Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát öcsém emellett én elbújhatok szerintemLa Pulga írta:
Vélemények?
1. 0 - 10-igVarga Tamás írta:Mint főszervezőtől, Bencétől kérdeznék egy-két dolgot.
1. a pontozás milyen -tól-ig határokon mozogjon? Javaslom az 1-10-ig terjedő skálát.
2. óvással kapcsolatban minden zsűritagnak nyilatkoznia kell, vagy elég ha a zsűri tagjai 50%+1-en jelen vannak. Szerintem, a teljes zsűrinek kellene ez esetben állást foglalni.
3. a jelenlét kérdése? Ugye, akik dolgoznak, iskolába járnak, egész nap nem tudnak jelen lenni. Én, hétvégén szinte végig itthon vagyok, de hétköznap csak olyan 5h-tól. Tehát, pl. óvás esetén is csak ekkot tudunk dönteni.
4. Én úgy gondolom, hogy aki a beadási határidőt túllépi, az a delikvens azonnal kizárja magát a folytatásból. Hiszen a versenyzők tudják az időpontot, időben értesülnek a témáról, tehát van idejük remekművük elkészítésére.
Várom a válaszokat.
Bence, a Te kedvedért, elfogadom, ha a többiek is elfogadják.La Pulga írta:Igen, ide fogjuk be tenni.Varga Tamás írta:Én csak tisztelettel érdeklődnék: a remekművek a nyilvános fórumon megtekinthetők lesznek? Csak, hogy lássuk a munkáitokat. Én semmi és senki sem akarok benn lenni, csak gyönyörködni kívánok bennük.![]()
Nem leszel zsűri?