Thierry Henry

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2009.04.26. 08:40:23

Akárki akármit is mond, nálam ő volt a meccs embere a Barcából! Több helyzete volt, mint az egész csapatnak... Más kérdés, hogy a kapus majdnem mindent megfogott...
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.23. 12:16:52

Hihetetlen fazon. Szerintem az idei csapatból (Pique mellett) ő fejlődött a legtöbbet. Az őszi szezonhoz képest mintha kicserélték volna. Mintha fiatalodott volna pár évet. Az őszi meccseken szinte csak bosszankodtam ha nála volt a labda, de most egyszerűen élvezet amit néha művel. Gyors, aggresszív, robbanékony, hihetetlen dinamikája lett a játékának. És elképesztő alázattal játszik. A tegnap is a mezőnyben az a dekázgatás 2 védő között, aztán egy zseniális passz ki a szélre... Csak fogtam a fejem:).
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2009.04.23. 12:05:03

Nekem most tetszett legjobban a játéka, meg volt benne (majdnem) minden, ami miatt egy Isten a mai napig is Londonban. Végre mindegyik lövésébe volt erő (az nagyon tud idegesíteni mikor a kapus még rágyújt egy cigire majd utána megfogja a felé guruló labdát). Ha kicsit több gyorsasága maradt volna, akkor azt mondanám hogy végre itt van az igazi Henry. Nem lesz már gyorsabb, de így is hasznos tagja nagyon a csapatnak. Nem szeretném ha elmenne nyáron, viszont jó lenne egy balszélső, Henry meg folyamatos rotációban mindegyik csatár poszton.
Balinho
Entrenador del Barça

2009.04.23. 11:51:26

Amiért mondjuk én mérhetetlenül szeretem a játékát, az az első gól előtt mutatott produktuma. Egy régen elvesztett labdát becsúszva szerez vissza, ebből aztán Ini szemből vezetheti rá a védőkre és a kapura a labdát.

Csúszik-mászik látszik, hogy mindent alárendel a csapatnak. A második félidőre már csillogott is, a gólját személy szerint tudatosnak érzem...

Bravo Titi!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.23. 00:22:19

Ma nagyon sok labda került hozzá 2.félidőben, sokszor szemkápráztató megoldásokat választott, és jól tudta megjátszani a labdát. Nagyot javult 1.félidőhöz képest, és tényleg naon elegáns a fazon:) (utalva ke.andy-ra).

A gólja... én inkább kapura lövésnek érezném (passz helyett). Zseniális volt, hogy ütemtelenül gurította :D
chi omega
Entrenador del Barça

2009.04.23. 00:20:57

a gólig tényleg nem ment neki, utána viszont zseniális volt, minden mozdulata tökéletes szinte, és baromi elegáns. osztotta a jobbnál jobb zsugákat. a gólja is milyen volt már.
szerintem ennyire jól még nem játszott a balszélen, mint most a második félidőben. az elsőt meg felejtsük el inkább gyorsan.
ke.andy
Jugador del Barça

2009.04.23. 00:18:20

A második félidőben nagyon jól játszott! A gólja pazar. Ahogyan Dani Alves hívja Mr. Elegancia!

Gyakorlatilag a 70. perctől egyébként középső szervező nélkül játszottunk. Így is lőhettünk volna 3-4 gólt.

Szenzációs a csapat!

Go Barca, Go!

És persze Go Titi, Go!!! :)
MR. TROMORT777

2009.04.22. 23:50:00

Varga Tamás írta:
MR. TROMORT777 írta:nem nem nem, de mér nem megy neki??? áááá na pls mutass valamit a 2. félidőben, h elhalgassak
Megkaptad! :lol: :lol: :lol:

Csodás gól! Jobbal maga elé, ballal ütemtelenül előtte, és gól!
Szép volt Titi!
Meg ám!
Köszönöm Titi!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.22. 23:14:26

MR. TROMORT777 írta:nem nem nem, de mér nem megy neki??? áááá na pls mutass valamit a 2. félidőben, h elhalgassak
Megkaptad! :lol: :lol: :lol:

Csodás gól! Jobbal maga elé, ballal ütemtelenül előtte, és gól!
Szép volt Titi!
Kép
MR. TROMORT777

2009.04.22. 22:55:27

nem nem nem, de mér nem megy neki??? áááá na pls mutass valamit a 2. félidőben, h elhalgassak
Alberto10
Capitá del Barça

