Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Messinho
Jugador del Barça

2008.03.27. 08:42:49

KépKépKép
Léfe
Entrenador del Barça

2008.03.27. 06:30:55

Dankával tökéletesen egyetértek. Több mint 1 éve irom folyamatosan. Vigye aki tudja. Hogy ikonná vált az lehet, kapjon egy szobrot, de boldogitson másokat. Fantasztikus és egyedülálló volt - igen igy mult időben. Ez egy profi klub, ezt semmilyen munkahelyen sem lehetne megtenni. Jellemző, hogy itt még sokan biznak, de katalóniában mint lájuk a helyiek másképpen értékelik. És a vezetőség is. És maga R10 is menni akar, ha nem is mondja, de semmit nem tesz még ilyen kiélezett helyzetben sem, hogy stabilizálja a helyzetét.
Fecó
Danka00792
Director del Fútbol

2008.03.27. 05:33:20

Dave87 írta:Ronnie korszakalkotó, fel kell rázni!!! (Mert fel lehet, ebben egészen biztos vagyok.)
Hoppá! Na itt az igazság! Na, nem a zárojelben, hanem az elsö mondat. Ronaldinho korszakalkoto a Barca-ban, de mint látjuk, egy korszaknak vége. Remélem ezt Laportáék is tudják, és változtatni kell a csapaton, és uj korszakalkoto egyént venni, vagy maradni Messi-nél :)
Tévedés ne essék, nem minden vágyam eladni, sokáig a kedvenc játékosom volt, aki ha nem volt a pályán már kedvtelenül néztem a meccset. De a korszaknak vége, és ugytünik a mosolygós Ronie-nak is, ideje továbblépni ha ujra nyerni szeretnénk BL-t és/vagy Bajnokságot...
Dave87
Capitá del Barça

2008.03.26. 21:59:21

Ronaldinhot rendbe kell szedni, és kész. Pontosan, egy másik edzővel. Ahogyan tette azt Henk Ten Cate is. Óriási hiba lenne eladni. Az én szememben egy szimbólummá vált, aki ha nem lenne, nagyon nagy hiányérzetem lenne. Bárhogy is állna a csapat.
Ronnie korszakalkotó, fel kell rázni!!! (Mert fel lehet, ebben egészen biztos vagyok.)
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.03.26. 21:53:40

ViscaCatalunya írta:Ronaldinho egy isten akit imádni fogok akáhogy játszik!!!!Remélem nem adja fel és visszanyeri a régi formáját és majd akkor megkérdezi hogy mivan srácok???
Szerintem ha egyszer visszanyerné a régi formáját, sok embernek szerezne örömöt, ésm indenki porig alázná magát hogy miért nem hitt neki...Bárcsak már tartanánk :(
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
haze71
Entrenador del Barça

2008.03.26. 21:49:33

ViscaCatalunya írta:Ronaldinho egy isten akit imádni fogok akáhogy játszik!!!!Remélem nem adja fel és visszanyeri a régi formáját és majd akkor megkérdezi hogy mivan srácok???
Csak már játszana!!!!!!! Engem már rég kírúgtak volna a munkahelyemről. Bármit is tettem le eddig az asztalra. Aki ezt nem így látja, az még sosem dolgozott komoly munkahelyen... (és nem is fog...)
ViscaCatalunya

2008.03.26. 21:42:25

Ronaldinho egy isten akit imádni fogok akáhogy játszik!!!!Remélem nem adja fel és visszanyeri a régi formáját és majd akkor megkérdezi hogy mivan srácok???
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.03.26. 21:36:12

tenkl írta:tudom, hogy kockázatos lenne, de hogy ha kölcsönadnánk, és újra jó formába kerülne, lenne egy jó Ronaldinhonk. Igaz, ha nem lesz újra jó formában, akkor meg csak olcsóbban tudnánk eladni. De sztem még mindig jobb, mint szabadkártya...
Nem szeretek lehurrogni embereket.De ez az év hülyesége eddig. :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :D

Nem értem, ez a szabadkártya a klubnak miért lenne jó, eladásokban nem vagyunk vmi nagy ászok, lásd Riquelme.
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2008.03.26. 21:11:27

tenkl írta:tudom, hogy kockázatos lenne, de hogy ha kölcsönadnánk, és újra jó formába kerülne, lenne egy jó Ronaldinhonk. Igaz, ha nem lesz újra jó formában, akkor meg csak olcsóbban tudnánk eladni. De sztem még mindig jobb, mint szabadkártya...
Kölcsönbe :shock: Ilyen kaliberü játékosokat nem szoktak kölcsönbe adni, vagy mégis? Szoljatok ha tévedek.

