Jah,klikk a "Fooldalra",vagy ird be a bongeszodbe,hogy www.eurobarca.hu ,igy teljesen,ne csak egyik linket nyomd meg ,mert a Forumba visz.Xavier Hernández 6-FCB írta:Köszi a gyors választ. De az a gond, hogy amint belépek, a fórumba kerülök, és innen képtelen vagyok visszatérni a főoldalra, cikkekbe, stb. CSAK A FÓRUM De lehet, hogy nálam van valami hiba. Ha valakinek van valami ötlete, arra kíváncsi lennék.
Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Entrenador del Barça

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Talán kattints rá a fejléc alatt a "Főoldal"-ra.Xavier Hernández 6-FCB írta:Köszi a gyors választ. De az a gond, hogy amint belépek, a fórumba kerülök, és innen képtelen vagyok visszatérni a főoldalra, cikkekbe, stb.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.07.14. 16:53:10-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Barça C
Köszi a gyors választ. De az a gond, hogy amint belépek, a fórumba kerülök, és innen képtelen vagyok visszatérni a főoldalra, cikkekbe, stb. CSAK A FÓRUM De lehet, hogy nálam van valami hiba. Ha valakinek van valami ötlete, arra kíváncsi lennék.
-
- Entrenador del Barça
hat a cikkek foleg a Forumon belul vannak attargyalva,de ha hozza akarsz szolni ,akkor a cikk alatt van egy olyan,hogy Szoljon hozza On is,ramesz es irhatsz is,persze,ha be vagy jelentkezve.Xavier Hernández 6-FCB írta:Üdv mindenkinek! Most regisztráltam és volna egy olyan problémám, hogy(még) nem jöttem rá hogyan is tudok hozzászólni a cikkekhez. Ha valaki segítene ebben az jó lenne. Az igaz, hogy nem vagyok egy informatikai zseni(mert nem érdekel), de szerintem ezt le lehetne egyszerűsíteni. Előre is köszönöm.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Messiboy19
- Jugador d'estrella
Szia!! Üdv a fórumon!Xavier Hernández 6-FCB írta:Üdv mindenkinek! Most regisztráltam és volna egy olyan problémám, hogy(még) nem jöttem rá hogyan is tudok hozzászólni a cikkekhez. Ha valaki segítene ebben az jó lenne. Az igaz, hogy nem vagyok egy informatikai zseni(mert nem érdekel), de szerintem ezt le lehetne egyszerűsíteni. Előre is köszönöm.

Úgy tudsz hozzászólni, hogy a cikkek legalján ott van, hogy : Szóljon hozzá ön is! pirossal. Rákattintasz és írsz

Visca El Barca!!! Visca Catalunya!!!
-
- Barça C
Üdv mindenkinek! Most regisztráltam és volna egy olyan problémám, hogy(még) nem jöttem rá hogyan is tudok hozzászólni a cikkekhez. Ha valaki segítene ebben az jó lenne. Az igaz, hogy nem vagyok egy informatikai zseni(mert nem érdekel), de szerintem ezt le lehetne egyszerűsíteni. Előre is köszönöm.
-
- Entrenador del Barça
egy olyan kérdésem lenne, hogy mikor lesz legközelebb új fejléc verseny?
nem mintha a mostanival valami gondom lenne, mert nincs, hiszen tök jó, csak érdekel, hogy lesz e egyáltalán a közeljövőben, és ha lesz akkor mikor...
nem mintha a mostanival valami gondom lenne, mert nincs, hiszen tök jó, csak érdekel, hogy lesz e egyáltalán a közeljövőben, és ha lesz akkor mikor...
- barcelona74
- Barça B
Sziasztok azt szeretném kérni hogy villa-rol tudnátok-e háttérképet feltenni az új mezben?Ha igen előre is köszi!!!!!!!!!!!!!A BARCA A KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Entrenador del Barça
áá nem tesz semmit. de ahogy elnéztem nem nagyon voltak segítőkészek az emberek...Rewolution5 írta:
Puyol05 - lógok neked eggyel![]()