2009.04.19. 16:39:13

A sztárságot nagyon nehéz kezelni. Sok példa van már arra hogy valaki nem tudta ezt viselni és elhülyült, beképzelt(pl: CRoni) és sportszerűtlen lett vagy éppen szimplán nem edzett, nem fegyelmezte meg magát a bulizás, italozás terén. Erre a fajtára jó példa Ronaldinho.
De azt mondani Henryra hogy beképzelt lett volna és sportszerűtlen szerintem hiba, hisz kevés ekkora sztár viseli ezt a nem kis terhet ilyen alázattal :wink: :wink:
De szerintem az ezen való vitát inkább zárjuk le és beszélgessünk Henry játékáról és örüljünk hogy idén másodvirágzását éri.
A tegnapi meccse tényleg nem volt nagy alakítás sőt talán a csapat leggyengébb láncszeme volt a Getafe ellen, de bízzunk benne hogy a Sevilla ellen ismét remekelni fog Eto'o-val egyetemben! Hajrá Tridente!
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.04.19. 16:10:54

Tegnap kihagyott két helyzetet, az első félidőben. Mivel csatár és a gólszerzés feladatai közé tartozik, nem vagyok megelégedve tegnapi játékával. Nem tűnt ki társai közül. De hogy ne csak szidjam, a Bayern elleni hazai meccsen, jól játszott(ettől függetlenül nem vok odáig érte).
albicelesteX
A Vadász

2009.04.19. 13:04:58

Mostanában full szerénynek és alázatosnak tűnik!Szerintem ez jó!
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.19. 12:55:35

Tényleg nem vagyunk egyformák. Valaki fennakad a gólörömein, én anno. pont ezért szerettem meg.
Szerintem ha valakinek, neki ritka jól áll(t).
Allez Henry! 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.19. 12:49:46

Henry sportszerűtlen?
Ez nekem új. Pedig nem mostantól figyelem a pályafutását, mivel Arsenalt is nagyon kedvelem régóta a szép focijuk miatt.
Nos, mindent mondanék Henry-ról csak azt nem, hogy sportszerűtlen :D
Lehet őt szeretni, nem-szeretni, de sportszerűtlennek nevezni nagyon erős megnevezés. Egyszerűen azért, mert Henry és a sportszerűtlenség két teljesen különböző fogalom.

Hihetetlen, hogy már megint egy odadobott csonton kell itt rágódni ezen a fórumon...

Ha ő sportszerűtlen (volt), akkor ennyi erővel most a mi csapatunkból kb. mindenki az! (Ami ugye nevetséges lenne, és nem is igaz)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.19. 12:42:40

Hmm, Ozsi, figyelj! Kicsit túlreagáltad amit írtam. A két smiley is jelzi, hogy csak is poénból írtam, nem is értem miért írtad rá azt a választ. Másrészt a folytatás már nem is neked szólt, csak azoknak akik sportszerűtlennek ítélték meg. Még a hangvételem sem volt támadó jellegű szerintem.
Egyébként nem kell ezt túlspilázni. Nem lehet mindenkinek ugyanaz szimpatikus, ez így természetes.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Fecooo
Llegenda del Barça

2009.04.19. 12:27:49

Tamás, annyira "szépeket" írtál Titi-ről, mintha ironizálni akartál volna :D
egyébként ugyanígy gondolom, Henry a 2000es évek elejének-közepének meghatározó alakja, manapság "csak" egy nagyon jó játékos, de ebben a Barca-ban ez is elég :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.04.19. 12:44:49-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.19. 12:27:10

Sikerült!

továbbra sem látom a problémát, miért baj egyeseknek,hogy nekem az akkori henry nem volt szimpatikus a zsenialitása ellenére,és ezt leírtam? nekem édes mind1,h innen kik,és mennyien bírják, az az ő dolguk, nekik más a véleménye, én ebbe semmi rosszat nem találok, nem is bánt, titeket se zavarjon, hogy nekem azok az esetek,történések nem úgy csengtek le, ahogy nektek. PONT
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.19. 12:21:55

Thierry Henry egy kiváló futballista.
Thierry Henry a gyermekek számára egy tökéletes példakép.
Thierry Henry az elmúlt évtized egyik legnagyobb focistája, korszakalkotó zseni.
Thierry Henry maradandót alkotott az Arsenalban, amelynek kapitánya és mindenese volt. Voltak mellette fontos láncszemek, de akkor is Ő volt egyszemélyben az Arsenal.
Thierry Henry az idei szezonban a Barcelonában is maradandót alkot, akire nem lehet egy negatív megjegyzésünk sem - szerintem.

