www.mininova.com sztem innen letölthetedMiki00 írta:Tiszteletem mindenkinek!
Nem tudja vki hogy a tegnapi Olimpia meccseket hol lehet letölteni
mert seholsem találom
elöre is köszönöm
FORCA BARCA EUROBARCA..

www.mininova.com sztem innen letölthetedMiki00 írta:Tiszteletem mindenkinek!
Nem tudja vki hogy a tegnapi Olimpia meccseket hol lehet letölteni
mert seholsem találom
elöre is köszönöm
FORCA BARCA EUROBARCA..
A brazilok nem nyerik, R10-től várják a csodát, de neki annyi ereje nincs, hogy egy megye 1-es meccset végigfusson.LG írta:A keretük erős a braziloknak, de az eddigi teljesitményük nagyon vérszegény. Sztem az argentinok tuti ütik őket, de más csapatokat is jobbnak tartok, mint a brazilt, pl. az olaszt, vagy az elefántokat.
Biztos,hogy befog jutni, mert argentinok a brazilokkal vagy a negyeddöntőben vagy az elődöntőben fognak találkozni.Balika Gaucho írta:Argentín szurkolóként mondom hogy a ez a brazil csapat is megnyerheti az olimpiát. A legutóbbi COPA-n is az argentín csapat nagyon jó volt , csak a végére elfogyott. Nálam most az esélyek 60%-40% az Argentínok javára , nem gondolom hogy más nemzet beletudna jutni a döntőbe.
Nem tévedsz.Valbali írta:Portugálok elvileg ki se jutotttak. Vagy tévedek?LG írta:Ja, meg egy ilyen brutális szezon után a muval, + egy EB után amugy se lett volna kedve meg ereje egy olimpiához.
Portugálok elvileg ki se jutotttak. Vagy tévedek?LG írta:Ja, meg egy ilyen brutális szezon után a muval, + egy EB után amugy se lett volna kedve meg ereje egy olimpiához.
Hogy kibaxxanak a magyarokkalXaviMessifan írta:hali!
na én egyvalamit nem értek.azt h pl atlétikában miért indulhat 1 számban egy nemzetböl több?ellentétben pl kajakal ahol csak 1 indulhat?tudja vki?
Dehogyis játszik....MeNnOn írta:azt nem tudjátok hogy a Portugáloknál C.Roni játszik-e?
Azt se feledjük,hogy szerintem az Elefántok sokkal jobbak mint a belgák és azért volt ilyen szoros....és hát a Brazilok akárhogyis nézem elég vérszegényen játszottak...+ a Belgáknál az a 2 piros...szóval én az Argentínokat várom befutónak...és még azt gondolom,ha brazilía összekerülne az elefántokkal ott brazila megjárná....Hajrá Argentína!:)Primitive írta:Hát, a mi Messink megint nagyot művelt...Nagyon tetszett a játéka. Riquelme meg egy mekkora 'agy', nagyon sajnálom, hogy annó el kellett mennie tőlünk, sajnos, itt nálunk nem nagyon villogott...
![]()
Néztem mind a Brazil, mind pedig az Argentín válogatott meccsét, aki még nézte, abban is gondolom tudatosult, hogy a Braziloknak ilyen játékkal kilátástalan az olimpia, amit, hogy őszinte legyek nem is bánok.. Körülményesek voltak, támadójátékuk 0, Diego próbált valamit kezdeni, ha hozzá került a labda, de amúgy - szerintem - az egész Brazil válogatott egy nagy 0 volt. ( vagy csak a Belgák voltak ennyire szerevezettek![]()
![]()
)
Nálam eddig Argentína a fő esélyes...
Sokan azt hiszik,hogy R80 meg Pato megváltja a világot na azigen.....Messi-Riquelme-Agüero majd lehozza az Argentínoknak....Bogi63 írta:Láttátok?
Valamelyik csatornán van szavazás arról, hogy melyik férfi foci csapat fogja az emberek szerint nyerni az olimpiát.
Eddig:
Brazilok: 90%
Olaszok: 5%
Argentínok: 5%
Szerintem nevetséges. Az emberek vakok? Én simán felcserélném a Brazilokat az Argentínokkal, de még úgy sem lenne fer. Nem lehetnek az emberek ennyire buták.
Épp ez az,h addig lehet el sem jutunk,h ártsonvan Bommel írta: Görbe nélkül a csapatunk 2 személyessé csökkent. Nem tudom miért, de úgy érzem a Válogatott fog még ártani az idegrendszeremnek az Olimpia alatt
Görbe nélkül a csapatunk 2 személyessé csökkent. Nem tudom miért, de úgy érzem a Válogatott fog még ártani az idegrendszeremnek az Olimpia alattGame90 írta:A kézilabda-válogatott vezetői csapatgyűlésen próbálják meg kideríteni a mai kudarc okait. A magyar női együttes a Kínától tegnap elszenvedett 28:26-os vereség után, Kazahsztántól 30:26-ra kapott ki az olimpia tesztmérkőzésén.
Görbicz nélkül nem megy...
Amúgy nem lehetne egy szavazást csinálni, hogy hány aranyérmet nyerünk Pekingben?
A képet imageshack.com segítségével kicsinyítsd le, majd az URL-t linkeld be a Profilodba, ahova az aláírás szövegedet beírtad, és elvileg akkor megjelenik. Nekem is millió alkalommal elmagyarázták, mire a barátom az első betette, a mostanit már magam csináltam meg. Ha nekem sikerült, neked is sikerülni fog. Az imageshack-en ha jól emlékszem az első sort kell belinkelni CtrlC - CtrlV segítségével.d.OR írta:de mit?LG írta:Nem ment Yaya az olimpiára. Amugy d.OR hatalmas az aláirásod, ekkorát nem használhatsz, vegyél ki belőle vmittudom, hogy a kép elég nagy, de nem találtam kisebbet, ami tetszett volna. szívesen tömöríteném, de én csak weblapról tudok képet felrakni. lehet hogy én ehhez hülye vagyok, de nem olyan rég regisztráltam és csak tegnap jöttem rá, hogy lehet képet berakni az aláíráshoz
![]()
na mindegy, keresek valami kisebbet, és ezer bocsánat
Ugyanúgy, mint egy VB-re jutnak ki a csapatok. A CONCACAF Zónában Honduras megverte, és megelőzte Mexikót, így vannak ott Közép-Amerikából. Belgium pedig valamelyik utánpótlás világverseny eredménye alapján kvalifikálta magát. Ahol Anglia lett a 3. - asszem -, de a NOB-nak csak Nagy-Britannia a tagja, így az országrész válogatottja nem indulhatott. A FIFA-nak és az UEFA-nak Anglia, Wales, Skócia, és Észak-Íroszág külön-külön a tagja.danianevem írta:Honduras és Belgium foci válogatottja hogy jutott ki??? Nem a világranglista helyezés számít???
Egyébként grat Argentína! És grat Messi!
de mit?LG írta:Nem ment Yaya az olimpiára. Amugy d.OR hatalmas az aláirásod, ekkorát nem használhatsz, vegyél ki belőle vmit