Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én osztálytársam meg azt mondta, hogy ha kikap a Bayerntől és tőlünk a Real, akkor csak 1 pont lesz a különbség.Messidona10 írta:Van egy reáldrukker ismerősöm, ő mesélte ma, hogy egyik osztálytársa, aki saját bevallása szerint a mi oldalunkon áll (holott szerintem 5 játékost nem ismer), a következőt mondta neki:
Kikaptok ma a Bayerntől, és már csak két pont lesz a hátrány!
ezt nem sikerült feldolgoznomMessidona10 írta:Van egy reáldrukker ismerősöm, ő mesélte ma, hogy egyik osztálytársa, aki saját bevallása szerint a mi oldalunkon áll (holott szerintem 5 játékost nem ismer), a következőt mondta neki:
Hát ha lehetne lájkolni megtennémMessidona10 írta:Van egy reáldrukker ismerősöm, ő mesélte ma, hogy egyik osztálytársa, aki saját bevallása szerint a mi oldalunkon áll (holott szerintem 5 játékost nem ismer), a következőt mondta neki:
Ezt most nem mondod komolyan?sjd írta:Ha nagyon figyelmesen megnézed, akkor látszik, hogy Photoshopmiihii írta: Ügyes munka
Ha nagyon figyelmesen megnézed, akkor látszik, hogy Photoshopmiihii írta: Ügyes munka
nekem például nyáron reggel 6kor nem esett jól, hogy bátyám nőjének a nyögéseire ébredtemS.Agüero írta:Semmi sem esik jobban, mint reggel szexre ébredni...
Kivéve, ha börtönben vagy...