Labdarúgó EB 2008
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Fújjj..hihetettlen.
Ez az EB eddig erről is szól: kisebb csapatok szívvel teli játék--> vereség, többre hivatott csapatok--> 0 foci,győzelem
Ez az EB eddig erről is szól: kisebb csapatok szívvel teli játék--> vereség, többre hivatott csapatok--> 0 foci,győzelem

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Director del Fútbol
Tamás! Ezen nem veszünk össze. De Hildebrand ki sem ment, ami mondjuk elég durva. Nemhogy ez a 38 éves csóka véd teljes meccshiánnyal, még a cserék sem érik el Timo szintjét. Ellenünk is párszor már parádézott idén.
No mind1, nem nekik drukkolok amúgysem.
No mind1, nem nekik drukkolok amúgysem.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hihetettlen,mindkét házigazda,szívvel,lélekkel,és nagyobb részt sokkal jobban játszik mint ellenfele,de semmi sem jön össze egyikne se..Svájc ki is esett, meg amilyen pechesek Osztrákok is kiesnek egy végén szerezett lengyel góllal
Pedig...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lehmann.gekkodan írta:-1 nagy esélyes. A németek Lehmannal és ezzel a védelemmel nem fognak EB-t nyerni. Mondjuk ennek örülök
Gundel Takácsra is mérges voltam egy picit. Egyik gólban sem volt benne. Az elsőnél a védőnek ki kellett volna fejelnie, vagy Jensennek nem kellett volna töketlenkednie. A 2. előtt pedig megpattant a labda Rakitic lövése nyomán, és örült, hogy vissza tudott vetődni. A védelem harmatos volt ma. De a németeket leírni dőreség. Tudod: Lineker.

- fUtBoLiStA
- Jugador d'estrella
David Villa megsérült
A Valencia játékosa egyik gólja után sérült meg, amikor beleakadt az ujja Fernando Torres mezébe...
Szegény!
De azért egy kicsit vicces, így megsérülni.
Különben játszhat a következő meccsen, hál' Istennek. Szükség lesz rá! Viva Espana! Csak így tovább, vagy még jobban...!

A Valencia játékosa egyik gólja után sérült meg, amikor beleakadt az ujja Fernando Torres mezébe...

„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Miguel Angel Lotina
Miguel Angel Lotina
Már az előző meccsen se volt megbízható Lehmann. Kicsit bunkó volt Beckenbauertól a kijelentés, hogy az EB után vonuljon vissza, és adja át a helyet a fiataloknak, de helytálló.
You'll Never Smoke Alone

-
- Director del Fútbol
-1 nagy esélyes. A németek Lehmannal és ezzel a védelemmel nem fognak EB-t nyerni. Mondjuk ennek örülök 

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.

Ha megrakok egy meglepetésnek tűnő eredményt, mindig a papírfoma győz. Ha papírformát teszek, azon bukok. Szr vagyok a tippelésben. Ez van.

Grat a horvátoknak, szerintem bőven jobbak voltak a nácionálelfnél. Mondjuk a szégyenleljes nyitán után illett is.
-
- Eurobarca Staff
Izlések és pofonok, minden második mondata az, hogy elnézést, vagy bocsánat, folyamatosan ööö-zik, azt sem tudja, hogy mi van. A többi sem világszinvonalú. De nálam Gundel viszi a prímet gyengeségben.sasi1 írta:Ezzel nem értek egyet.
Szerintem a 4 kommentátor közül messze ő a legjobb, és a másik hármat hallgatni se bírom.........
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Ezzel nem értek egyet.Drigo írta:Na reméljük most már nem tudnak egyenlíteni a németek ez a Gundel Takács szörnyű maradt volna valamelyik showműsorában. "Öö nem bocsánat ja, még is elnézést ööö" szégyen
Szerintem a 4 kommentátor közül messze ő a legjobb, és a másik hármat hallgatni se bírom.........
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Mennyi lett a meccs? Pont bekapcsoltam, és már vége volt 

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Eurobarca Staff
Na reméljük most már nem tudnak egyenlíteni a németek ez a Gundel Takács szörnyű maradt volna valamelyik showműsorában. "Öö nem bocsánat ja, még is elnézést ööö" szégyen
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Andris
- Adminisztrátor
Gyötrelmesen rossz meccs, nem is nézem már az utsó 20 percet. De legalább szívnak a szőke kékszeműek. 

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Na igen Franki mester olyan Beenhaker-es tréner emlékszem amiko r utóbbi a lengyel-magyaron (0-1) elaludt a meccsen és amikor megmozdult akkor is látszott hogy majd megalszik a tej a szájábanZozzy 5 írta:Nekem meg pont tetszik, szerintem érdekes karakter, nagy figura. Nekem szimpatikusabb ez, mint ahogy Rijkaard bealudt a kispadon sokszor. Dehát ízlések és pofonok.ozsimiki írta:Nem szoktam arcról ítélni,de ha ránézek a horvátok szöv kapitányárafinoman fogalmazva nem szimpatikus
![]()

- albicelesteX
- A Vadász
Ennyit ér ez a Lehman!Sz*rnak az alja!Soha nem közelítette meg Kahn szintjét és nem is fogja!Veréb volt a vezetés mikor kihagyta a keretből!Nem egy szimpatikus ember Kahn de az érdemeit meg a nagyságát el kell ismerni!

-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
ez mekkora 2-0 a horvátoknak most értem haza bekapcsolom a tv-t és ordít a "Gundi"
hogy 2-0 hihi
látják a németek kell nekik a Lehman kell nekik ennyit érnek vele inkább rakták volt be a 4 számú kapus mint ez a b.....szt
úgy kell nekik ha ilyen hülyék hogy ezt a [auto_cenzúra] kapust rakják be

látják a németek kell nekik a Lehman kell nekik ennyit érnek vele inkább rakták volt be a 4 számú kapus mint ez a b.....szt

úgy kell nekik ha ilyen hülyék hogy ezt a [auto_cenzúra] kapust rakják be

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Jó lesz az a Portugál - Németozsimiki írta:2-0![]()
![]()

- ozsimiki
- Adminisztrátor
2-0
Na most azért mást mutatnak,mint osztrákok ellen..
külön öröm,h léman nincs nagy formában
Kahn se kedvencem,de 1 klasszissal jobb kapus,maradhatott volna még az ebére,persze csak csere lett volna,úgy meg én se maradtam volna ha ilyem lémanok vannak a elöttem.

Na most azért mást mutatnak,mint osztrákok ellen..
külön öröm,h léman nincs nagy formában