Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy classzikus nem a pontokrol szól ez nekik felér egy hábóruval kint. Azthittem, hogy egy Barcelona szurkolo ezt tudja.Szandi írta:Franco írta:MIért szerinted biztos egyes ez a classzikus??? Mert szerintem x lessz .
Lehet, hogy nagyon nagy hülyeség, de szerintem inkább kapjunk ki, minthogy döntetlen legyen.
Persze, a győzelemnek hihetetlen mód örülnék, de ha lenne mondjuk egy döntetlen pocsék játékkal, akkor Frenki posztja maradna, és azt mondanák, jó ez a döntetlen..majd lesz ez jobb is.
De viszont ha kikapnánk, Joanék mégjobban elgondolkoznának Frenki állásán.
Jó tudom ez hülyeség, de én így gondolom.
(és megérné feláldozni egy pontot, ha cserébe repül Rijkaard)
A meccs 19 órakor lesz, ez a hivatalos dátum, az fcbarcelona.cat-on is ez van. A meccset így vagy a sport1 vagy a sport2 fogja adni, de inkább a sport2, mert az egyen francia bajnoki van kiírva erre az időpontra.mademan írta:nem tudja valaki hogy akkor most melyik csatorna közvetíti a meccset???
mert ugye vasárnap este 7kor lesz ami a sport2 műsorsávja,de a porton még úgy van hogy 21:00-tól a sportklub adja?!?!?!?!
Igen, én is erre gondoltam, mint alternativa, de azért döntöttem Guddy mellett, mert Iniesta a padrol beállva föl tudja pörgetni a játékot, és ha ne adj Isten kakába kerülünk, akkor jo, ha van olyan ember a padon. Meg most Guddy nagy formában is van. Perxe uy is Frank dönti el, ezzel viszont van egy kis rosz érzésem, h decot fogja kihagyniAtesz írta:Én Guddyt!LG írta:Kit hagynál kiÉn őt.
Mármint csatárként őt, középpályára már inkább tenném be, csak nem tudom hova...
LG írta:Hihetetlen nagy mákotok van, h Messi pont az El Classico előt sérült leIgy azért sokkal nehezebb a Barca helyzete...
Igy én is kezdőbe tenném Ronaldinhot:
Igy állnék föl: Valdes-Puyol, Marquez, Milito, Abidal-Xavi, Toré, Deco-Guddy, Etoo, Ronaldinho
NÉZD MEG!DJ REAL Bee írta:Sztem nincs itt semmi különös gond, szokatlan a légkör még, pl. Ronaldinhonak hamarabb sikerült beleszokni, de mondjuk ő sem első féléve miatt kapott aranylabdát. Attól, hogy valaki sztár, nem mindegyik áll át egyik percről másikra, főleg nem 29 évesen. Én egy évet várnék, mielőtt megítélem. Sokan elhamarkodottan ítélik meg mindkét oldalon.ott Henry egészen máshogy játszott. Ott ő volt az irányító, a kapitány, ő mozgatta a csapatot, elsősorban a támadójátékot, és mondjuk 20 elérhetetlennek hitt labdából legalább 15-öt memgmentett, bezzeg itt... Egy kicsit hosszú a labda, és már meg is áll. Ezt nem értem. Mintha itt nem érezné eléggé otthon magát. Mintha nem találná a helyét. Az Arsenalban akkora gólókat szokott rúgni, és olyan, de olyan sokat...
varga tamás írta:És a két említett úriembernek az ég egy adta világon semmi köze sincsen a Realhoz. Igaz?DJ REAL Bee írta:Calderón meg Mijatovic szavaiért meg had ne én legyek már a felelős... Nem őket szeretem, a Realt
És a két említett úriembernek az ég egy adta világon semmi köze sincsen a Realhoz. Igaz?DJ REAL Bee írta:Calderón meg Mijatovic szavaiért meg had ne én legyek már a felelős... Nem őket szeretem, a Realt
Épp ezért ezen nem vesznék össze. Mindig jófiúkat látni unalmas ámSzerintem ez a nagy rivalizálás, ellenségeskedés teljesen értelmetlen, én mindig is békepárti voltam.