Thierry Henry egy kiváló futballista.
Thierry Henry a gyermekek számára egy tökéletes példakép.
Thierry Henry az elmúlt évtized egyik legnagyobb focistája, korszakalkotó zseni.
Thierry Henry maradandót alkotott az Arsenalban, amelynek kapitánya és mindenese volt. Voltak mellette fontos láncszemek, de akkor is Ő volt egyszemélyben az Arsenal.
Thierry Henry az idei szezonban a Barcelonában is maradandót alkot, akire nem lehet egy negatív megjegyzésünk sem - szerintem.
Hogy milyenek voltak a gólörömei?
Ezen kár túlságosan elmélyedni, mert ezek alapján számtalan nagy zsugásban találhatunk kevésbé tetsző megnyilvánulást. Ők is emberek. Emellett nem ismerhetjük belső mozgatórugójukat, nem tudhatjuk, mi játszódik le bennük. Meg kell őket érteni, vagy legalábbis, törekedni kell rá. Összehasonlítani lehet, ez normális. Csak a vélemények nem feltétlenül egyeznek. Nálam pl. CR viselkedése mélyen alulmúlja Henry gólörömeit. És ahogy Dani írta MS-nek is voltak fura húzásai, ezt, mint Schumi-fan én is elismerem. Megmondom őszintén, én kevés olyan dologra emlékszem Titi pályafutásából, ami miatt emberileg csalódnom kellett volna benne. Írom ezt annak tudatában, hogy sosem volt a kedvencem, és itt is elég sokat "frocliztam" az elmúlt idényben (erre emlékezhetnek a fórumozók).
Ennyi lenne a szerény véleményem, amiben remélem, nem találhatnak OFF-jellegű kitételt. Igyekeztem a topik témájához hozzászólni, és Henry-téma keretein belül maradni. Remélem, sikerült.