Tehát, jól tettük h a 2 fiatal játékost kölcsönadtuk, sokat fejlődhetnek a következő szezonban, főleg Rodri a deporban... Gabri is jól fogja érezni magát Henkkel az Ajaxban, Larsson meg ...tudjuk .Az érkezőkről annyit, hogy Gudjohnsen kiváló játékos, remekül megoldja a dolgot, de álétalában nem a cseleivel hanem a gyorsaságával és az erejével, ami előny is de hátrány is a spanyol bajnokságban. Emellett sztem nem kimondottan bejezőcsatár mint Larsson volt, persze nem kell hasonlítgatni tudom tudom, de mégiscsak Eto' alternatívája... Viszont univerzális játékos, tehát több poszton bevethető, akár még támadó középpályásként is tud jó teljesítményt nyújtani. Következő igazolás: Lilian Thuram: Ő sztem egy hihetetlen fontos igazolás most nyáron, hisz van középsővédő csarén mostmár, emelett kiváló játékos, igaz a gyorsasága kopott, de nagyszerűen helyezkedik, és ami nagyon fontos, roppant inteligens...szal nem az a gravesen féle ember. Zambrotta: Az idei év legnagyobb fogása sztem. Kiváló játékos, remek védő és egyénileg és csapatemberként is kiváló, ő is univerzális ha kell bal támadó középpályás ha kell jobb hátvéd. Nagyon örülök és megvagyok elégedve az igazolásokkal!!! Persze azért még egy két finomítás beleférne a csapatba, például Motta helyett egy másik védekező középpályást szerezni, mert ahogy nézem a Barcánál az a gond, h Edmilson nem fér be a hátvédsorba, ezért védekezőközéppályást játszik, persze jól játszik nagyon, de nem egy világklasszis, Motta meg nem fér be szompláén, ezért ha szereznénk egy védekező középpályást, ami nem létfontosságú persze és nem is kell túlzásokba esni. De ha mégis akkor könyörgöm ne Vieirát