Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem kell ide egy 0.5-1 idényes játékos! Most jó megy neki,de nem tartom hú de nagy játékosnak,aki állandósítani tudja a formáját...nekünk pedig olyan kellene...Nóbi írta:ez már régi hír, de sztem nulla az esélye a srácnak.Reyes és Raulű írta:Én azt olvastam valahol a neten hogy a barca Amaurit (Palermo) akarja.
Henke-nek én is nagyon örülnék,de azért az kérdés,h milyen formában van jelenleg....Replay írta:Sztem Luque megvétele rossz ötlet, sokat volt sérült, messze van jó formájától, és nekünk most nincs időnk kivárni, mig beilleszkedik, formába jön. Igaz, hogy saját nevelés, de ez semmit sem jelent, elég ha szegény de la Pena visszatérésére gondolunk.
Mint a többség, én is azon a véleményen vagyok, hogy Henke kölcsönvétele lenne a legjobb megoldás, ismeri a társakat, Rijkaard-ot, a játékrendszert.
dos santos 17, krkic meg 16 éves, ami azt jelenti, hogy nyugodtan várjunk mér santossal 2008 nyaráig, krkic-el meg 2009-ig!!! főleg mert dinho és eto'o még biztosan rúgják pár évig a bőrt és addig nem sok lehetőségük lenne. azt meg nem akarhatjuk, hogy úgy járjanak mint maxi, vagy saviola...LG írta:Azért ne hidd h Roanldinhot meg Etoot olyan könnyen ki fogják ezek szoritaniTitinho írta:A legjobb megoldás szerintem Dos Santos és Krkic lenne! Te jó ég! De jó lenne, ha márcsak Dos Santos is felkerülne a nagycsapatba! Örülnék neki nagyon. Megállná a helyét a kis mexikói szerintem. A mi játékosainkra kell építeni! A következő generáció támadósora: Dos Santos - Krkic - Messi! Phúú.Azért jelenleg többre mennénk Henkével v. Luque-val mint 2 fiatal gyerkőccel. Kell a rutin
Los Barrachos írta:Szerintem csínján bánjunk az igazolásokkal, Cruyff szerint se kell igazolni, mert mire jön a február, lesz 7 csatárunk, ami nem jó.
Azért ne hidd h Roanldinhot meg Etoot olyan könnyen ki fogják ezek szoritaniTitinho írta:A legjobb megoldás szerintem Dos Santos és Krkic lenne! Te jó ég! De jó lenne, ha márcsak Dos Santos is felkerülne a nagycsapatba! Örülnék neki nagyon. Megállná a helyét a kis mexikói szerintem. A mi játékosainkra kell építeni! A következő generáció támadósora: Dos Santos - Krkic - Messi! Phúú.
BL-ben azért lenne most nem helyén való, mert korántsem rózsás a Barça helyzete és oda a legjobbak kellenek, persze padra jó lenne dos Santos, de még BL-be korai bedobni.Cooltiszo írta:Eun kívüli, blben nincs ilyen megszabás, a bajnokságban meg egyenlőre meg van a 3 eu n kívüli tagunk, állítólag Marquez 27.én megkapja de ebben az évben szinte biztos, onnantól pedig már be lehet őt is nevezni.
Sztem blben se lenne korai kipróbálni.
Még jó h nem írtam le a saját elképzelésemCooltiszo írta:Eun kívüli, blben nincs ilyen megszabás, a bajnokságban meg egyenlőre meg van a 3 eu n kívüli tagunk, állítólag Marquez 27.én megkapja de ebben az évben szinte biztos, onnantól pedig már be lehet őt is nevezni.
Sztem blben se lenne korai kipróbálni.
Ez jó kérdés...csak sejtésem van,inkább le se íromRivaldinho írta:De dos Santos mér nem jácchatna bajnokin a nagycsapatnál ? mer ugy olvastam h 'csk' BL meccsen lehetne rá számítani.. de mér ?
én bármelyiknek örülnék, főleg henkének. asszem, egy jó szereplés után meg is kapná a szobrát a stadionnál.Saviola írta:Így van,túl fiatalok még az első csapathoz,szvsz.
Larsson vagy Luque jöhentne..
Én is így gondolom! Amauri-nak idén eddig nagyon megy,de semmi garancia rá,h ilyen szinten tud maradni,arra meg itt nem lenne időnk,h arra várjunk mikor táltosodik már meg,hisz olaszban olyan jól nyomta eddig...Los Barrachos írta:Szerintem egyidényes játékos Amauri, aki most a Palermóban megtáltosodott, ugyanúgy, mint tavaly Luca Toni a Fióban, aztán kipukkad, nem kell ide Amauri, Larsson és Luque közül kell választani, ha egyáltalán lesz igazolás, mert Txiki szerint ezzel a kerettel kibírjuk Eto'o-ig és Savioláig.