Pedro Rodríguez

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.29. 08:25:00

Ez a meccs is bizonyította, hogy - bátortalanság ide vagy oda - Pedro már sorozatban termeli a gólokat. Minden, a keretben vagy a közelében lévő fiataltól jócskán eltávolodott. Tudom, néhányatok véleménye, bátortalan, nem vállalja be az egy-egyeket és ez néha így is van, de azt gondolom a gólérzékenységét és az akarását nem lehet elvitatni! Szerintem nagyon hasznos játékos, mert, ha csak Ő ér oda a kapu elé, akkor is nagy valószínűséggel jól fogja befejezni az akciót, mint, ahogy ezt jó párszor már megtette. A "vállalkozó", merész véna is jóval hatékonyabb lesz a fizikum további erősödésével, de, ha az eddigi formáját egész évben hozni fogja, 10-20 gól között fog termelni a bajnokságban.
Off: Gai nagyon tehetséges gyerek, de egyenlőre a védők két kézzel felemelik és kirakják az oldalvonalon kívülre. :( Évre, évekre van szüksége, hogy odaférjen a tűzhöz. Egyenlőre nincs Pedróval egy szinten!
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.29. 07:56:17

Cali írta:Le a kalappal előtte! A mezőnyben nem teljesít jól, de ha lehetőséget kap, általában gólokkal hálálja meg. :)

Off.: Mennyi lehet a fizetése, hogy a fogait még midnig nem csináltatta meg? :P :D
Ugyan, nem mentem annyira közel Pedrohoz, hogy 100%-ban hiteles legyek, de úgy látom, a fogsor(meglévő) egyébként hibátlan, az a rés szerintem kinövési probléma lehet, tehát nem elhanyagoltság okozza a hiányt. :)
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.29. 00:04:26

Szép volt Pedro KÖSZÖNJÜK :!: :!: Aztán nagyon szurkolok neki, hogy betaláljon a Klubvilágbajokságon is.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
levproff
Director del Fútbol

2009.10.29. 00:01:15

Gratula a 2 góljához! 8) :wink: Remélem sikerül neki a történelem írás!
Ezen a meccsen se csinált sokkal többent mint szokott de megint eldöntötte a meccset!
Szép volt Pedrito! :wink:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
gergo9
Director del Fútbol

2009.10.28. 23:58:25

Cali írta: Off.: Mennyi lehet a fizetése, hogy a fogait még midnig nem csináltatta meg? :P :D
Az direkt van úgy. Jobb az aerodinamikája így gyorsabban tud futni.
Cali
Entrenador del Barça

2009.10.28. 23:25:05

Le a kalappal előtte! A mezőnyben nem teljesít jól, de ha lehetőséget kap, általában gólokkal hálálja meg. :)

Off.: Mennyi lehet a fizetése, hogy a fogait még midnig nem csináltatta meg? :P :D
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.10.28. 23:14:56

El sem hiszem. :shock: Pedro :?: :!: Pont ő állíthat fel új világrekordot? Kicsit meglepő, ha ő lesz az aki a világon egyedül véghez viszi eztet. Persze szurkolok neki. Lőjön csak gólt a klub vb-n. :P
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.10.19. 16:14:31

Igazatok van abban, hogy Pedro megilletődött, de adjatok Neki még időt!
Tavaly szinte alig játszott, ebben a szezonban kapott valamivel több lehetőséget, és sokszor élni tudott vele. A Valencia ellen Miguel rutinból, fizikumát és Pedro rutintalanságát kihasználva sokszor egyszerűen letolta a labdáról, nagyon könnyedén szerelte, de szerintem ez nem lesz mindig így. Benne van a pakliban a megilletődöttsége, a szezon végéig mindenképpen játszatni kellene, amikor ez lehetséges és akkor jobban fog látszani, hasznára lesz-e a csapatnak a későbbiekben. A tehetség benne van és csak az a kérdés, fejben képes-e megbírkózni a feladattal. :roll:

Off: Én Bojanban sem láttam sokkal többet (tudom, hogy tehetséges), de apró lépésekkel halad előre Ő is.

Ettől függetlenül egy minőségi, baloldali támadó szerintem is szükséges.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.18. 20:55:04

Sanama írta: Pedro nélkül nem 1 meccs ugrott volna már.
Semmivel sem rosszabb mint Henry jelen pillanatban...
Henryt se magasztalja senki az egekbe... Jelenleg a baloldal a lyukas támadó poszton... Még Iniesta is jobb - bár ő mindenhol klasszis - mint ez a két ürge :D De Pedro valóban hasznosabb mint Henry jelenleg... :D
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.10.18. 20:47:00

Nem is az a baj hogy nem mer, én inkább nem látom azt az energiát, és lendületet benne, ami egy komoly védő átjátszásához kell.
Összességében kevés a srác. Már persze a Barcához, mert azért ettől függetlenül nagyon sok csapatba simán kezdő lehetne.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.10.18. 20:43:38

Mind igaz, amit a kritikusok leírnak vele szemben.

