Én nem reménykedtem benne hogy a Real győz, hiszen a Barca most jobb, de ilyen bíróval már álmodozni se lehetett.

ja!!köténygólt rugniRonal.10 írta:Nem szeretem ezeket a birokat akik a Barcanak fujnak mert ha gyözne a barca akkor mindenki uganá hogy a biro nekünk fujt mint tegnap!!!!!!!!!!!! larson meg mit akart ott?? köténygolt rugni.. ugyan már.
Azért én nem lennék olyan biztos benne!raven írta:Remélem ma szabadon futballoznak a rások. Olyankor a legjobbak amikor nem nyomja őket semmilyen teher nem myomja őket.
Ma pedig nincs teher. Teret engedhetnének a kratiív szabadságnak, Roni sztem fantasztikus lesz, tuti hogy élmény lesz nézni, de nagyon sajnálom hogy a kis Leo ma nem lehet a pályán, mert ha ő is játszhatna, akkor biztos vagyok benne, hogy lehengerelnénka a Realt.
Örömünnp lesz a Nou Campban
Csak sajnos a keretünk elég aggasztó,kemény lessz a meccs este! De én mindig optimista vagyok a CSAPATUNK-kal kapcsolatban! MESSI hiányát érezni fogjuk,meg a védelemből is hiányoznak az alapemberek,PUYOL-on kivül!aynas írta:most már jó lenne ha a fiúk össszekapnák magukat, mert az uccso két meccs lehangoló volt.
én azt mondom, ha nyerünk meg van a bajnokság. ha döntetlen akkor még 2 meccset hozni kell.
vereségről nem beszélnék, de sajna ez is benne van a pakliban. akkor 8 pont szóval még bármi lehetne.
REMÉLEM HAZAI KÖZÖNSÉG ELŐTT NEM VALLUNK SZÉGYENT MA
ha a helyzetkihasználásunk nem javul akkor nem is érdemlünk győzelmet. gálára nem, de legalább egy gólos győzelemre számítok. szóval most nagyon pozitívan állok hozzá
Van egy Xavi nevű játékosunk isBarcafan92 írta:El tudnák képzelni huzamosabb ideig is ilyen kezdőt 1-2 módosítással!Motta Ini helyére felmenne,Marquez Motta helyére és Larsson helyén meg Messit játszatnám!Chris írta:IME a Madrid ELLENI KERET:
Kapusok: Valdés, Jorquera
Védők: Belletti, Puyol, Oleguer, Gio, Rodri, Motta
Középpályások: Deco, Van Bommel, Iniesta, Gabri
Csatárok: Larsson, Eto'o, Ronaldinho, Giuly, Ezquerro, Maxi López
Syilvinho kimaradt, mert még sérült
és ebből a kezdő szvsz:
Valdes-Oleguer, Puyol, Motta, Gio-Van Bommel, Iniesta, Deco-Larsson, Eto'o, Ronaldinho
Jah és remélem Saviola visszajön!ő csak 24 éves aHenry meg már 29!
Nahjah,a Realnál külön csoport van,akik figyelik,kit akar a barca leigazolni,és rögtön ajánlatot tesznek neki..nemvagy kicsit paranoiás? Amúgy meg,nemhiszem h nem lehetne idejárnunk,nememléxek,h bárki is megtiltotta volna.Remélem,nem felejted majd el megkérdezni drukkertársaidat se akkor,h miért járnak át hozzánk,már csak h korrekt legyen.G-Jay írta:Nemtom mit keresnek a Barca forumán a Madridisták??!!!
Valaki magyarázza már el nekem minek jönnek ide ha csak idegesiteni tudnak és nincs egy normális hozzászolásuk!
És valaki azt is mondja el h miert akarja mindig a Madrid azt akit mi szemeltünk ki elöbb! lásd: mi kiszemeltük Baptistát amikor még senki nem ismerte, aztán nxyomott egy jó evt a Sevillaban és megvette a madrid! jellemző rájuk! Azota Baptista mit csinált idén? És emellett soksok játékossal van volt és sajnos lesz igy még! Hihetetlenek!
Decemberben milyen meccs volt?Ordog írta:napoleono jó az avatarod:DDD Nagy respekt érte![]()
Amúgy nem értem, hogy miért fogadkoznak itt egyes madridisták, meg a játékosaik... Ugyanaz lesz mint a Bernabeuban. Amíg meg nem rúgjuk az első 3 gólunkat ADDIG CSAK ELVÉTVE FOGNAK LABDÁBA érni!!! Nem is értem, ezek nem látták a decemberi meccset???