Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet bele kellene nézned mégisVIII.Henrik írta:Egy nagyszerű művésznő, aki olyan nagysikerű és magasívű dalokat szerez, mint az Illatos a pin*m. Elnézést.Drigo írta:Ki ez a félkegyelmű N a Heti Hetesben???
Csodálkozok, hogy még mindig néz vki heti hetest.
Szánalom.cFg
Ordog írta:Ez mi a zIsten volt te jó ég???![]()
Én is szoktam nézni a Hetihetest, mert télleg jól nyomják, és én csípem a humoros műsorokat. Leszámítva azt, mikor a Gálvölgyi elkezd politizálni, egész nézhető:D Hajós, Bajor és Kern miatt nézem főleg. Régen amit Hajós és Alföldi levágott azokon mindig szakadtam.
Viszont én Gálvölgyin abszolút nem tudok nevetni. Amit a Gálvölgyi-showjában levág, az is 1 agyonerőltetett maszlag szerintem.
Letöltöm holnap torrentről ezt a részt, és megnézem az egészet, mert csak a végét kaptam el, és megbotránkozom mégeccer ezen a nőszemélyen. Kövibe vajon behívják a Kiszel Tüncit?
Az orosz bugi az én emlékezetbemben is megmaradt, de nekem egyből az Ellopták az oroszok a tankot című "sláger" ugrott be, és egyből utánanéztem youtuebon, mire megtaláltam már más volt a téma, de ettől függetlenül nálam Katyusa maradVIII.Henrik írta:Nem ugrik be a "Művésznő" neve, csak vmi oroszosra emlékszek. Ja, megvan, miközben írtam eszembe jutott. Tereskova.
VIII.Henrik írta:Egy nagyszerű művésznő, aki olyan nagysikerű és magasívű dalokat szerez, mint az Illatos a pin*m. Elnézést.Drigo írta:Ki ez a félkegyelmű N a Heti Hetesben???
Csodálkozok, hogy még mindig néz vki heti hetest.
Egy nagyszerű művésznő, aki olyan nagysikerű és magasívű dalokat szerez, mint az Illatos a pin*m. Elnézést.Drigo írta:Ki ez a félkegyelmű N a Heti Hetesben???
Közben találtam almatortát.Varga Tamás írta: Menj el egy boltba, és vegyél!
Egyébként az állással mi a helyzet? Sikerült?
Menj el egy boltba, és vegyél!VIII.Henrik írta:Nincs itthon csokiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!
az nem a következménye...Vito írta:az én adómbólnoucamp írta:A Sztrájkról!
Tegyétek fel magatoknak azt az egyszerű kérdést, hogy minek a következménye az, hogy a sztrájkolni kell különböző szervezeteknek!
Pont
Az egyik ok, hogy a MÁV-Cargót privatizálták, és gaskó elvtárs azt követeli, hogy ebből minden MÁV-munkásnak adjanak 250 ezer forintot. Mire föl? Megbolondult ez az ember? 1995-ben Szombathelyen - többek között - privatizálták a FALCO-t. De, sem édesapámnak, sem édesanyámnak, sem egyetlen dolgozónak nem jutott eszébe, hogy sztrájkoljon, mert joguk van a privatizációból befolyó összeg egy részére. Ez nonszensz. Mint, ahogy ez az ember is az. Előbb dolgozzanak tisztességesen, beszéljenek az utasokkal tisztességesen, aztán követelőzzenek. De, csak jogosan. Kaptak 8%-os fizetésemeleést. Van olyan munkahely, ahol egy fillért sem adtak, akkor ők is sztrájkoljanak? Megtehetik, de holnap már nem kell menniük dolgozni.noucamp írta:A Sztrájkról!
Tegyétek fel magatoknak azt az egyszerű kérdést, hogy minek a következménye az, hogy a sztrájkolni kell különböző szervezeteknek!
Pont