gekkodan írta:Ez a bombahír emberek:
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=635271
Laporta Benitezt akarja!!!
Hát elég durva lenne, ha sikerülne idecsábítani.

gekkodan írta:Ez a bombahír emberek:
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=635271
Laporta Benitezt akarja!!!
Betis-t elpüföljük még ígyis messze a csúcsformátólLG írta:LG írta:Egy kis optimizmust: Nem fogunk kikapni, sőt, csökkeni fog a különbségLátjátok, megmondtam
Sőt, meg merem kockáztatni, h a kövi fordulóban még beljebb leszünk
![]()
Ma Frank is dicséretet érdemel, végre sikerült a jó kezdőcsapatot kiválasztania
LG írta:Egy kis optimizmust: Nem fogunk kikapni, sőt, csökkeni fog a különbség
Inkább úgy mondanám, hogy azon normálisak közé tartozik, akik nem kötnek bele mindenbe, és "anyázák" le minden miatt.Messi-#19 írta: látom azon kevesek közé tartozol akik védik
Sztem ha kikapunk Rijkaard akkor is marad...ZsottaFCB írta:Nem tudom nekem is ilyen érzésem van.Mert ez azért már megalázó lenne és szerintem elúszna a bajnoki cím
Igen,nem pedig a 30.előtt épphogy...Varga Tamás írta:Antic a 20. forduló előtt jött a 2002-03-as szezonban, és a 15. helyről futottunk be a hatodikra. 19 meccsből 10-et nyertünk vele.
Nem tudom nekem is ilyen érzésem van.Mert ez azért már megalázó lenne és szerintem elúszna a bajnoki címSaviola írta:A kis naív..Atesz írta:Van egy olyan érzésem, hogy, ha ma kikapunk, akkor menesztik Rijkaardot...
De ő volt.robertfcb írta:Lehet hogy én tudod rosszul, de amikor bejöttünk UEFÁra 2003 ban akkor félévre nem Antic volt az edző?
gekkodan írta:Annyiban nem értek egyet többekkel innen, hogy Van Gaalt is ki tudtuk rakni a szezon vége felé, mikor rezgett a léc. Jött Radomir Antics, aki nem egy világsztár név, mégis bevitt minket a BL-helyre. Persze a szituáció nem ugyanaz, hiszen még állunk 2 sorozatban is, de mégis, az El Classico után ki lehetett volna rakni a hollandot, és akkor még lett volna bő 1-2 hónapja egy új edzőnek, hogy rendet csináljon. Véleményem szerint ha így történt volna, akkor a Real ajándék lehetőségeit jobban kihasználjuk és a BL-re is több esélyünk lenne. A Valencia elleni kupameccsekről ne is beszéljünk...
Nem szégyen jó időben lépni.
már lassan én is ott tartok hogy nem lessz kedvem megnézni a barca meccseit.djtrack írta:hát én már nem is fogok nézni csak eredményeket fogom megnézni a neten.szánalmas a járékunk mint egy járási bajnokság.[auto_cenzúra] felállás semmilyen taktika ésnélküli játék!!! ezaz Rijkaard!! enniy erővel a gyepmestert is kinevezhetnénk edzőnek!!! max a BL meccseket nézem!! sajnálom h mi lett ezzel a csapattal,de erről Rijkaard tehet h nem tudja feltüzelni a fiúkat!!! Puyol is egy rakat fos mostanában.öregszik.lehet h Xavina k kellene átvenni a csapatkapitányi szerepet hátha őrá kicsit jobban hallgatnak a társak.vagy Valdes lenne a másik akire gondoltam!! sok sikert fiúk a bajnokságban. a puli meg mondjon le!!!