Hogy milyenek voltak a gólörömei?
Ezen kár túlságosan elmélyedni, mert ezek alapján számtalan nagy zsugásban találhatunk kevésbé tetsző megnyilvánulást. Ők is emberek. Emellett nem ismerhetjük belső mozgatórugójukat, nem tudhatjuk, mi játszódik le bennük. Meg kell őket érteni, vagy legalábbis, törekedni kell rá. Összehasonlítani lehet, ez normális. Csak a vélemények nem feltétlenül egyeznek. Nálam pl. CR viselkedése mélyen alulmúlja Henry gólörömeit. És ahogy Dani írta MS-nek is voltak fura húzásai, ezt, mint Schumi-fan én is elismerem. Megmondom őszintén, én kevés olyan dologra emlékszem Titi pályafutásából, ami miatt emberileg csalódnom kellett volna benne. Írom ezt annak tudatában, hogy sosem volt a kedvencem, és itt is elég sokat "frocliztam" az elmúlt idényben (erre emlékezhetnek a fórumozók).

Ennyi lenne a szerény véleményem, amiben remélem, nem találhatnak OFF-jellegű kitételt. Igyekeztem a topik témájához hozzászólni, és Henry-téma keretein belül maradni. Remélem, sikerült. :wink:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.19. 12:04:57

elég off kezd lenni a fővárosi párhuzammal be is lehet fejezni, maradjunk szigorúan Henrynál, még annyival kiegészítve, hogy Alonso is nagy mestere volt (lehet lesz is?!) a kreténség határain belül maradásának :wink:

ON:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.19. 11:59:05

Volt egy hosszabb interjú Titivel pár hónapja, ami nagyon szimpatikus volt. Abszolút igazolta, hogy egy ritka profi sportember, alázatos és nagy küzdő. Tavaly rettenetesen rosszul ment neki. Én is eladtam volna, előre féltem, hogy vele kezdjük a szezont a balszélen.

Aztán tessék. Világklasszist nyújt, küzd, meghal, kapar és egyenletesen jó teljesítményt nyújt.

Ámbátor egy tényt sokan elfelejtenek: a sportolók is emberek. Flegmaság és csitítás, meg egyebek ugyanúgy ismerős fogalmak a sportolók körében, mint a mindennapi életben. Sőt számomra egy Henry-féle mutogatás az Arsenalban sosem verte úgy ki a biztosítékot, mint egy nagypofájú sofőr a pesti forgalomban, aki átmutogatva akarja bebizonyítani nekem, hogy a jobbkéz az bizony bal.

Tovább megyek: a BP-i utcákat dúló magyar tahók viselkedésével sem veszi fel a versenyt egyik sem. Kizárólag az eredményei és a teljesítménye alapján lenne szabad megítélni ezeket a srácokat és nem szabad elfelejteni, hogy emberek ők is.

Persze vannak kivételek: egy 88-as mezben a parmai kapuban álló Buffon, egy karját félreérthetetlenül lengető Di Canio, vagy egy brutális becsúszást végrehajtó angol PL-es játékos mélységesen elítélendő és a pályáról el lehet őket zavarni jó messzire. Bármekkora zsugások. Vagy csinálták volna úgy, mint Schumacher, aki tahósága és bunkósága ellenére hozott 7 vb címet és kínosan ügyelt arra, hogy a határt ne lépje át, annyira legyen kretén, amennyire belefér.

De Henry nem ez a kávéház, továbbiakért ld. az interjút.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.19. 11:50:50

G-Jay írta:Ozsi!
Ha nem tetszett a csitítós gólöröm, akkor Schumi képe az avatarodban a mi??? :lol: :lol:

Elég viccesnek tartom hogy gólöröm lehet sportszerűtlen. Mármint nehéz megérteni hogy ez a csöndre intés mért akkora dolog? Általában a kritikusoknak szól. De az is lehet hogy senkinek nem szól, csak így ünnepel.
Nincs benne rasszista vagy akármilyen utalás, ami a pályára nem való.
Ha ezek a gólörömök meg az hogy hajt a pályán, és becsúsznak szabálytalanságok néha, még nem teszik valami nagy ellenpéldává, szerintem a kissrácoknak nagyon is jó példakép lehet Henry.
Utálhatnánk akkor a fél NFL-t is, mivel kb ott minden sikeres akció után verik a mellüket, meg ilyenek. Ugyanis hergelik magukat. Bizony az sem árt néha. Így én nem tudok ilyen apróságok miatt egy játékost elítélni.
(Messiről pl mi a véleményetek sportszerűség terén?)
Írtam egy szóval is, hogy a csitítós gólöröme nem tetszett :?: :roll: az szólhat akár jogosan is nézőknek, kritikusoknak, semmi bajom vele. ne írj már olyat bele, amit nincs ott, köszi.