Nem mer cselezni, igaz.

Kérdem én, Titi cseleivel,mikor fogja leviszi az alapvonalig a labdát és legjobb esetben egy szöglet lesz belőle, sokkal jobban jár a csapat?

Pedro nélkül nem 1 meccs ugrott volna már.
Semmivel sem rosszabb mint Henry jelen pillanatban...
barca99
Llegenda del Barça

2009.10.18. 20:33:02

Honnan ilyen ismerős ez "ha ide tartozik ha nem, magyarázzuk bele a Messi sajnálatot a hsz-be..." stílus? :D Bár lehet, hogy ismét mellé lövök. Ma nem lepne meg. :)

Pedro tényleg gyengén játszik, bár így is meglőhette volna a maga gólját, vagy adhatott volna egy gólpasszt. Egyelőre kár lenne pálcát törni felette, de tény, hogy nagyon halvány teljesítményt mutat mezőnyben.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.10.18. 20:02:43

danikaa10 írta:Abban szerintem igazatok van, hogy Pedro ...
Hát nemtudom. Tegnap az 1. félidőben többször is, talán háromszor is egymás után megpróbálta kicselezni Miguelt a szélen, de a valenciai mindháromszor könnyedén szerelte...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.10.18. 19:21:27

Abban szerintem igazatok van, hogy Pedro önbizalomhiányban szenved. Gondolom próbál megfelelni, nem lehet könnyű úgy hogy tudod milliók nézik mit csinálsz és elvárják, hogy ez jó is legyen.

Én Gudjohnsenre emlékszem, hogy ilyen lett volna párszor. Mikor beállt amint hozzá került a labda rögtön passzolta is tovább, nem mert cselezni vagy valamit megpróbálni, nyilván sokban különbözik a két dolog, viszont az mind1ikükre igaz, hogy próbálnak megfejleni és így inkább egyszerűbb egy mellettünk álló társnak passzolni.

Pepnek szerintem arról kéne meggyőzni Pedrot, hogy ne érdekelje mit mond a sajtó, csak a játékra összpontosítson és akkor minden rendben lesz. :)
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
lionel10M
Barça B

2009.10.18. 18:59:10

kanty írta:
lionel10M írta: Sem Pedrónak, sem Messinek nincs meg az önbizalma. Remélem, összeszedik magukat. Azt gondolom, hogy az önbizalomhiány Leonál látom leginkább.
Messinek az önbizalmával semmi gond sincs, ha lenne akkor nem cselezne ki 4-5 embert zsinórban és ezeket a szólokat fel se vállalná...na de nem ez e megfelelő topic, h ezt kibeszéljük.

Pedronak pedig egy pszichológus kellene, szerintem aki tistázná a képességeit.
Bisztos vagyok benne, h Pepnek is feltűnt, h keveset vállal és az is egész bisztos, h megprobálja majd megértetni Pedritoval, h pontosan mit is vár el tőle.
:wink:
De igen, önbizalomhiánya van. Biztos fáradt is lehetett. Nincs mentálisan rendben. Nekem ne mondd, hogy az argentin válogatottban nyújtott teljesítménye miatt kapott kritikák nem hatottak rá. Látszik a játékán. PL. tegnap a meccs vége felé inkább beadta, minthogy maga kapura rúgja. Igazad van, nem ez a topik.

Pep remek pszichológus, ki fogja a jobbat hozni Pedróból. Bízik Pep Pedróban.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.18. 18:43:33

lionel10M írta: Sem Pedrónak, sem Messinek nincs meg az önbizalma. Remélem, összeszedik magukat. Azt gondolom, hogy az önbizalomhiány Leonál látom leginkább.
Messinek az önbizalmával semmi gond sincs, ha lenne akkor nem cselezne ki 4-5 embert zsinórban és ezeket a szólokat fel se vállalná...na de nem ez e megfelelő topic, h ezt kibeszéljük.

