Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi igazából nem vagyok egy nagy photoshopos, úgyhogy asszem maradok a paintnél, de mégegyszer kössz.
azért tesi fel MESTER barátunkVictorValdes19 írta: Ezt ellophatom????????
azért tesi fel MESTER barátunkmessi1918 írta:Ezt ellophatom????????La Pulga írta:La Pulga (Saját) :
Enrique írta:Dankaa, vedd kisebbre az aláírásképedet, különben kiveszem!
Rakd 350 x 120 pixelesre!
ha nekem írtad,akkor,én nem tudom megcsinálni,ha nem nekem írtad akkor bocsLa Pulga írta:Rakd 350 x 120 pixelesre!
Ahha, kösz. Találtam magamnak valot. Ha valaki használja, tudtomon kivül, akkor irjon és leveszem.messi1918 írta:menj vissza egy oldalt,ott van egy csomó Iniestas a srácok már kitettek magukért!!!!!!!!Danka00792 írta:Hellotok!
Tudna valaki nekem késziteni/keresni egy Iniesta-s banner-t
menj vissza egy oldalt,ott van egy csomó Iniestas a srácok már kitettek magukért!!!!!!!!Danka00792 írta:Hellotok!
Tudna valaki nekem késziteni/keresni egy Iniesta-s banner-t
Nekem tetszik, esetleg annyi szépítés hogy a feje kicsit féynesebb legyen... de annyira nemértek hozzá szal..La Pulga írta:
Prince of Paris
Vélemények?
Köszönöm szépen a fáradozásodFCB_gábor írta:1 verzió az avatárodra:Ronaldinho&Barca írta: U: Vki nemtudná feldobni az én avatarom kicsit?![]()
a mesterek biztos tudnak szebbet is, nekem ezt sikerült most kihozni belőle