Az ötlet amugysem tetszik, de ezt te le is irtad, hogy miért. Tegyük fel, hogy kölcsönbe megy egy csapathoz, nem válik be, aztán viszajön, még mindig nem kielégítö a formája...ki venné meg? Nagycsapat nem az biztos, kiscsapat meg nem ad annyi pénzt érte, amennyit a neve megér...
tenkl
Jugador d'estrella

2008.03.26. 21:07:46

tudom, hogy kockázatos lenne, de hogy ha kölcsönadnánk, és újra jó formába kerülne, lenne egy jó Ronaldinhonk. Igaz, ha nem lesz újra jó formában, akkor meg csak olcsóbban tudnánk eladni. De sztem még mindig jobb, mint szabadkártya...
Danka00792
Director del Fútbol

2008.03.26. 21:00:43

torrentkiller írta:személy szerint én is arra vágyom hogy maradjon mivel sztem egy keményebb kezű edző rendbe tudná szedni...
Huhh, de régen jártam ezen a forumon :) Emlékszik még rám valakI? :D Hát biztos nem, de nem ez itt a lényeg.

Ronaldinho-n szerintem már nem tud segiteni semmilyen keménykezü edzö, ez már csakis rajta mulik senki máson. Jó, persze, mondhatnád hogy a bizonyos keménykezü edzö helyrerázza, jol megdolgoztatja stb stb...
DE! Szerintem ez sem tud segiteni, hiszen látja naprol napra, hogy a szurkolok elpártolnak mellöle, és az igazgatotanács is.

"a katalán Sport készített a napokban az internetes oldalán, mely szerint a szavazók 73%-a eladná a futballistát, s további 5 százalék még a szabad kártyát is megadná neki." Z.Iván - Pengeélen táncol Ronaldinho és Rijkaard

Ha ez nem ad neki eröt, hogy viszanyerje mindenkinek a bizalmát, és tovább "lustul" akkor szerintem már semmisem....
Karashu
Jugador d'estrella

2008.03.26. 20:50:43

Ronaldinho is olyan mint a homokos kormányunk az egész parlamenttel együtt! Ígérget ez a sok népművészeti cserépedény mindenfélét, és soha nem tartják be! Ideje lenne rájönnie, hogy már nem vesszük be ezt a dumát! Én legállis röhögök rajta.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!! :D
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx! :)
Eddig jól kenjük Pep! :) Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! :)
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.26. 20:38:15

Varga Tamás írta:
torrentkiller írta:Ezt most olvastam az NB1.hu-n. (ami ezért hitelesebb mint pl a samsungsport :D ):
http://www.nb1.hu/popupindex.php?itemid=54770
Sztem világos hogy mit akar...
Boldogsággal töltene le. :lol:
Kíméljetek, és ne kövezzetek meg ezen véleményem miatt. :wink:
senki sem kövezne meg, egy régi ronaldinho minden normális barcelona szurkolónak az álma.
az idézett mirror egyébként egy bulvárlap (nem egy sun kategória, csak majdnem), roni pedig ezt a szöveget kb 3-4 havi rendszerességgel előadja.
csak egyszer lenne úgy ahogy mondja! csak egyszer!
PUYOL-XAVI-INIESTA
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.03.26. 20:37:52

Varga Tamás írta:
torrentkiller írta:Ezt most olvastam az NB1.hu-n. (ami ezért hitelesebb mint pl a samsungsport :D ):
személy szerint én is arra vágyom hogy maradjon mivel sztem egy keményebb kezű edző rendbe tudná szedni...
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.03.26. 20:33:56

Kép
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.03.26. 20:27:46

Ezt most olvastam az NB1.hu-n. (ami ezért hitelesebb mint pl a samsungsport :D ):
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2008.03.26. 20:04:27

Csökken az értéke, a Klub már nem igazán áll ki mellette, a szurkolók bizamalma elfogyott, a válogatottba se nagyon hívják... mikor veszi észre magát? :roll:
Balinho
Entrenador del Barça

2008.03.26. 19:37:46

A cikkel kapcsolatban összefoglalva gondolataim:

1. Szerintem addig-addig hülyítették Ronniet, hogy "Londonban isten leszel isten fizuért", meghogy "Milánóban formásabb a luvnyák segge" meg "szebb a tenger" meg "itt sokkal jobban megbecsülnénk", hogy úgy látszik lélekben már a távozás mellett döntött.