aztán most már figyelj, hogy miket írkálsz

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Puyol05 - lógok neked eggyelPuyol05 írta:nekem is lenne egy kérdésem a kitiltásokkal kapcsolatban. most láttam egy fórumozó kommentjét facebookon, és azt kéri tőlünk, hogy kérdezzünk már meg, hogy menyi időre le kitiltva? szóval én ezt most megtettem. amúgy az a fórumozó: rewolution5fanbarca írta:Tisztelt vezetőség, észrevettem, hogy a kitiltásokhoz nem nagyon vannak az utóbbi időben bevezetve a kitiltandó személyek nevei! És persze, hogy mennyi időre vannak kitiltva! Elképzelhető, hogy azóta senki se lett kitiltva?

-
- Entrenador del Barça
nekem is lenne egy kérdésem a kitiltásokkal kapcsolatban. most láttam egy fórumozó kommentjét facebookon, és azt kéri tőlünk, hogy kérdezzünk már meg, hogy menyi időre le kitiltva? szóval én ezt most megtettem. amúgy az a fórumozó: rewolution5fanbarca írta:Tisztelt vezetőség, észrevettem, hogy a kitiltásokhoz nem nagyon vannak az utóbbi időben bevezetve a kitiltandó személyek nevei! És persze, hogy mennyi időre vannak kitiltva! Elképzelhető, hogy azóta senki se lett kitiltva?
Na látom, kijavítottátok:) Örülök, hogy segíthettem:)
"Give more than One reason to Stare at your feet." Lionel Messi
Hatalmas baki a beszámolóval kapcsolatban! Azt írtátok, hogy a 64ik percben volt Özil buktatása. Ez nem igaz, az az első félidőben volt! A 64ik percben a spanyol 11-es szitu volt! Remélem kijavítjátok:)
Üdv: Shai
Üdv: Shai
"Give more than One reason to Stare at your feet." Lionel Messi
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
A hitelfelvételes cikkel kapcsolatban (kommentbe is beírtam)
rhynn Egyébként kb 350 millió eurós adósságot pörget a klub maga elõtt, amit Laporta annyira nem hangsúlyozott, de amikor megvolt az átadás-átvétel, valahol beszámoltak róla.
A hozzászólás idõpontja: 2010.07.07., 08:08
Módosítás | Törlés
rhynn Nana, kicsit félrelett értve a cikk, legalábbis a Totalbarcással összehasonlítva. Nem 150 millió euro felvételérõl van szó, hanem ÁTÜTEMEZÉSRÕL. Azaz most járnának le hitelek, amikre vissza kelleen fizetni kb 150 milliót, s ez Cash Flow szempontból nem túl jó, mert veszélybe kerülne a klub minennapi mûködése. Ezért kérték az átütemezést (kb. a hitel meghosszabbítását).Véleményem szerint valami forgóeszköz hitel lehetett, különben folyamatos törlesztés lenne. Semmi meglepõ nincs ebben.Persze Rosell most veri a mellét, hogy õ bizony megmondta...
rhynn Egyébként kb 350 millió eurós adósságot pörget a klub maga elõtt, amit Laporta annyira nem hangsúlyozott, de amikor megvolt az átadás-átvétel, valahol beszámoltak róla.
A hozzászólás idõpontja: 2010.07.07., 08:08
Módosítás | Törlés
rhynn Nana, kicsit félrelett értve a cikk, legalábbis a Totalbarcással összehasonlítva. Nem 150 millió euro felvételérõl van szó, hanem ÁTÜTEMEZÉSRÕL. Azaz most járnának le hitelek, amikre vissza kelleen fizetni kb 150 milliót, s ez Cash Flow szempontból nem túl jó, mert veszélybe kerülne a klub minennapi mûködése. Ezért kérték az átütemezést (kb. a hitel meghosszabbítását).Véleményem szerint valami forgóeszköz hitel lehetett, különben folyamatos törlesztés lenne. Semmi meglepõ nincs ebben.Persze Rosell most veri a mellét, hogy õ bizony megmondta...
Barcelona ask for a credit extension
Posted at: 02:30 on Wednesday, July 7, 2010 Category: News 7 Comments Written by: Ilko
According to sports.yahoo.com, FC Barcelona has asked for a massive 150 million euro credit extension to recoup the club’s liquidity, as was announced by newly elected president Sandro Rosell on Tuesday.
Rosell admitted that the club needs a financial boost, but denied the fact that the club is in trouble.
“We have found a club in debt and with cash flow problems but we are in the process of resolving that,” Rossell told radio station RAC1.
“Our creditors can breathe easily. The club is not in danger and this week we will have everything we need to pay the salaries of the players, coaches and staff.”
Barcelona already made some steps to ease the financial preassure when they offloaded Yaya Toure to Manchester City for €24 million and Dmytro Chygrynskiy to Shakhtar Donetsk for a transfer fee of €15 million. The club might still count on some funds from selling players like Hleb, Caceres, Henrique, Marquez or Keirrison, all of whose future in Barcelona is anything but bright.
However, Barcelona already splashed €40 million for Villa and it is anticipated that they will table a similar bid for Cesc Fabregas as well.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
- miihii
- KHAL
A névnaposoknál a mai Appolónia nem stimmel igazán,sztem valószínűbb az Apollónia megnevezés
Nem mintha olyan sokakat érinthetne itt,de azért mégis

