Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem 2-3 használhatatlan van,hanem 2-3 használható..sajniosmadmax87 írta:Szép volt fiuk és persze rijkaard is most ha a bajnokságot is elbukjuk akkor vajon mire fogjuk arra hogyvan min2-3 használhatatlan játékosunk?
Talán egy tollLos Banditos írta:http://www.youtube.com/watch?v=Zz_-QkVOnQo
Mi lehet az amit Zambrotta a kezében tart?![]()
remélem igazad lesz hátLos Banditos írta:Nyerjünkm meg jövőre minden lehetséges trófeát és akkor senkit nem zavarnak majd a nyári túrák!![]()
Milan, Chelsea, ManchesterLos Banditos írta:
Milan, Chelsea, ManchesterSzakacs írta:A madridon kivul mondjal meg harom csapatot amelyik europan kivul 2 kontinensen is turazik egy nyar alattLos Banditos írta:Engem egyáltalán nem zavarnak ezek a túrák, sőt örülök nekik.Sokkal népszerűbbek leszünk és bevétel is van belőle rendesen.
Ráadásul szinte minden élcsapat ezt csinálja.![]()
A madridon kivul mondjal meg harom csapatot amelyik europan kivul 2 kontinensen is turazik egy nyar alattLos Banditos írta:Engem egyáltalán nem zavarnak ezek a túrák, sőt örülök nekik.Sokkal népszerűbbek leszünk és bevétel is van belőle rendesen.
Igen, csak az a baj, hogy így nem tudnak a játékosok pihenni, regenerálódni és felkészülni normálisan. Több játékos is nyilatkozta, hogy nem örül ezeknek a túráknak...Los Banditos írta:Engem egyáltalán nem zavarnak ezek a túrák, sőt örülök nekik.Sokkal népszerűbbek leszünk és bevétel is van belőle rendesen.
Egyetértek. Először pihenjék ki magukat, utánna készüljenek fel normálisan a szezonra. Aztán utazgathatnak felőlem ahova akarnak.barca99 írta:Persze, egyetértek. Nincs is ezzel semmi baj, csak ne a felkészülés rovására menjen. Addig mehetnek ahova csak akarnak, ameddig elfér mellette egy normális felkészülés, alapozás.
Hány ázsiai/amerikai/stb. divatdrukker fog a Barcának szurkolni, ha neadjisten UEFA kupában kéne indulnunk, és a bajnokság közelében sem lennénk?![]()
![]()
Ez engem is zavar, hogy csak július 23-tól 28-ig leszünk edzőtáborbanSzakacs írta:En komolyan nem ertem miert nem lehet 2 hetet raaldozni a nyarbol a felkeszulesre...tavaly is szaros 6 nap volt felkeszulni...igy nem lehet..kellet volna az a ket het...mind ket evvel ezelott ahogy volt...