Barca vs. Real
eddig én is ugy tudtamLos Banditos írta:Az nem a Hernández rövidítése?zolinhoreal írta:Nem gondolom, hogy Guti meleg lenne, mert felesége van és három gyerekeZsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Guti HAZ(ez van a mezére írva)-> a három gyerekének a kezdőbetűi
![]()
![]()
![]()
![]()

♥ REAL MADRID ♥
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az nem a Hernández rövidítése?zolinhoreal írta:Nem gondolom, hogy Guti meleg lenne, mert felesége van és három gyerekeZsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Guti HAZ(ez van a mezére írva)-> a három gyerekének a kezdőbetűi
![]()
![]()
![]()
![]()
in to exile
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valdés idén tényleg a legjobb formájában van, de egyenlőre még nálam messze van a Casillas féle szinttől. VV-nek szinte minden meccsen van egy-két, vagy több nagyobb védése, de továbbra sem képes arra, amire a spanyol válogatott elsőszámú portása, hogy a bravúrjaival nyerjen meg egy meccset a csapatának, ráaádsul Iker elött jóval gyengébb védelem áll.eleve marhaság ez a dolog, mert nem tudunk 100%-ig objektívek lenni, de áruljátok el a VV-Casi és a Zamb- Ramos csere okát...
Ramost pedig azért cserelném el Zambrottára, mert lehet, hogy egy picivel jobb az olasz védekezésben, de Ramosnak a felfutásai, fejelőképessége és gólérzékenysége sokkal jobb mint Gianlucának.
Guti: Régen állítólag egy tranfesztitával kavart, és sokszort jelent meg miniszoknyába, de mostanra már elvett egy elég jó nőt, és vannak is gyerekeik.

in to exile
Jolvan, hát mi van abban, ha nem szeretné világgá kürtölni a hovatartozását a lelkem?
Egyébként attól mert van felesége meg gyereke
(néha még belekóstolhat a nightlife-ba)

Egyébként attól mert van felesége meg gyereke

(néha még belekóstolhat a nightlife-ba)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Év végén is itt leszek, és ha fordul a kocka, vagyis Henry több gólt lő majd mint Nistelrooy, akkor elismerem, hogy elhamarkodott kijelentés volt. Szerintem Nistelrooy akkor is több gólt fog lőni a szezonban, mint Henry...Ez egy elhamarkodott kijelentés volt ElRamos, igaz egyenlőre teljesen helytálló, remélem év végére már csak a mondat eleje marad meg, gondolom Te már kevésbé

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything
- zolinhoreal
- Barça B
- Kapcsolat:
Nem gondolom, hogy Guti meleg lenne, mert felesége van és három gyerekeZsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'

HALA MADRID!!!!!!
"Ugyan elmegyek, de a szívemet itt hagyom, és megígérem, hogy vissza fogok jönni. Madrid az én igazi otthonom" - Roberto Carlos
"A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá."
"Ugyan elmegyek, de a szívemet itt hagyom, és megígérem, hogy vissza fogok jönni. Madrid az én igazi otthonom" - Roberto Carlos
"A legfontosabb, amit a győzelemből megtanulhatunk, hogy képesek vagyunk rá."
-
- Eurobarca Staff
ez szerintem arra vonatkozik, hogy Henry eddig igencsak impotensen játszik, mint tette azt Nistelrooy tavaly első évében az új csapatában, igaz ő sem úgy kezdett, hogy hűha, ha jól emlékszem szórt egy 4est az Osasunanak, de amúgy nem nagyon lőtt, igaz még mindig többet, mint most Henry, viszont úgy, ahogy ő egyre jobban belelendült, még Henry is megtáltosodhat, még ha ez most hihetetlennek is tűnik.Chris írta:és henry tavaly hány meccsen játszottElRamos írta: Ezt úgy értettem, hogy Nistelrooy sokkal könnyebben beilleszkedett a csapatába. Ja és tavaly (az előző szezonban) Nistelrooy több gólt lőtt...
Ez egy elhamarkodott kijelentés volt ElRamos, igaz egyenlőre teljesen helytálló, remélem év végére már csak a mondat eleje marad meg, gondolom Te már kevésbé

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ettöl félek én is. Ha nem javulunk fel idegen-ben is, akkor b*****tjuk a ligát.ElRamos írta:Nem elfogultságból mondom, de mire jön a Clasíco, nem elképzelhetetlen egy 7-8 pontos előny a Madrid javára...

