2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Mindig az a legjobb futballista aki nem játszik!van Bommel írta:Most kell nyugodtnak maradni. 4 pont még mindig van. De... Ha így folytatjuk, 2 forduló és nem lesz. A védelem, legfőképp a közepe, rettenet. Valdes mellett álltam, de csak azért nem kerültünk a 3. percben hátrányba, mert a spori velünk volt. Gabi Milito nagyon kell, és muszáj lesz Piquét vagy Cacerest kipróbálni, mert ez így nem műxik. Gudjohnsen magához képest elég jó volt, de a kp-n eccerűen nincs helye. Adjanak a kezébe dudát, tekerjenek a nyaka köré sálat, üsse a dobot vagy legyen a szurkolók előénekese mit bánom én, de a kp-n ne játszon. Ez így marhára nem lesz jó, meg kell találni a hibaforrást. Ez pedig -szvsz- a középpályás védekezés. Nincs, aki Tourenak igazán besegítene, egyedül rohangál, ő az egyedüli, akit nem nagyon vernek meg egy az egybe. Ilyen meccseken miért nem lehet tőbb középályással jétszani?
ez nem pesszimizmus, ez a realitás.HIHETETLEN MINDENKI OLYAN PESSZIMISTA NE ADJUK FEL!!!!
TISZTELET A KIVÉTELNEK
Miről beszélsz???menczel írta:A tele gatyákat mossátok ki szépen. A bajnokságot megnyerjük, mi nem vagyu nk az a csapat aki 20on valahány fordulon keresztül veretlen, a margit se akik 15 meccset hoznak csak nyeréssel. nekünk is van hullámvölgyünk, nekik is volt. a világon egyetlen csapat se sziporkázhat végig egy bajnokságban. Ha ez a 4 [auto_cenzúra] meccs a sikerszériában jön jól elosztva most is ugyanannyi elönyünmk lenne. most legalább nem kell motiválni a játékosokat. már volt egy bajnoki cimük kézben és most ugy érezhetik, elvették tölük ezért mindenki 100% on fog pörögni. kérdés hogy a képességeik alapján mennyit jelent ez
Igy van optimistának kell lenni, de más részről belefér egy kis realizmus is. Mivel ez nem pesszimizmus hanem realizmus a jelenlegi barcától. De akár jól játszunk akár nem ki kell állni értük.Nou Camp119 írta:HIHETETLEN MINDENKI OLYAN PESSZIMISTA NE ADJUK FEL!!!!
TISZTELET A KIVÉTELNEK
Nem sok, de jobb mint a 0 vagy -4. Még bármi lehet, nem kell temetni a csapatot.gekkodan írta:4 pont a mai fociban nulla. Főleg egy Real Madrid ellen. Te lehet, hogy aláírnál látatlanba 4 pontot, de engem nagyon nem érdekel a szezon előtti vak találgatás, engem az érdekel, hogy 12 pont difiből lett 4.gergo9 írta:Könyörgöm fejezzétek be a károgást........ 4ponttal megyünk. Énk:
Te sem gondolhatod komolyan, hogy a 4 pont bármit is jelent. Ebben a bajnokságban csak a bíráskodáson elmegy 8-12 pont egy szezonban. Akkor a 4 micsoda?
4 pont a mai fociban nulla. Főleg egy Real Madrid ellen. Te lehet, hogy aláírnál látatlanba 4 pontot, de engem nagyon nem érdekel a szezon előtti vak találgatás, engem az érdekel, hogy 12 pont difiből lett 4.gergo9 írta:Könyörgöm fejezzétek be a károgást........ 4ponttal megyünk. Énk: