Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én is egyetértek ezzel. Pedro fontos gólokat szerez ez nem vita tárgya, de én személy szerint nem látom benne azt a plusz ami klasszis focistává/kezdő Barca csatárrá tenné. Talán túl "idősen" került be a csapatba és ez az oka, de sztem ha Krkic 100%-os lesz akkor őt fogja jobban játszatni Pep is.LG írta:Nem éppen. Szvsz mire Bojan annyi idős lesz mint most Pedro, már rég alapember lesz a csapatban.Ilúvatar írta:Igen szuperkupa, bocs.... benéztem.
LG: attól h fiatalabb vagy idősebb az édesmindegy.
Ez így van, de ha előbb utóbb nem kezd el cselezni, nem vállalja be a párharcokat, nem érünk vele sokat játékban. Ez abszolút hiányzik belőle. Ráviszi a labdát a védőre, majd jön a visszapassz. 10-ből 10 szer! Ezt egy Barca szélső nem teheti meg, CSELEZNI KELL, be kell vállani az 1vs1-et!caskbarca írta:Semmit sem csinált csak eldöntötte a meccset![]()
Nem éppen. Szvsz mire Bojan annyi idős lesz mint most Pedro, már rég alapember lesz a csapatban.Ilúvatar írta:Igen szuperkupa, bocs.... benéztem.
LG: attól h fiatalabb vagy idősebb az édesmindegy.
Te meg nem felejtsd, h Bojan jóval fiatalabb Pedronál. És szerintem a szerb gyereknek sincs baj a gólérzékenységgel. Ettől függetlenül le a kalappal Pedro előtt, rendkivül hatékony.Ilúvatar írta:lehet hogy most megköveztek amit fogok írni:
Pedro jóval tehetségesebb mint a Bojan szvsz, mármint gólérzékenyebb. Majdnem minden meccsen, amelyikben ő játszhatott, mindig 1x betalál.
Ne felejtsétek el, hogy pl. Pedronak köszönhetjük az UEFA kupát pl.
UEFA kupát?Ilúvatar írta:lehet hogy most megköveztek amit fogok írni:
Pedro jóval tehetségesebb mint a Bojan szvsz, mármint gólérzékenyebb. Majdnem minden meccsen, amelyikben ő játszhatott, mindig 1x betalál.
Ilúvatar írta:lehet hogy most megköveztek amit fogok írni:
Így van. Jelenleg hasznosabb mint Henry, már csak a statisztika alapján is.gekkodan írta:Na ezzel a mai góljával pont 5 lépéssel jár Henry előtt az idei teljesítményt nézve.
gracias senor Ledesma!