Pedronak pedig egy pszichológus kellene, szerintem aki tistázná a képességeit.
Bisztos vagyok benne, h Pepnek is feltűnt, h keveset vállal és az is egész bisztos, h megprobálja majd megértetni Pedritoval, h pontosan mit is vár el tőle.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lionel10M
Barça B

2009.10.18. 18:26:46

kanty írta:Pedroval az a gond, h egyszerűen fél. Nem meri az egy-egy elleni párharcokat vállalni. Ez számomra értethetlen, hiszen megvan benne a technika és a robbanékonyság, h gond nélkül túl jusson a védőn.
Az is fura, h egy Barcelona szintű csapatban van olyan játékos akinek gond van az önbizalmával.
Most kellene legyen a legnagyobb önbizalma:
az edző bizik benne
rendszeresen játszik
gólokat lő

Nincs nagy gond vele, csak vhogy Pepnek megkellene vele értetnie, h igenis egy jó játékos.
Én bizok benne. Nem azt mondom, h klasszis játékos lesz belőle, de arra mindenképpen jó, h segitse a csapatot.

Sem Pedrónak, sem Messinek nincs meg az önbizalma. Remélem, összeszedik magukat. Azt gondolom, hogy az önbizalomhiány Leonál látom leginkább.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.18. 18:14:03

Pedroval az a gond, h egyszerűen fél. Nem meri az egy-egy elleni párharcokat vállalni. Ez számomra értethetlen, hiszen megvan benne a technika és a robbanékonyság, h gond nélkül túl jusson a védőn.
Az is fura, h egy Barcelona szintű csapatban van olyan játékos akinek gond van az önbizalmával.
Most kellene legyen a legnagyobb önbizalma:
az edző bizik benne
rendszeresen játszik
gólokat lő

Nincs nagy gond vele, csak vhogy Pepnek megkellene vele értetnie, h igenis egy jó játékos.
Én bizok benne. Nem azt mondom, h klasszis játékos lesz belőle, de arra mindenképpen jó, h segitse a csapatot.
Capon
Llegenda del Barça

2009.10.18. 15:49:44

Nagyon halovány volt a pályán. Bal oldalon nagyon lyukas a csapat. Teljesen mindegy, hogy Pedro vagy Henry játszik ott egyik sem tudja hozni eddig a tőlük elvárt teljesítményt. Nem lesz ez így jó... :?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Chino
Llegenda del Barça

2009.10.18. 13:22:34

Nem tudom... Nekem a szezon eleje óta fenntartásaim vannak vele szemben. Tehetséges játékos nem vitás és ez az első szezonja ahol komoly szerepet kap. Viszont elég idős már ahhoz, hogy felvegye a ritmust és mutasson valamit. Fontos gólokat szerzett, nem is egyszer, de azonkívül nem sokat mutatott. A Barcában pedig ez nem elég. Van mindig egy-két jó megmozdulása, de azon kívül semmi, az 1 vs 1-et nem igazán meri, ha igen többnyyire nem jön be . Nem tud a játékhoz érdemben hozzátenni, talán az önbizalom-hiány miatt, de összekaphatná már magát. Volt annyi ideje hogy bizonyítsa hogy a csapatban a helye. Idáig bíztam benne és gondoltam semmi gáz, lehet, hogy ő is későn érő típus, de hiányzik az ami klasszis játékossá, esetleg később stabil kezdővé tehetné.
Nem akarom lehúzni, mert nem egy kétballábas focista és nem egy-két meccs alapján alkotok véleményt, de szerintem nem kellene erőltetni ennyire a játékát. Inkább majd Gai-ra leszek kíváncsi, ha bemutatkozik a nagycsapatban.
Forca Barca!!!!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.10.18. 12:08:08

Nekem tegnap ő volt az a játékos, akinél nem nagyon örültem ha labdát kapott :? Egy nagyon tehetséges srác rendkívüli gólérzékenységgel - mégha tegnap ki is hagyta a helyztét. Az egyetlen baj vele, hogy szélső létére 1-szer próbált meg megindulni a szélen, és akkor is leszerelték. Most nem azt mondom, hogy a leszerelés a baj. De volt oylan, hogy 3-3 ban mentünk rá a Valenciára kivételesen, és ahelyett, hogy meghúzta volna, visszafordult és Abidalnak passzolt... Ha így folytatja, nem lesz jó vége ennek. Beszélni kéne vele Pepnek, mert a technikája megvan ahhoz, hogy cselezzen, és a sebessége is. Csak szerintem önbizalma nincs hozzá, pedig nagyon kéne néha az a csel. Ha Xavi posztján csinálná, azt mondom jólvan, nem ez a dolga. De a szélen szinte csak ez lenne a dolga(enyhe túlzással).

