Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Áááááááááááááá!!!igeorgy írta:Ha már télleg humor topic +minden, akkor egy kis aktualitás, ami vélhetőleg nem fog mindenkinek vascső, szóval gyengébb idegzetű userek ne nézzék meg!
http://www.g3l.com/mj.gif
ui.: és a szokásos bocs ha már volt sem maradhat el...
Ezen bszrtam.miihii írta:H mindenki találjon "értelmet" a dolog mögött,javaslom ezután legyen a kövi szavazás témája ez![]()
Tetszett az előző szavazás?
Igen.
NEm.
Én megvenném Fabregast,akár 45ért is.
MR. TROMORT777 írta:Attól, h humor topic, attól nem minden vicces ami benne van.Humor topic ember!!!
Mindamellett eddig ez a szavazás tetszett a legjobban:lol: és én mondom ez a 72 csak a kezdetmindenesetre köszönjük Emese!
Pl: Vascső
Na vicces??? (Ha igen, akkor komoly gondok vannak)
Megjegyeztem, h értelmetlen mondatokon milyen jól szorakoztok, ennyi.
Dettó. Én főleg az ilyen pihentagyú 'vicceket' bírom. Néha jobbat tudok rajta nevetni, mint 1 igazi csattanós poénon...gergo9 írta:Én is szeretem az ilyen beteg szintű poénkodást
Főleg az uccsó válaszlehetőség tetszett
És ez miért fáj?MR. TROMORT777 írta:Megjegyeztem, h értelmetlen mondatokon milyen jól szorakoztok, ennyi.
Attól, h humor topic, attól nem minden vicces ami benne van.Humor topic ember!!!
Mindamellett eddig ez a szavazás tetszett a legjobban:lol: és én mondom ez a 72 csak a kezdetmindenesetre köszönjük Emese!
Humor topic ember!!!MR. TROMORT777 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... ool_-27230
Amugy meg gratulálok a népnek, h egy értelmetlen, még csak nem is vicces szavazásra 72-en szavaztak.
legalább 72 ember vette a poént...MR. TROMORT777 írta:http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-b ... ool_-27230
Amugy meg gratulálok a népnek, h egy értelmetlen, még csak nem is vicces szavazásra 72-en szavaztak.
Ennek az az értelme hogy nincs értelme!Varga Tamás írta:Biztos bennem van a hiba, én nem tudom értékelni lm19 igyekezetét, vagy én nem értem a viccet, de szerintem értékelhetetlen massza az egész.
Sem a célját, sem az okát, semmilyen értelmét nem látom. Mert még a vicceknek, a humornak is van értelme: pl. nevessen az ember.
No mindegy. Ez az én véleményem.
messideco írta:
Szavak, amelyeket nehéz kimondani ittas állapotban:
- Manifesztáció
- Innovatív
- Prejudikáció
Szavak, amelyeket NAGYON nehéz kimondani ittas állapotban:
- Dezoxiribonukleinsav
- Individualizmus
- Cogito ergo sum
- Termékspecifikáció
Szavak, amelyeket LEHETETLEN kimondani ittas állapotban:
- Köszönöm, de inkább nem feküdnék most le veled.
- Nem kérek több italt, köszönöm.
- Sajnálom, de a szőke nagymellű nők nem az én eseteim.
- Jó estét biztos úr, szép esténk van, nemde?
- Á, senki nem szeretné hallani, ahogy énekelek.
Nekem repülőgép volt.....Óvodában beszélgetnek a gyerekek:
- Neked mi a jeled?
- Vízcsepp.
- Miért?
- Mert mikor anyu hasában voltam, ráesett egy vízcsepp.
- És neked?
- Pillangó.
- Miért?
- Mert mikor anyu hasában voltam rászállt egy pillangó.
A sarokban is ül egy kisgyerek, aki meg sem szólalt egész idő alatt. Megkérdezik tőle is:
- És neked mi a jeled?
- Zoongooooraaaaa!