Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Lehmann.gekkodan írta:-1 nagy esélyes. A németek Lehmannal és ezzel a védelemmel nem fognak EB-t nyerni. Mondjuk ennek örülök
Izlések és pofonok, minden második mondata az, hogy elnézést, vagy bocsánat, folyamatosan ööö-zik, azt sem tudja, hogy mi van. A többi sem világszinvonalú. De nálam Gundel viszi a prímet gyengeségben.sasi1 írta:Ezzel nem értek egyet.
Szerintem a 4 kommentátor közül messze ő a legjobb, és a másik hármat hallgatni se bírom.........
Ezzel nem értek egyet.Drigo írta:Na reméljük most már nem tudnak egyenlíteni a németek ez a Gundel Takács szörnyű maradt volna valamelyik showműsorában. "Öö nem bocsánat ja, még is elnézést ööö" szégyen
Na igen Franki mester olyan Beenhaker-es tréner emlékszem amiko r utóbbi a lengyel-magyaron (0-1) elaludt a meccsen és amikor megmozdult akkor is látszott hogy majd megalszik a tej a szájábanZozzy 5 írta:Nekem meg pont tetszik, szerintem érdekes karakter, nagy figura. Nekem szimpatikusabb ez, mint ahogy Rijkaard bealudt a kispadon sokszor. Dehát ízlések és pofonok.ozsimiki írta:Nem szoktam arcról ítélni,de ha ránézek a horvátok szöv kapitányárafinoman fogalmazva nem szimpatikus
![]()
Jó lesz az a Portugál - Németozsimiki írta:2-0![]()
![]()