A Lyonnál vna a labda,de nem tudnak helyzetet kialakítani

herlius írta:Ez a Lyon a mostani játékával simán dobogóra esélyes lenne a PD-ben. Nem értem hogy nem képes egy Sevilla vagy Valencia ilyen tökösen játszani a Real ellen. Pedig képességekben ők sem rosszabbak.
Na ez a 2. félidő, már mindjárt jobb Lyon, Futball, BL és Barca szurkoló szempontjából.fcbarca0827 írta:Hogy mi fostalicska ez a Real meccs.Mondjuk elsősorban a vendégek miatt... szerintem kiakarják bekkelni a 120 percet aztán a büntetőpárbajban lesz, ami lesz...
Hát ezt jól megéreztem, Granerot lecserélték.fcbarca0827 írta:Szerintem 2:0 lesz a vége, egy Granero góllal.
Ne haragudj nem láttam a Sevilla meccset, de a Lyonnak tényleg momentuma nincs... Volt egy helyzetecskéjük, de azért stabilizált védelem ide, stabilizált védelem oda ez ahhoz kevés hogy egy mostaíni Realt megállítsanak. Sima 3-0...Fecooo írta:egészen korrekt a Lyon, azt kell mondanom...egyszerűen kontrákra rendezkedtek be (a Sevillához képest igazi oroszlánok) , és a kezdeti rohamokat leszámítva a Realnak olyan sok helyzete nem volt... tavaly a MU is az első tíz percben letámadott minket, utána tudjuk mi történt. az elején Cr úgy kezdett, mint aki vért ivott, de utána, ahogy a Lyon stabilizálta a védelmét, utána már ő se villogott annyira... a franciák játékában azért bármikor benne lehet a gól...
szóval sztem, amennyiben a 2. félidő első negyedóráját átvészelik, onnantól kétesélyessé válhat a meccs...
off: http://tv.0n-line.info/ itt nagyon jól megy, magyar kommentárralIlúvatar írta:
az nem ronaldo volt? Bocs, ha rossz embert néztem, mivel neten nézemén úgy vettem ki visszajátszáskor, hogy az ronaldo volt. bár lehet h higany
amúgy szépen összekoccintottak 2 reál játékos fejesen
Higuain voltIlúvatar írta: az nem ronaldo volt? Bocs, ha rossz embert néztem, mivel neten nézemén úgy vettem ki visszajátszáskor, hogy az ronaldo volt.
az nem ronaldo volt? Bocs, ha rossz embert néztem, mivel neten nézemozsimiki írta:Úr Isten![]()
![]()
![]()
ha kiesik vhogy a Madrid, higany testének 4 darabját kiteszik a stadion négy csücskébe az is biztos...full üres kapu, be kellett volna gurítani,erre kapufa...kapus mellett már elvitte pedig. de Lyon kevés lesz,nagyon távol vannak a helyzetektől is egyelőre.
Majd meccs után megbeszélhetjük.Ilúvatar írta:
hát elég érdekes érzéseid vannak, mert szerintem itt már el is esett Lyon.