gergo9 írta:
Konkrétan egy agyhalott és degenerált lépés lenne az ilyen meccseket végigpörögni. A fizikai állapot,kondi nem egy számokban mérhető állapot nem tudni mennyi van a játékosokban még Pepet ismerve rengeteg, de nem éri meg kockáztatni hogy esetleg kifullad a csapat a végére mondjuk a béeldöntőre.
Azt meg hogy egy csapat lenyom a szezonban kb 60 meccset 3naponkénti ritmusba és a szezon végén 3-4 gólos vezetésnél nem hajlandó a belét kihajtani hát meg tudom érteni. Ezért én még nem követlenék fejeket, enyhénszólva.
Más Affelay,Masch,Thiago,Adriano és múltkor már Milito is jóformát mutatott szval a cserék miatt sem aggódnék.
Fejeket én sem követelek,mert semmi jogom hozzá.
De a véleményemet leírhatom.
És nem érdekel,hogy elfáradnak,más csapat se fullad ki, mi se fulladnánk ki.
És nem azt várnám el én se,hogy 90 percig pörögjenek,de azért túlzás,hogy fél meccseket lazsálnak. Ez már a másik véglet. Az,hogy esetlegesen kifulladna a csapat, az meg óriási edzőségi baki lenne, amatőrség. Fociznának 20 percet pluszba,akkor nem hiszem el,hogy kifulladnának.
Ezért várom már a BL-t mert ott nem fognak lazsálni remélhetőleg.
De pl tavaly is volt rá két példa,hogy ideje korán visszavettek. Egyikből baj lett( inter elleni odavágó,és igen,ott Pedro gólja túlságosan megnyugtatta őket), másikból nem (arsenal elleni odavágó,0-2ről leadtuk x-re),de ez akkor is bosszantó,és a van,hogy a közönség se nézi jó szemmel a félpályáról hazapasszolt labdákat...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."