+írtam ÉN, hogy sportszerűtlen gólöröm? max flegmaságot írtam, a sportszerűtlenséggel mások foglalkoztak hosszabban.

Te az a típus vagy, akinek Henry személy szerint szimpatikus, engedtessék már meg, hogy nekem ne legyen az, ok? kulturált mód leírtam, nem anyáztam őt se,meg senkit, sőt örülök,h segíti JÓ JÁTÉkkal a BARCÁT, de ettől még nem kedvelem jobban,mint annak idején az Arsenalban, de az kétségtelen, hogy az utóbbi időben nem voltak olyan dolgai, amik miatt anno NEKEM nem lett a kedvencem. egyik utolsó csepp pedig a 06os BL döntő volt, meg a válogatottban is akadt példa hasonló dolgokra, általam kedvelt csapatok ellen. ennyiről van szó.
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.04.19. 11:35:22

Ozsi!
Ha nem tetszett a csitítós gólöröm, akkor Schumi képe az avatarodban a mi??? :lol: :lol:

Elég viccesnek tartom hogy gólöröm lehet sportszerűtlen. Mármint nehéz megérteni hogy ez a csöndre intés mért akkora dolog? Általában a kritikusoknak szól. De az is lehet hogy senkinek nem szól, csak így ünnepel.
Nincs benne rasszista vagy akármilyen utalás, ami a pályára nem való.
Ha ezek a gólörömök meg az hogy hajt a pályán, és becsúsznak szabálytalanságok néha, még nem teszik valami nagy ellenpéldává, szerintem a kissrácoknak nagyon is jó példakép lehet Henry.
Utálhatnánk akkor a fél NFL-t is, mivel kb ott minden sikeres akció után verik a mellüket, meg ilyenek. Ugyanis hergelik magukat. Bizony az sem árt néha. Így én nem tudok ilyen apróságok miatt egy játékost elítélni.
(Messiről pl mi a véleményetek sportszerűség terén?)
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.19. 11:25:38

Andrisveres írta:
Az jön le ,hogy nagyképű , ilyen alapon R10 is az volt , meg Eto'o meg mindenki aki látványosan örül a góljainak.
hát nem egy esetben épp ez is volt a feltűnő, kb le se tojta, hogy gólt lőtt, mimikázott egyet,és csá.

amúgy meg jó lenne ha megértenéd te is, hogy semmi köze ehhez a meccshez,amiért elkezdtünk erről beszélni, egyszerűen feljött ez a téma,és legyen már szabad a saját topikjában az ő múltjáról és viselkedéséről is beszélni, ok :?: kétségtelen tények amiket írtál,senki sem vitatta a zsenialitását, de van akinek bejött az a stílus, valakinek meg nem. erről van szó, találsz itt pro és kontra is bőven, hú de nagy baj lehet :roll:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2009.04.19. 11:04:25

Semmi köze a gyengébb játékának ahhoz hogy ez a téma most elindult. Csak, ha jól olvastam amit írt valaki lentebb, a stúdióban erről beszélgettek.

Nyilván nem Ibrahimovicshoz kell hasonlítani, az az ember undorító.

De akárhogy erőlködtök, ezek szimpla tények, van nagyonsok kis és alattomos szabálytalanság a játékában, ocsmány színészkedései voltak, kritikus helyzetekben nagy meccseken, és a gólörömei is elég nagyarcúak voltak.
Utóbbiról nyilván nem érdemes nagyon vitatkozni, van akinek szimpi hogy elcsitít egy közönséget, mutogatja a mezén a nevét, vagy valami olyan gesztussal él ami mégjobban lealacsonyítja az ellent, van akinek pedig nem. Kinek hol a határ. Persze itt sem Henry a szélsőség, mert Ibra és C.Ronaldo kapcsán pl ismeritek a véleményem, sőt Dani Alvest is ide sorolom. Csupán nagyon lent valahol valamelyőtök a sportszerűség mintaképének állította be a Monsieurt, ami azért mégsem úgy van teljesen. Ennyi.
Túlságosan is felkapjátok a vizet.
Egyébként sem érdemes erről beszélni, a nagyrészéről szerencsére leszokott már a srác, hála az égnek.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt