Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Na ittvan, de sajnos azt a videót már letöröltékVito írta:messze a 2004-es meccs a kedvencem, azzal együtt, hogy nem volt sima meccs! akkor nagyon erős volt a Madrid és egy nevéhez méltó clasico-t játszott a két csapat, Davids-szal, Kluivert-tel.
VV talán élete meccsét játszotta, szenzációsan védett, Ronaldinho pedig...
...az az utolsó gól![]()
Már egyszer belinkeltem, emlékszem nagyon tetszett akkor is.Vito írta:kerestem a jutúbon a 2003/04 madridi klasszikus videóját, de egyszerűen nem találom, ha valakinek sikerül, akkor feltolhatná plz. a Madrid szerzett vezetést, aztán jött Kluivert és a végén az az apró Xavi gól (Ronnie passzából).
JóóóFernando írta:Ahogy a mondás is tartja
Zöld erdőben fehér nyúl, Barca - Real 3-0
micsoda egy gyönyörű karácsonyod van neked....remélem nem szomorkodva jösz haza...természetesen az eredmény függvényére gondoltamMr. Master írta:Oké, majd igyekszem irni egy szinvonlasabb blogbejegyzést majd a hétvégéröl, egyébként a jegyek 15O körül voltak, szüleimnek és nekem, ez a karácsonyi ajándék
Már tükön ülök srácok!!!!!!!
Ez óriási hülyeség. Szted ha Puyolnak nem kell felmennie akkor fel fog menni? A valószínüsége hogy nem játszik annyi, mint, hogy Te játszol sztem.( Ha nem sérül meg vagy betegszik le de erről említést se kéne tenni...)Etooka írta: Puyol szerintem azért nem kezd,mert ő nagyon sokszor felmegy a támadásokkal és ezáltal robinho nak sok helye maradna!gianlucakevesebbet megy fel!
Puyol szerintem azért nem kezd,mert ő nagyon sokszor felmegy a támadásokkal és ezáltal robinho nak sok helye maradna!gianlucaAprieto írta: Akkor van gáz, ha nagyon elmegy abban a 25%-ban. Egyébként egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem fog Zambrotta kezdeni...
Kezdőcsapatoknak a következőket várom:
---------------Valdes--------------- ---------------Casillas---------------
---------Milito------Marquez------- ----------Pepe-----Cannavaro------
Puyol------------------------Abidal Sergio Ramos----------------Heinze
---------------Touré---------------- ----------------Diarra---------------
----------Xavi------Deco----------- -------Baptista--Gago---Guti-------
--Iniesta---------------Ronaldinho -----------------------Raúl-----------
----------------Eto'o---------------- --------------Van Nistelrooy--------
Nálunk esetleg Dinho helyett Giovanni, náluk pedig Sneijder Guti vagy Baptista helyett. Ám abban tökéletesen biztos vagyok, hogy Diarrát és Gagot együtt fogja pályára küldeni Schuster ellenünk... nem titkolt szándékkal
Én is irigyellek ahogy irigyeltem a barátaimat akik kedden a Real-Lazio,szerdán pedig a Barca-Stuttgart meccsen voltak jelenLa Pulga írta:Nagyon irigyellek, előre is Boldog Karácsonyt. + Jó El Clásico nézést.Mr. Master írta:Oké, majd igyekszem irni egy szinvonlasabb blogbejegyzést majd a hétvégéröl, egyébként a jegyek 15O körül voltak, szüleimnek és nekem, ez a karácsonyi ajándék
Már tükön ülök srácok!!!!!!!![]()
Akkor van gáz, ha nagyon elmegy abban a 25%-ban. Egyébként egyre biztosabb vagyok abban, hogy nem fog Zambrotta kezdeni...Etooka írta: persze,gondoltam,csak az a különbség,hogy a barca bizonyította is ezt....legalábbis szerintem!ha zambi odarakja magát,a 75%-át megszűri majd a robinho támadásoknak!
Nagyon irigyellek, előre is Boldog Karácsonyt. (én is akarok menniMr. Master írta:Oké, majd igyekszem irni egy szinvonlasabb blogbejegyzést majd a hétvégéröl, egyébként a jegyek 15O körül voltak, szüleimnek és nekem, ez a karácsonyi ajándék
Már tükön ülök srácok!!!!!!!
? 75% Kezdetnek az se biztos,hogy Zambi játszik és az a 75% nem elég.Etooka írta: persze,gondoltam,csak az a különbség,hogy a barca bizonyította is ezt....legalábbis szerintem!ha zambi odarakja magát,a 75%-át megszűri majd a robinho támadásoknak!
Ez sztem nem nagyképűsködés, mégis csak a Real edzőjéről van szó. Jóhogy győzelemre játszanak, és győzni akarnak. Mivé válna a szurkolók szemében, ha tövig nyalna a Barcának, és könyörögne, hogy csak 3-at kapjanak?Danka00792 írta:Nem értem miért kell nagyképüsködni, ezzel csak a Real-t minösiti.barsza92 írta:Olvastam egy érdekes cikket a Borsban:
Herr Schuster nyilatkozta hogy sajnálja hogy Messi nem lehet a pályán mert úgy lett volna szép a győzelem a Camp Neu-ban.
Most nagyon tud valamit, vagy elszállt az a maradék esze is.![]()
![]()
Szerintem inkább az utóbbi:DÉs lejáratja magát. Remélem koppanni fog amikor Eto'o berámolja a golokat az ö hön szeretett csapatába.
persze,gondoltam,csak az a különbség,hogy a barca bizonyította is ezt....legalábbis szerintem!ha zambi odarakja magát,a 75%-át megszűri majd a robinho támadásoknak!lionelmessi19 írta:Ők valami egészen hasonlót elmondhatnak a Barcával és Messivel kapcsolatban.Etooka írta:egyébként nyerni fogunk!a madrid nem olyan jo mint amennyire játszik!Robinho nincs,nincs játék!persze nélküle is nyerhetnek,de akkor nagyon nekces
Egyébként tudtommal Robinho játszik...
Ők valami egészen hasonlót elmondhatnak a Barcával és Messivel kapcsolatban.Etooka írta:egyébként nyerni fogunk!a madrid nem olyan jo mint amennyire játszik!Robinho nincs,nincs játék!persze nélküle is nyerhetnek,de akkor nagyon nekces
Képet,képet,képet,képet,videót,videót,videót,videót!!! - kérnénk nagyonnagyon szépen! És ha gondolod, írj egy élménybeszámolót majd mindenképpen, én szívesen olvasnám!Mr. Master írta:Gyerekek, nekem megvan a jegyem a meccsre, és az igazat megvallva én most igy rohatul fel vagyok tüzelve ezzel kapcsolatban
Nem értem miért kell nagyképüsködni, ezzel csak a Real-t minösiti.barsza92 írta:Olvastam egy érdekes cikket a Borsban:
Herr Schuster nyilatkozta hogy sajnálja hogy Messi nem lehet a pályán mert úgy lett volna szép a győzelem a Camp Neu-ban.
Most nagyon tud valamit, vagy elszállt az a maradék esze is.![]()
![]()
Szerintem inkább az utóbbi:D