Öszegezve: A tehetsége megvan ahhoz, hogy egy jó játékos legyen, csak fejben nincs valami rendben - még. Ha így folytatja, Gai-t kéne már inkább játszatni, mert ő biza belemegy az 1-1-be, és a City védőinek is meggyűlt vele a bajuk, akkor egy Spanyol kiscsapat hogyan tartaná őt...? De én bízok Pedroban, remélem összekapja magát, és megmutatja mit is tud igazából.
kanty
Llegenda del Barça

2009.10.06. 16:08:54

Fevernova írta:Az a baj , hogy Pedro mércéjét mindenki Ibra és Messi szintjéhez méri ,ezt nem szabad Pedrito jó gyerek és szerintem egy Figo szintű játékos lesz! :D
Azért ez túlzás, h Figo szintű játékos lesz. Nem hinném, h Pedro aranylabdát fog nyerni plusz még generációja első számú csillaga lesz.
Félreértés ne essék en kedvelem Pedrot. Egy nagyon szimpatikus, szerény srác, de benne nincs akkora potenciál, mint anno Figoban volt. Ezzel nincs is semmi gond, mindenki nem lehet extra klasszis.
A lényeg az, h Pedro legyen képes hozzá tenni a csapat játékához, h minden egyes alkalommal amikor pályára lép akkor segitse a csapatot és ne hátráltassa.
A játékában az a legnagyobb baj, h nem elég bátor.Sok esetben be lehetni vállalni a cselt es az egy-egy elleni szitut, de Ő ezt nem meri. Ez olyan dolog amit ki lehet javitani.
Számára a lényeg most az, h játszon és játszon ezzel tapasztalatot szerez.
22 éves :arrow: még nagyon fiatal, előtte van még az egész pályafutása és, ha kellőképpen okos lesz akkor szép karriert futhat be.
recrea
Llegenda del Barça

2009.10.06. 12:09:25

Fevernova írta:Az a baj , hogy Pedro mércéjét mindenki Ibra és Messi szintjéhez méri ,ezt nem szabad Pedrito jó gyerek és szerintem egy Figo szintű játékos lesz! :D
Tehát aranylabdás! :D Egyébként egyetértek, nem lehet mindneki Messi, aki már 18 évesen meghatározó tagja volt a csapatnak. Pedro 22 éves, Ini tavaly futott be igazán, 24 évesen. Tehát van ideje bőven, és szvsz is jobban látszik rajta a fejlődés, mint Bojanon, mondjuk ő még csak 19. Más kérdés, hogy Bojant erőltetjük centerben, holott szerintem szélsőnek sokkal jobb. Nam oda való, középen verekedni kell a védőkkel, Bojan meg lendületes és kiválóan cselez, emellett eszméletlen gólérzékeny, nehogy veszni hagyjuk.

Pedro pedig bátrabban vállalhatná az egy az egyeket, mert gyors, erőszakos, technikás. Nem mellesleg, igen szép gólokat tud lőni. Emlékszem mikor Leo bontogatta a szárnyait, akkor azt gondoltam, atya ég, eszméletlen focista, viszont egyáltalán nem gólerős. Aztán hoppá, azóta kettesével lövi a gólokat! Remélem Pedrónál is hoppá lesz.
Fevernova
Jugador del Barça

2009.10.06. 11:29:29

Az a baj , hogy Pedro mércéjét mindenki Ibra és Messi szintjéhez méri ,ezt nem szabad Pedrito jó gyerek és szerintem egy Figo szintű játékos lesz! :D
SEX N MONEY...
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.10.06. 10:19:36

Chino írta:Én is egyetértek ezzel. Pedro fontos gólokat szerez ez nem vita tárgya, de én személy szerint nem látom benne azt a plusz ami klasszis focistává/kezdő Barca csatárrá tenné. Talán túl "idősen" került be a csapatba és ez az oka, de sztem ha Krkic 100%-os lesz akkor őt fogja jobban játszatni Pep is.
Én viszont pont fordítva látom a helyzetet. Nekem Bojan játéka az, ami kevésbé meggyőző. Lehet, hogy Pedro általában nem sokat csinál a meccseken (nem mintha Bojan nagyon kitűnne a mezőnyből), de van benne valami "gyilkos ösztön", ami kihozza belőle ezeket a nagyon fontos gólokat. Sokkal inkább érzem Pedro játékában azt, hogy szoros meccseken képes váratlan megoldásra, mint Bojan játékában. Másrészt pedig, lényegesen több fejlődést érzek Pedro játékában, mint Bojan-éban, annak ellenére, hogy Pedro igazából csak most vált stabil kerettaggá, Bojan viszont évek óta ott van a tűz közelében. Nekem tetszik a játéka és meg is vagyok vele elégedve eddig.
Lezárt