2. Amíg így gondolkozik és nem magában keresi a hibát, és nem a kőkemény munka híve, addig igazolhat bárhova nem fog (jelentősen) javulni.

3. Még R10 részéről sem fogadható el a csapathoz ilyen hozzáállás, mert bár legnagyobb részben ő emelte vissza a Barcát méltó helyére, de ez vica-versa igaz, így ez a hozzáállás a tisztelet hiányát jelzi számomra.

4. A Barca mindenkori vezetőség valahogy ért hozzá, hogy a klub nagyjai a lehető legméltatlanabb körülmények között távozzanak és ezt most Laporta is igazolni látszik.

5. Ha valaki egy fillér lepakolása nélkül kívánja megvenni Dinhot, akkor halló nahogymár ingyen engedjük el, legalább kérjünk érte egy minőségi játékost cserébe, ne szerződésbontással zavarjuk el. De lehetőség szerint - ha eladjuk - amíg Inter meg Chelsea típusú pénzszóró klubok vannak, addig nagy lóvéért adjuk el.

6. Az a baromfi kissébbségi komplexussal küzdő testvére, meg nem bír meglenni a popóján és amilyen feltünési viszketegsége van minden héten a TV-ben akarja látni magát, meg szeret Berlusconival ebédelni, közben telibesza*ja mi jó öccsének. Ezért tilos a háttérból kitörni igyekvő tesót beültetni a menedzser szerepébe....
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.26. 18:10:22

sajnos semmi garancia nincs arra, h a gyerek újra olyan szinten fogja nyomni a barcában, mint amikor idejött. mivel a Klubnak gazdálkodnia kell, ezért nagyon nem mindegy, h az ő lóvéját hova teszik. érthető, h felmérik a lehetőségeket ronaldinhóval kapcsolatban.
egyébként roni szimpatikus bátyjának eddigi tevékenységét látva, abban biztos vagyok, h nem mennének bele abba, h akár egy centtel is kevesebbet szakítsanak.
az okés, h ronaldinho nagyon sokat tett a Klubért, azt végképp nem érdemli meg, h ordenáré stílusban legyen itt osztva (na nem mintha ez eljutna hozzá, de akkor sem). bár a tisztességes stílus mindenkinek kijár, legyen az rijkaard, oleguer vagy akár guti. mindenesetre ronaldinho nem egy-egy meleg ebédért tette amit tett, hanem súlyos milliókért.
természetesen nagyon örülnék, ha összeszedné magát, de krvára nem lenne vége a világnak, he netán elmenne innen.
a barca marad, ezt azért nem kellene elfelejteni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Attya
Jugador d'estrella

2008.03.26. 18:07:50

Egyszerüen nem értem azokat akik azt mondják, h kezd formába lendülni, jól játszott már néha, szép cseleket csinál....., ÉS amitöl kibukok, h mindig jól passzol és pontosan.... Vegyétek már le a szemellenzőt és nézzetek, lássatok! ez az ember nem tud senki +verni már 1az 1ben, nem bír végig 90 percet, mindig feldobja magát, 10böl 8szor hátra passzol és amint labdát kap 30 métert gyalogol hátrafelé a védővel a nyakán...stb és ez már második éve!!! A legdurvább, h nemhogy javulna, 1re rosszabb! Most, h ollózott 1 góóólt, sokan már a régi Ronit látják, de azon a meccsen azon kívűl 1 nagy 0 volt!!! Én is imádtam valaha, de azért kezdem +utálni, mert ennyire nem érdekli már az egész! pia, csajok, buli, no edzés, sérültet jelent......stb És aki még 1 évet akar adni neki ezek után az tényleg gondolkodjon el 1 kicsit! Sokat tett a klubbért, igen, de sokan mások is! 2 évig vártunk, semmi, azt hiszem nyáron nyugodtam kereshet magának másik klubbot! Nem érdemel több türelmet! sztem soha semelyik csapatban nem fog már villogni, vmi kiégett belőle, ENNYI!
"Leo egy egyéniség. Senkihez nem lehet hasonlítani. Idén mindenki Cristiano Ronaldoról beszél, pedig Messi az, akiről érdemes többet beszélni. Ugyan Ronaldo sem rossz játékos, csapattársak vagyunk a portugál válogatottban, csodálatos játékos. Viszont Messi bármikor képes a jó játékra és nem csak akkor, amikor kedve szottyan focizni, ellentétben másokkal.”
DECO
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.03.26. 18:07:36

