Hát azért 1 BL döntő-ben én szívesebben állítanám be Trezeguet-et mint Ezquerro-tGauchomester írta:Ja, és Trezeguet teljesen felesleges ide. Inkább állítanám be A PADRÓL Ezquerrót, mint Őt.

Hát azért 1 BL döntő-ben én szívesebben állítanám be Trezeguet-et mint Ezquerro-tGauchomester írta:Ja, és Trezeguet teljesen felesleges ide. Inkább állítanám be A PADRÓL Ezquerrót, mint Őt.
De Vieira neked nem nagy kaliberű játékos???cruyff írta:Szerintem sem katasztrófa ha nem jön Viera, de Trezeguet viszont kéne, mert Larsson távozásával a klasszikus center hiányposzt lett! Ráadásul soha többé nem, lesz ilyen esélyünk, hogy viszonylag ilyen olcsón, ilyen kaliberű játékosokat szerezzünk meg.
FTorres9 írta:Ezaz!! Az imám meghallgatásra talált:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=118265&
Nem is azért mert szeretném Vierat de legalább elmenne már Motta mert minek ide egy szezononkénti 5 játszott meccses játékos... szegény gyerek porcelánból van és ha rosszul lép már szakadnak is a szalagjai meg minden.....
Nem rossz, de ennél van jobb is... Thuram helyett Marquez. Trezeguet meg sztem úgy sem fog jönni, de ha jön akkor is csak a padra... helyére Eto'o, Eto'o helyére Dinho, Dinho helyére Deco.cruyff írta:----------------------------Valdes-------------------------------
--------------------------(Jorquera)-----------------------------
--------------------------------------------------------------------
--Zambrotta----Thuram----------Puyol--------Gio-------------
--(Belletti)------(Marquez)-------(Oleguer)---(Sylvinho)------
-------------------Viera-------------Xavi-------------------------
------------------(Edmilson)-------(Iniesta)----------------------
---------------------------------------------------------------------
------Messi-------------Ronaldinho--------------Eto'o------------
-----(Guily)--------------(Deco)---------------- (Gudjohnsen)--
---------------------------Trezequet-------------------------------
----------------------------(Ezquerro)-----------------------------
Hát ez egy sportszerűtlenül erős keret lenne!!!![]()
![]()
Hát ez az lenne...cruyff írta:----------------------------Valdes-------------------------------
--------------------------(Jorquera)-----------------------------
--Zambrotta----Thuram----------Puyol--------Gio-------------
--(Belletti)------(Marquez)-------(Oleguer)---(Sylvinho)------
-------------------Viera-------------Xavi-------------------------
------------------(Edmilson)-------(Iniesta)----------------------
------Messi-------------Ronaldinho--------------Eto'o------------
-----(Guily)--------------(Deco)---------------- (Gudjohnsen)--
---------------------------Trezequet-------------------------------
----------------------------(Ezquerro)-----------------------------
Hát ez egy sportszerűtlenül erős keret lenne!!!![]()
![]()
Nem hiszem, hogy Laportának szüksége lenne akármilyen névvel kampányolnia!Letett már vmit az asztalra, és a nyáron már igazolt is pár nagy nevet!Természetesen abban az esetben, ha vmilyen véletlen folytán más nyerne(ne adja az ég), teljesen más lenne a helyzet! Egyébként még ha csak tényleg Trezeget érkezne nem lenne akkora gond(ha egyáltalán gond lennecruyff írta:Pedig most már csak a választások miatt is ide fognak még valakit hozni, ebben biztos vagyok.
Game90 írta:Gio tényleg jól nyomta, de egész évben nem bírná a padozást, mert Zambrotta mellet nem sok lehetőséget fog kapni. Sylvinho pedig hozzá van szokva, hogy csak ritkán játszik ill Ronaldinhoval jobban megérti egymást.
Mindegy majd eldől ez is
Sztem tök jól játszott Gio az elmúlt években. Sokat tett a BL-ért és a 2 bajnoki címért. Az tuti, hogy Zambrotta kiszorítja őt a kezsőből (sajnos), de az még nem jelenti azt, hogy el is kell adni. Lelkes zsugás, és mindig robotol, akár 20 percet kap, akár 90-et.Game90 írta:Azért 2 csere balhátvéd nem kéne, szerintem Gio-t elkéne adni. Ronaldinhonak nincs helyettese az tuti, de ha "Enrique-féle autokorrektor: a muszáJ pontos J :)", akkor Gudjohnsen helyettesítheti őt.
Thuramot pedig csak belső védőként tudom elképzelni én is (ahogy doki).
Hát én is erről beszélek! Gudjohnsen elcseszett egy igazolás volt. Ráadásul nem is tudom mit akarnak vele egyáltalán. De hát úgy látszik minden évben kell egy ilyen is. (Tavaly Ezquerro volt elkapkodott és totál felesleges.)Game90 írta:Trezeguet szerintem fölöslegesA csatársor úgy ahogy van tökéletes. Ronaldinho, Messi, Eto'o, Giuly, Ezquerro, Gudjohnsen.
Trezeguet-t csak akkor kellett volna megvenni, ha nem lenne Gudjohnsen. Trezeguet viszont jobb Guddynál viszont árban nem lett volna sok különbség, szóval Trez jobban megérte volna.