Köszi a dícsérő szavakat, de nagyon sokat kell még tanulnom hogy igazán jók legyenek. Hát igen, a Villás tényleg nem lett valami jó. Szerintem eddig a Pedros sikerült a legjobban. Nem tudok még sok textúrát együtt JÓL használni.Bogyó írta:NEOX, nagyon tetszenek a munkáid! Bejövősek.A Villásnál kicsit már sok a fény, ott már nem álomban érzi magát az ember, inkább mint akinek itt a vég...
De viccet félre téve: gratulálok, szerintem nagyon jók!
Aláírásképek, avatárok és egyéb gfx
NEOX, nagyon tetszenek a munkáid! Bejövősek.
A Villásnál kicsit már sok a fény, ott már nem álomban érzi magát az ember, inkább mint akinek itt a vég...
De viccet félre téve: gratulálok, szerintem nagyon jók! 

A mai nap utolsó próbálkozása:

-
- Entrenador del Barça
Elnézésed kell h kérjem a fáradozásért,de ahogy most keresgéltem nagyobb kép után találtam egy sokkal jobb képet ha megkérhetnék valakit megcsinálná nekemFtcSikiHun írta:Csak ilyenre tudtam, hogy a méretek se legyenek tűl kicsik és az egyik szöveg is benne legyen:
Erről a képről lenne szó.
Ha lehetséges egy olyan felirattal h let's blow this joint és egy weeds feliratot az aljára,ha a feliratról kell kép itt van
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Csak ilyenre tudtam, hogy a méretek se legyenek tűl kicsik és az egyik szöveg is benne legyen:bowlinggolyo írta:Valaki ezt megcsinálná egy jó kis signek?

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- Entrenador del Barça
Valaki ezt megcsinálná egy jó kis signek?

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Ismét próbálkoztam:

- 9Dave
- Capitá del Barça
Pont most akartam kérni Villa -s siget, itt van mostani mezben a render:NEOX írta:Unatkoztam így csináltam még 1 siget.![]()
(Sajna nem találtam olyan rendert ahol idei mez van rajta)
http://www.footballrenders.com/renders/davidvilla8.png
Ha van hozzá kedved, megköszönném ha megcsinálnád! Ha más is csinálna variációkat örülnék neki!
Amúgy amit csináltál szerintem nagyon jó csak lehet hogy tényleg sok rajta a fény!

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Próbáltam ilyen álomszerű hatást elérni, de lehet kicsit túlzásokba estem a fénnyel kapcsolatbanBogyó írta:Nekem az Inis jobban tetszik.Kicsit sok a fény, szerintem.

Nekem az Inis jobban tetszik.NEOX írta:Unatkoztam így csináltam még 1 siget.![]()
(Sajna nem találtam olyan rendert ahol idei mez van rajta)

Unatkoztam így csináltam még 1 siget.

(Sajna nem találtam olyan rendert ahol idei mez van rajta
)

(Sajna nem találtam olyan rendert ahol idei mez van rajta

MessiFan írta:Egész jó, de általában nem így helyezik el a rendert. Hanem középre, és lekicsinyítik hogy kb a derekáig látsszon. Ha esetleg szeretnél fejlődni sigkészítés terén, akkor gyere és regisztrálj a www.hungfx.hungarianforum.net re, mert mi segítünk.NEOX írta:Hali, elkészítettem életem első sigjét!![]()
Vélemény?
Köszi akkor beregisztrálok!
Egész jó, de általában nem így helyezik el a rendert. Hanem középre, és lekicsinyítik hogy kb a derekáig látsszon. Ha esetleg szeretnél fejlődni sigkészítés terén, akkor gyere és regisztrálj a www.hungfx.hungarianforum.net re, mert mi segítünk.NEOX írta:Hali, elkészítettem életem első sigjét!![]()
Vélemény?

Még kérded???NEOX írta:Hali, elkészítettem életem első sigjét!![]()
Vélemény?

Hali, elkészítettem életem első sigjét!

Vélemény?

Vélemény?
-
- Entrenador del Barça
http://img89.imageshack.us/img89/3394/weedsy.jpg Remélem ez jó bár a legutóbb is innen raktam fel nem tudom mi lehetett a baja :SNEOX írta:Ha belinkeled megcsinálom neked!bowlinggolyo írta:Köszönöm szépen.
Sajnos nekem nem jön össze a méretezés Ezt akkor megkérhetnék valakit átméretezné rendes signek, az elkészítőjét ha jön talira meghívom egy sörre
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Ezt lökhetnéd hungfx-repoldi. írta:[

Fecooo írta:kérhetnék a jelenlegi sig-emhez hasonló stílusú aláírásképet?

Nem, dehogy, tökéletes ez így!FtcSikiHun írta:Réka, elég szrul sikerült összehoznom, nem tudom kivágni az avát úgy, hogy az egész név is benne legyen, csak akkor ha nagyon kicsi lesz a kép:

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Réka, elég szrul sikerült összehoznom, nem tudom kivágni az avát úgy, hogy az egész név is benne legyen, csak akkor ha nagyon kicsi lesz a kép:

A sig pedig:

A sig pedig:

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- 9Dave
- Capitá del Barça
Nem jó a linkbowlinggolyo írta:Köszönöm szépen.
Sajnos nekem nem jön össze a méretezés Ezt akkor megkérhetnék valakit átméretezné rendes signek, az elkészítőjét ha jön talira meghívom egy sörre

"Egy passz boldoggá tesz két embert" -Xavi Hernández
D@v3
Ha belinkeled megcsinálom neked!bowlinggolyo írta:Köszönöm szépen.
barca, barca, baaar-ca
-
- Entrenador del Barça
Köszönöm szépen.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ha a maximum méretet szeretnéd, az 600x150.bowlinggolyo írta:Valaki be tudná linkelni azt az oldalt ahol az avatarokról és sigekről szóló szabályzat van nagyon megköszönném,mert csak méreteznem kellene egy siget.