Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg ám!Varga Tamás írta:Megkaptad!MR. TROMORT777 írta:nem nem nem, de mér nem megy neki??? áááá na pls mutass valamit a 2. félidőben, h elhalgassak![]()
![]()
![]()
Csodás gól! Jobbal maga elé, ballal ütemtelenül előtte, és gól!
Szép volt Titi!
Megkaptad!MR. TROMORT777 írta:nem nem nem, de mér nem megy neki??? áááá na pls mutass valamit a 2. félidőben, h elhalgassak
Írtam egy szóval is, hogy a csitítós gólöröme nem tetszettG-Jay írta:Ozsi!
Ha nem tetszett a csitítós gólöröm, akkor Schumi képe az avatarodban a mi???![]()
![]()
Elég viccesnek tartom hogy gólöröm lehet sportszerűtlen. Mármint nehéz megérteni hogy ez a csöndre intés mért akkora dolog? Általában a kritikusoknak szól. De az is lehet hogy senkinek nem szól, csak így ünnepel.
Nincs benne rasszista vagy akármilyen utalás, ami a pályára nem való.
Ha ezek a gólörömök meg az hogy hajt a pályán, és becsúsznak szabálytalanságok néha, még nem teszik valami nagy ellenpéldává, szerintem a kissrácoknak nagyon is jó példakép lehet Henry.
Utálhatnánk akkor a fél NFL-t is, mivel kb ott minden sikeres akció után verik a mellüket, meg ilyenek. Ugyanis hergelik magukat. Bizony az sem árt néha. Így én nem tudok ilyen apróságok miatt egy játékost elítélni.
(Messiről pl mi a véleményetek sportszerűség terén?)
hát nem egy esetben épp ez is volt a feltűnő, kb le se tojta, hogy gólt lőtt, mimikázott egyet,és csá.Andrisveres írta:
Az jön le ,hogy nagyképű , ilyen alapon R10 is az volt , meg Eto'o meg mindenki aki látványosan örül a góljainak.