Barça videók és összefoglalók
- Lujo
- Capitá del Barça
Mint tegnap azt beszélgettük itt páran, felvettem a Barcelona-Chelsea meccset a gépemre, ami 4.1 GB lett ha van valakinek egy jó ötlete, hogy hova és hogyan (mpg, esetleg konvertált avi formátumban) tegyem fel akkor várom az ötleteit.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ismét rengeteg helyzet ami kimaradt................

- nb.nb.nb
- Jugador d'estrella
kösz. mosmár nekem is megy
nekem az Eto'o gólja tetszik a legjobban. de az se rossz amikor begurítja Guilynak, ebből is látszik h önzetlen,s csak a csapat eredménye számít neki és a gólkirályság csak kevésbé, ez az 1ik pozítívuma a sok közül, ezért lehet imádni 

Forca Barça!
Nekem is! Azért az 1. gol nem oan szép 

nekem megvan.
ha kell gyere dc-re azt tőtsd le
ha kell gyere dc-re azt tőtsd le
Real media playerMelkor írta:Meg tudja valaki mondani, hogy a Gee oldalán lévő rmvb kiterjesztésű fájlokat mivel lehet lejátszani/vagy mit kell velük csinálni?
A mai nap folyamán fent lesz az Atletico elleni mecs meg az Extrák között egy kis Meglepi újdonság!!
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
nbem "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)"....inkább valami régi zsugákat.Gee777 írta:Akkor feltegyem a Villareál elleni meccset?Zsolti írta:Én már nem nagyon tudok mit onnan letölteni...Enrique írta:Jaja.![]()
Nem tudom kié, de KÖSZÖNJÜK szépen, és ha nem baj, akkor löltögetnénk róla keményen...![]()