Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
A játékára most sem lehetett panasz, de viszont amiket kihagyott.barcaaa91 írta:Tetszett a tegnapi játéka Villának. Jól mozgott, adott egy gólpasszt, kapufa, érvénytelen gól.. Már csak a gól hiányzott de ez egy ilyen meccs volt a számára. Szerintem teljesen beleillik a Barca játékába. Ha jobban belerázódik Messi mögött a legjobb góllövőnk lesz. Bár azt hiszem most is a 2. helyen áll a házi góllövőlistán. Hajrá Villa!!
tÉNYLEG NAGYON JÓ hajrá VillaAragorn83 írta:David nem csak kiváló csatár, de remek hangja is van. Íme:
David Villa y Ana Torroja - Insurreción (Letra)
De értettem, csak én úgy gondolom, hogy ez nem baj, mert általában így is a legjobbkor passzol ( pl sarkas passz Abidal elé ), az tény, hogy ő futni is szokott a labdával általában a szélről befelé, de szerintem ezzel egyáltalán nem lassítja a támadást. De ez persze csak az én véleményemMikaos írta:Attól félek, nem teljesen értetted, amit mondtam, vagy én nem fogalmaztam teljesen érthetőenTocy írta:Nem értek egyet teljesen, szerintem nem lassítja a támadásokat...rendkívül gyors, és igen, nem passzok egyből, de sprintben közlekedik vele és mindig kapura tör...ja és ha már passzok, a 2. gól előtt a lehető legjobb ütemben dobta Pedro elé. Szerintem tökéletes ebben a csapatban
Ne feledd, hogy a labda mindig gyorsabban mozog, mint az ember...
Villa még kicsit körülményes EBBEN*, de így is sokkal jobb, mint bármelyik középcsatárunk/balszélsőnk volt az utóbbi sok évben.
* nem nehéz ilyennek lennie, mivel olyanok vannak a csapatban, akik egészen kis koruktól ezt játsszák.
Kell még idő, amíg ezt tökéletesíti, de addig is: nagyon jó, hogy ilyen eredményes, és hogy állandó mozgásaival segíti a csapatot.
szerk.:
úgy tűnik, nemcsak én vettem észre ezt (Laci7)
szerencsére most már meccsről meccsre bizonyítja ezt, az első és talán legfontosabb lépés volt a leendő sikerek felé,hogy 'kicseréltük' őket nyáron,abszolút megérte az anyagi veszteség ellenére is.Ilúvatar írta:Villa sokkal, de sokkal többet ér Ibránál...
Attól félek, nem teljesen értetted, amit mondtam, vagy én nem fogalmaztam teljesen érthetőenTocy írta:Nem értek egyet teljesen, szerintem nem lassítja a támadásokat...rendkívül gyors, és igen, nem passzok egyből, de sprintben közlekedik vele és mindig kapura tör...ja és ha már passzok, a 2. gól előtt a lehető legjobb ütemben dobta Pedro elé. Szerintem tökéletes ebben a csapatban
Nem értek egyet teljesen, szerintem nem lassítja a támadásokat...rendkívül gyors, és igen, nem passzok egyből, de sprintben közlekedik vele és mindig kapura tör...ja és ha már passzok, a 2. gól előtt a lehető legjobb ütemben dobta Pedro elé. Szerintem tökéletes ebben a csapatbanMikaos írta:Gólok, állandó mozgás: ezt várom el minimum egy balszélsőtől/középcsatártól. Szóval szuper volt ma.
Ami még kevésbé megy neki: hamarabb kellene szabadulnia a labdáktól. Helyenként kicsit lassítja emiatt a támadásokat - de hát nem egyszerű egyből adaptálni a Barca-stílust. Lesz ez még jobb is, s akkor még nagyobb fesztivál lesz
Köszi, átgondoltam tanácsodra, és ugyanazt kaptam: Nem játszik rosszulAndris írta:Ha ez ellenérv akart lenni, akkor gondold át mégegyszer.9Dave írta: Ahhoz képest ő szerezte a vezető gólt...
azért elmegy szerintemAndris írta:Villa ma nagyon bénázik.