Ronaldinho&Barca írta: Bármi is lesz, számomra ő marad a foci mestere, aki bátran felnézhetek. Ő egy olyan kedves ember a számomra, aki mosolyogva játszik, bámulatos cseleket hajt végre és rúg gólt.
Tökéletesen egyet értek Veled! Egyik Realos barátom mondta rólla: "Ő az az ember, aki ha egy Realosnak a pédaképe akkor sem fogja őt megkövezni senki mert a Barcából szeret valakit. Ő egy tökéletes példakép akárki előtt...Nem számít melyik csapatnak szurkol az illető!"
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.26. 17:48:38

Háát Háát... Én nemtudom, de azt tudom dijjazni és véleményt írni, amikor ő a pályán van és mutatja nekem a játékát. Idény elején nagyon de nagyon gyengécske volt, de még akkor is sok a szép passzal, csellel, boldogított minket. Aztán amikor visszatért sérülése után, hallhattuk hogy keményen edz, és nem hamarkodja el a visszatérést, bizonyítani akar. Aztán visszatért, láttam h bizonyítani akar, szép játék, szép cselek, szép gólok. És utóbbi időben javult a teljesítménye, én így látom. De hirtelen mindenki elkezdte szidni, eladni stb..stb.. Sajnos amiről a fő mukik beszélnek, az a pályán kívüli dolgok, amiről mi nagyon kevesset tudunk.
Szerintem Ronaldinho, amit ő tett a clubért már eleve megérdemelne egy tiszteletet, még ha mostanába nem is az az igazi Ronaldinho akit mi megismertünk. Én azt javasolnám ha tehetném hogy még 1 év, aztán összeülünk és megbeszéljük. Nem kis névvel dobálózgatnak itt a vezetők azért, mert ha átmenne egy másik csapathoz és formába jön, akkor ember legyen és csapat a talpán aki megállítja azt az alakulatot.
Bármi is lesz a sorsa én nagyon remélem nálunk marad, talán ha lejjebb vennék a fizetést és ugy.
Bármi is lesz, számomra ő marad a foci mestere, aki bátran felnézhetek. Ő egy olyan kedves ember a számomra, aki mosolyogva játszik, bámulatos cseleket hajt végre és rúg gólt. És ha ő belejön akkor... nincs ellenfele ezt ne feledjük! Nah és még egy dolog, hogy szerintem is egy 70%-os Ronaldinho is nagyon sokat tehet hozzá ehhez a mai Barcához.
Remélem nálunk marad, és láthatunk valamit a régi "táncos lábú" Ronaldinhobból még. Én szeretném ha látnánk! :(

MINDENT BELE RONALDINHO GAÚCHO!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
baguvixXx
Jugador d'estrella

2008.03.26. 17:44:02

Most hogy jobban belegondolok... Lehet hogy Riijkard mellet már semmit nem fog javulni... Egy biztos év végén vagy Franinek vagy Dinhonak mennie kell (inkább Franki húzzon de minnél hamarabb). És ha az új edző alatt sem hozz régi formáját (vagy ahhoz hasonlót) akkor télen szevasz...
Boixos
Llegenda del Barça

2008.03.26. 17:41:10

úgy néz ki, kint is kezd tele lenni a szervezetük a szurkolóknak és a döntéshozóknak is ronaldinho teljesítményével. mit mondjak, nem csodálkozom ezen. :?
persze lehet várni a megújulást, de mi van, ha nem jön?
azért évi 8 és fél gurigával díjazni a pályán lötyögést (már ha játszik egyáltalán) és az éjszakai bulizgatásokat, kicsit erősnek tűnik.
bárhogy is legyen, rövid időn belül a végére kellene érni a dolognak, mert ez így senkinek sem jó, de mindenképpen a legszarabb a barcának.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.26. 17:36:59

Ha megy,akkor csak pénzért..szabad kártya hatalmas marhaság lenne..nem fogok érte krokodilkönnyeket hullatni.. :oops:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Lezárt