Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
jah igen, bocs nem láttamZozzy 5 írta:Gyorshírek...visca el barca írta:ti most ezt honnan veszitek hogy Lio nem játszik?![]()
Hát, igen. Ha a pihentetés a célja a mesternek, azt megtehette volna kedden is a Celtic ellen Messi esetében. Yaya esetében, lehet a 4 sárgára gondol, mert ha megkapná most, akkor a Villarreal ellen kellene pihennie.Zozzy 5 írta:Rijkaard megint olyat húz, amit rajta kívül senki sem ért. Nem akarom már most fikázni, mert lehet bejön, csak az a baj, hogy nem sokszor szoktak bejönni ezek a isteni megvilágosodás hatására előjött dolgai...
Deco kihagyásával egyet értek, viszont azt nem tudom, hogy mit kerestet Touréval a padon. Messi meg...hát igen, Eto'o után talán a legjobb formában lévő játékosunk...
Leo Messi 12 írta:tudja vki h neten hol lehet nézni majd a meccset?![]()
Én csakis BWin-nel játszom, ott ezek az oddsok:Karashu írta:Meg tudja mondani vki, hogy a tétek mekkorák a fogadóirodákban?(mennyit fizetnek 1-esre, x-re, 2-esre)
Leo Messi 12 nézd a SopCast-on! Remélem ismered!
Minden pesszimista ember legyen ilyen,mint te!visca el barca írta:én abszolut pesszimista ember vagyok (az élet tett azzá), de most ugy érzem hogy siman nyerünk. nagyon jo formaban van a csapat, a valencia ellen nagyon jol terelték a lasztit a srácok. a matracosok meg az elmult 6 bajnokibol csak 1et nyertek meg...
JÓK VAGYUNK!
Nyerni kell. Csak el ne maradjon a madridi zavargások, zendülések, összecsapások miatt a meccs!visca el barca írta:én abszolut pesszimista ember vagyok (az élet tett azzá), de most ugy érzem hogy siman nyerünk. nagyon jo formaban van a csapat, a valencia ellen nagyon jol terelték a lasztit a srácok. a matracosok meg az elmult 6 bajnokibol csak 1et nyertek meg...
JÓK VAGYUNK!