Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Teljesen egyet értek veled . Eszméletlenül szűk a keret és valakit hozni kell még a fiatalok mellett is , de én még várok egy vkp-t mindenképpen . Ha esetleg a Capoué gyerek jönne , még mindig simán benne lennénk a Cesc-re tartott 40 milcsibe , amiből kijön 2 fiatal tehetséges játékos védekező szekcióba illetve támadóba .Valbali írta:Akárki akármit mond, a középpályánk borzasztó vékony. Jelen állás szerint Xavi-Ini-Busi + Keita. Ez 4 ember, 3 posztra, ehhez még egy fiatalt (JdS) ha hozzáveszünk, akkor is kevés, még sokszor egy meccsre is, nemhogy akkor, ha valaki esetleg megsérülne.
Lehet mondani, hogy Özil nem jobb, mint JdS, de nem szabad elfelejteni, hogy ő már bizonyított a válogatottban, valamint valamilyen szinten a klubcsapatában is, ehhez képest Jonathan még csak a BA-ban játszott, meg pár meccset a kínaiak ellen.
Tehát, összességében, ennyi pénzért meglehetősen jó üzlet lenne.![]()
![]()
szvsz.
Én annyiban látom a problémát Villával,hogy ha sokat változtatja a helyét,akkor Ibra ki fog kerülni az ilyen helyzetekben szélre,ahol szinte használhatatlan lesz. Villa pedig nem szélső,Henry sem volt az, inkább állnék fel Pedro-Villa-Messi kezdővel.Tocy írta: Nem kell változtatni a stílusán, mert egy az egyben Henry/Pedro helyére érkezik, sokat tudja változtatni a helyét, és sokkal dinamikusabb mint ők. Sztem sokkal hasznosabb játékos, mint akiket felsoroltál...kivéve persze Messit és R10et. Plusz itt a középcsatár bent őrlődik a darálóban, pont úgy mint a VB-n, ahol nem is tudott onnan gólt lőni, villanni.
Hát Özil. Ha tényleg 12-15 millió, akkor azt mondom h tökéletes igazolás, mert van tehetség a srácban, de egy picit Hlebesnek érzem, jó-jó, de itt nincs igazán posztja, meg túl is van sztárolva picit. Ennek ellenére jó lehet, én leginkább ott tudom elképzelni, ahol tavaly Messi játszott nagyrészt, csatár/csatárok mögött kötetlenül....de Messit nem nagyon fogja kiszorítanHát majd meglátjuk. ( ha egyáltalán jön )
Mondom érzem 1-2 nap és a milyénk!Lionel85 írta:A MU is beszállt a versenyfutásba
Nem eszik olyan forrón a kását, még bármi lehet. Fergie-nek jó szeme van a tehetségek kiválasztásához, ki tudja, talán éppen sikerül leigazolnia "Frogmant", bár ő meg úgy tudom, ha választhatna, akkor a katalánokat preferálná.
Lionel85 írta:FrogmanRemélem ez is találó.Capon írta:Gollam. Egy biztos a beceneve az már megvan...
Lionel85 írta:Frogman
Remélem ez is találó.Capon írta:Gollam. Egy biztos a beceneve az már megvan...
Ezt vágtam le én is egyből,ez olyan barcás...........jó érzéseim vannak vele kaocsolatbanMessiFan írta:Szerintem ebből is Maxwell-Adriano féle igazolás lesz vagyishogy holnap bejelentik a leigazolását
Meglátjuk mi lesz.
Nem kell változtatni a stílusán, mert egy az egyben Henry/Pedro helyére érkezik, sokat tudja változtatni a helyét, és sokkal dinamikusabb mint ők. Sztem sokkal hasznosabb játékos, mint akiket felsoroltál...kivéve persze Messit és R10et. Plusz itt a középcsatár bent őrlődik a darálóban, pont úgy mint a VB-n, ahol nem is tudott onnan gólt lőni, villanni.szkeptikus06 írta:Részben egyet értek,részben nem. Szerintem a 2csatáros játék és a Barca játéka nem uaz. Villa nálunk inkább lenne szélen,mint a válogatottban. Másrészről nem lehet tőle olyan játékot elvárni,mint Messitő,R10től anno vagy Riberytől,Robbentől,Robinhotól,Silvatól,stb.Tocy írta:Szkeptikus: Csak a Villás részre reagálnék: Amikor egyedül játszott elöl, akkor egy fokkal halványabb volt, kényszerítőkben szépen résztvett de nem tudott villanni, amikor Torres is fent volt, akkor a bal oldalon, pontosan azon a helyen ahol nálunk Henry játszott. Folyamatos fenyegetés volt, minden megindulásában benne volt a veszély. Az ő helye az a poszt ebben a csapatban.
Azt pedig nem szeretném,ha emiatt váltana a stílusán a csapat.
Egyetértek. Nem mintha annyira elájultam volna Öziltől, de nagyon kevesen vagyunk a pálya közepén.gygerike írta:Szerintem jöjjön csak özil, más nem nagyon tudok elképzelni aki jöhetne és a kp nagyon szükös. Aki meg ugyvan vele hogy csak a vb-je sikerült jol nem elég informált. Azelőtt is nagyon jól ment neki. Szerintem simán jöhetne15 m körül meg pláne
Még nem, de sok a sansz rá. Igaz Matával is így volt, de akkor arra a posztra volt játékosunk, de most középpályára nincsen. Szóval elképzelhető, hogy jön, én meg próbálom megszokni a gondolatot, hogy ne akkor káromkodjak nagyot, mikor jön a hír, hogy megvettük.Sanama írta:Már megvettük?Lionel85 írta:Na kíváncsi leszek, mi lesz ebből a török gyerekből egy nagycsapatban. Vitézkedett a vb-n pár meccsen, rúgott egy nagy gólt. Guardiola megint egy zsákbamacska-gyanús játékost vesz, ráadásul pénzért. Hát mit ne mondjak, nem tanult az eddigi esetekből. Kíváncsian várom, hogy mire megy majd Barcelonában
Már megvettük?Lionel85 írta:Na kíváncsi leszek, mi lesz ebből a török gyerekből egy nagycsapatban. Vitézkedett a vb-n pár meccsen, rúgott egy nagy gólt. Guardiola megint egy zsákbamacska-gyanús játékost vesz, ráadásul pénzért. Hát mit ne mondjak, nem tanult az eddigi esetekből. Kíváncsian várom, hogy mire megy majd Barcelonában
Hat azert az a tamadojatek amit a spanyol valogatott azon a meccseken jatszott amikor Villa igazan nagyot alkotott az kisertetiesen hasonlitot a Barca jatekaraRészben egyet értek,részben nem. Szerintem a 2csatáros játék és a Barca játéka nem uaz. Villa nálunk inkább lenne szélen,mint a válogatottban. Másrészről nem lehet tőle olyan játékot elvárni,mint Messitő,R10től anno vagy Riberytől,Robbentől,Robinhotól,Silvatól,stb.
Azt pedig nem szeretném,ha emiatt váltana a stílusán a csapat.