Nem mintha olyan sokakat érinthetne itt,de azért mégis

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Köszönöm a válaszod, és örömmel hallom , hogy egyre kevesebb az úgymond "szabálytalanság". Viszont azért tettem fel a kérdést, mert egy barátom ki lett tiltva, és nem tudja mennyi időre, és miért. Üzenetet írt, de a vezetőség nem válaszolt!Slither írta:Vannak kitiltások, csak már nem nagyon írjuk le őket a nyilvánosságnak. Bár az is igaz hogy kevesebb a problémás ember, mostanában nem volt sok gond.fanbarca írta:Tisztelt vezetőség, észrevettem, hogy a kitiltásokhoz nem nagyon vannak az utóbbi időben bevezetve a kitiltandó személyek nevei! És persze, hogy mennyi időre vannak kitiltva! Elképzelhető, hogy azóta senki se lett kitiltva?
més que un club
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Vannak kitiltások, csak már nem nagyon írjuk le őket a nyilvánosságnak. Bár az is igaz hogy kevesebb a problémás ember, mostanában nem volt sok gond.fanbarca írta:Tisztelt vezetőség, észrevettem, hogy a kitiltásokhoz nem nagyon vannak az utóbbi időben bevezetve a kitiltandó személyek nevei! És persze, hogy mennyi időre vannak kitiltva! Elképzelhető, hogy azóta senki se lett kitiltva?

- Varatrix
- Director del Fútbol
Én is észrevettem, ugyanakkor szerintem majdnem minden kommentátor innen informálódik, csak nem mondja ki.Tdavid írta:Nem tudom mennyire nézitek a Sportklubon a BarcaTv-t, de Horti Gabi egyre többet emlegeti az oldalt![]()
![]()
(Remélem jó topicba írtam)
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Tisztelt vezetőség, észrevettem, hogy a kitiltásokhoz nem nagyon vannak az utóbbi időben bevezetve a kitiltandó személyek nevei! És persze, hogy mennyi időre vannak kitiltva! Elképzelhető, hogy azóta senki se lett kitiltva?
més que un club
- chonggy
- Capitá del Barça
Nem csak nála van.Nálam is mindig megjelenik.Tipp:F5,és az esetek 99%-ban be fogja olvasni..Fecooo írta:
1. magyar nyelv helyes használata
2. ha általános probléma lenne, akkor már többen említették volna...
" A hiba az Ön készülékében van"
annyit tudok javasolni, h próbálja meg elérni az oldalt másik böngészőből...

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o