Off: Gai nagyon tehetséges gyerek, de egyenlőre a védők két kézzel felemelik és kirakják az oldalvonalon kívülre.

Ugyan, nem mentem annyira közel Pedrohoz, hogy 100%-ban hiteles legyek, de úgy látom, a fogsor(meglévő) egyébként hibátlan, az a rés szerintem kinövési probléma lehet, tehát nem elhanyagoltság okozza a hiányt.Cali írta:Le a kalappal előtte! A mezőnyben nem teljesít jól, de ha lehetőséget kap, általában gólokkal hálálja meg.
Off.: Mennyi lehet a fizetése, hogy a fogait még midnig nem csináltatta meg?![]()
Henryt se magasztalja senki az egekbe... Jelenleg a baloldal a lyukas támadó poszton... Még Iniesta is jobb - bár ő mindenhol klasszis - mint ez a két ürgeSanama írta: Pedro nélkül nem 1 meccs ugrott volna már.
Semmivel sem rosszabb mint Henry jelen pillanatban...
Hát nemtudom. Tegnap az 1. félidőben többször is, talán háromszor is egymás után megpróbálta kicselezni Miguelt a szélen, de a valenciai mindháromszor könnyedén szerelte...danikaa10 írta:Abban szerintem igazatok van, hogy Pedro ...
De igen, önbizalomhiánya van. Biztos fáradt is lehetett. Nincs mentálisan rendben. Nekem ne mondd, hogy az argentin válogatottban nyújtott teljesítménye miatt kapott kritikák nem hatottak rá. Látszik a játékán. PL. tegnap a meccs vége felé inkább beadta, minthogy maga kapura rúgja. Igazad van, nem ez a topik.kanty írta:Messinek az önbizalmával semmi gond sincs, ha lenne akkor nem cselezne ki 4-5 embert zsinórban és ezeket a szólokat fel se vállalná...na de nem ez e megfelelő topic, h ezt kibeszéljük.lionel10M írta: Sem Pedrónak, sem Messinek nincs meg az önbizalma. Remélem, összeszedik magukat. Azt gondolom, hogy az önbizalomhiány Leonál látom leginkább.
Pedronak pedig egy pszichológus kellene, szerintem aki tistázná a képességeit.
Bisztos vagyok benne, h Pepnek is feltűnt, h keveset vállal és az is egész bisztos, h megprobálja majd megértetni Pedritoval, h pontosan mit is vár el tőle.
Messinek az önbizalmával semmi gond sincs, ha lenne akkor nem cselezne ki 4-5 embert zsinórban és ezeket a szólokat fel se vállalná...na de nem ez e megfelelő topic, h ezt kibeszéljük.lionel10M írta: Sem Pedrónak, sem Messinek nincs meg az önbizalma. Remélem, összeszedik magukat. Azt gondolom, hogy az önbizalomhiány Leonál látom leginkább.
kanty írta:Pedroval az a gond, h egyszerűen fél. Nem meri az egy-egy elleni párharcokat vállalni. Ez számomra értethetlen, hiszen megvan benne a technika és a robbanékonyság, h gond nélkül túl jusson a védőn.
Az is fura, h egy Barcelona szintű csapatban van olyan játékos akinek gond van az önbizalmával.
Most kellene legyen a legnagyobb önbizalma:
az edző bizik benne
rendszeresen játszik
gólokat lő
![]()
Nincs nagy gond vele, csak vhogy Pepnek megkellene vele értetnie, h igenis egy jó játékos.
Én bizok benne. Nem azt mondom, h klasszis játékos lesz belőle, de arra mindenképpen jó, h segitse a csapatot.
Azért ez túlzás, h Figo szintű játékos lesz. Nem hinném, h Pedro aranylabdát fog nyerni plusz még generációja első számú csillaga lesz.Fevernova írta:Az a baj , hogy Pedro mércéjét mindenki Ibra és Messi szintjéhez méri ,ezt nem szabad Pedrito jó gyerek és szerintem egy Figo szintű játékos lesz!
Tehát aranylabdás!Fevernova írta:Az a baj , hogy Pedro mércéjét mindenki Ibra és Messi szintjéhez méri ,ezt nem szabad Pedrito jó gyerek és szerintem egy Figo szintű játékos lesz!
Én viszont pont fordítva látom a helyzetet. Nekem Bojan játéka az, ami kevésbé meggyőző. Lehet, hogy Pedro általában nem sokat csinál a meccseken (nem mintha Bojan nagyon kitűnne a mezőnyből), de van benne valami "gyilkos ösztön", ami kihozza belőle ezeket a nagyon fontos gólokat. Sokkal inkább érzem Pedro játékában azt, hogy szoros meccseken képes váratlan megoldásra, mint Bojan játékában. Másrészt pedig, lényegesen több fejlődést érzek Pedro játékában, mint Bojan-éban, annak ellenére, hogy Pedro igazából csak most vált stabil kerettaggá, Bojan viszont évek óta ott van a tűz közelében. Nekem tetszik a játéka és meg is vagyok vele elégedve eddig.Chino írta:Én is egyetértek ezzel. Pedro fontos gólokat szerez ez nem vita tárgya, de én személy szerint nem látom benne azt a plusz ami klasszis focistává/kezdő Barca csatárrá tenné. Talán túl "idősen" került be a csapatba és ez az oka, de sztem ha Krkic 100%-os lesz akkor őt fogja jobban játszatni Pep is.