Ezt úgy értettem, hogy Nistelrooy sokkal könnyebben beilleszkedett a csapatába. Ja és tavaly (az előző szezonban) Nistelrooy több gólt lőtt...bouba írta:Henry a 02/03as szezon kivételével mindig megelőzte Nistelrooyt a góllövőlistán,nem?ElRamos írta:1. Henry soha a b*dös életben nem fog úgy játszani a Barcában, mint anno az Arsenalban tette. Ellenben Nistelrooy akárhová megy, meglövi a szezononkénti 20-25 gólját a bajnokságban. Nistelrooy lehet hogy nem olyan technikás mint Henry, de hogy jobban érzi a kaput, gólerősebb, az nem vitás.1. Így van, ciki. Nem azért, mert ti nyertek, hanem azért, mert szégyen, ha ezzel a kerettel nem hozzuk a bajnokságot. Egy olyan csapatnak, melyben Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry játszik, melyből akármilyen játékosrangsorban a legjobb 10-15-ből ötöt bármikor találsz, és amely csapatban minden poszton extra játékosok szerepelnek, annak nyernie kell! Legyen akárki az ellenfél. Ezt tartom. Valamint Boixos néhány sorral alább már leírta: A nagy nevet ki kell valamivel érdemelni. Nagyobb nevek...Mit gondolsz, miért nagyobb nevek?
2. A keretek minőségébe nem akarok belemenni, unalmas már. Független vélemények 90%-a elismeri, úgyhogy erről nem nyitnék vitát ismételten. Ha neked jólesik, hidd azt, hogy nem jobb a keretünk.

1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
Henry a 02/03as szezon kivételével mindig megelőzte Nistelrooyt a góllövőlistán,nem?ElRamos írta:1. Henry soha a b*dös életben nem fog úgy játszani a Barcában, mint anno az Arsenalban tette. Ellenben Nistelrooy akárhová megy, meglövi a szezononkénti 20-25 gólját a bajnokságban. Nistelrooy lehet hogy nem olyan technikás mint Henry, de hogy jobban érzi a kaput, gólerősebb, az nem vitás.1. Így van, ciki. Nem azért, mert ti nyertek, hanem azért, mert szégyen, ha ezzel a kerettel nem hozzuk a bajnokságot. Egy olyan csapatnak, melyben Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry játszik, melyből akármilyen játékosrangsorban a legjobb 10-15-ből ötöt bármikor találsz, és amely csapatban minden poszton extra játékosok szerepelnek, annak nyernie kell! Legyen akárki az ellenfél. Ezt tartom. Valamint Boixos néhány sorral alább már leírta: A nagy nevet ki kell valamivel érdemelni. Nagyobb nevek...Mit gondolsz, miért nagyobb nevek?
2. A keretek minőségébe nem akarok belemenni, unalmas már. Független vélemények 90%-a elismeri, úgyhogy erről nem nyitnék vitát ismételten. Ha neked jólesik, hidd azt, hogy nem jobb a keretünk.

Robinho is csatárként kezdte, s most mégsem csatárként emlegetik.Ramos eredendően jobbhátvéd!
Nagyon jól tudom, hogy hol játszott régen, de az a múlt, a jelen pedig az, hogy csak azért játszik a szélen, mert nincs egy épkézláb jobbhátvédünk, mert ha lenne, akkor Ramos sem a szélen vesztegetné el a tudása legjavát..
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
1. Henry soha a b*dös életben nem fog úgy játszani a Barcában, mint anno az Arsenalban tette. Ellenben Nistelrooy akárhová megy, meglövi a szezononkénti 20-25 gólját a bajnokságban. Nistelrooy lehet hogy nem olyan technikás mint Henry, de hogy jobban érzi a kaput, gólerősebb, az nem vitás.1. Így van, ciki. Nem azért, mert ti nyertek, hanem azért, mert szégyen, ha ezzel a kerettel nem hozzuk a bajnokságot. Egy olyan csapatnak, melyben Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry játszik, melyből akármilyen játékosrangsorban a legjobb 10-15-ből ötöt bármikor találsz, és amely csapatban minden poszton extra játékosok szerepelnek, annak nyernie kell! Legyen akárki az ellenfél. Ezt tartom. Valamint Boixos néhány sorral alább már leírta: A nagy nevet ki kell valamivel érdemelni. Nagyobb nevek...Mit gondolsz, miért nagyobb nevek?
2. Nem azt mondtam, hogy a mi keretünk jobb, hanem azt, hogy a Barca kerete csupán nagyobb nevekből áll. Raúl 5-6 évvel ezelőtt volt olyan jó csatár, mint most Henry vagy Eto'o. Sőt...Raúl még a mostani formáját nézve is több gólt lőtt mint Henry.
Végül csak annyit Rivaldo11, hogy nyugodtan hidd azt, hogy a keretetek jobb mint a mienk, mert ez relatív. A pályán dől el minden, mint mondottam a szezon előtt jópárszor. Pontokkal kellene vezetnetek, ehelyett mi megyünk előttetek 4 ponttal. Nem elfogultságból mondom, de mire jön a Clasíco, nem elképzelhetetlen egy 7-8 pontos előny a Madrid javára...

-
- Hírhozó-cikkíró
Ramos eredendően jobbhátvéd!battya írta:Ramos nem jobbhátvéd, klasszisokkal jobb teljesítményre képes közepén, tehát azért van szélen, mert nincs egy éppkézláb jobboldali játékosunk.. Ha lenne, s valszeg lesz is, akkor megy vissza a megérdemelt helyére. Középre.
üdv
Ott játszott, amikor a magyarok ellen játszott az u17-es (asszem) spanyol válogatottban is és a Sevillában is. Onnan ment be középre és már középső védőként igazolt Madridba.
Szerintem is erősebb a keretünk, még akkor is, ha a Madridnak jóval hosszabb a kispadja. Ámbár, szerintem fölöslegesen hosszú is. Olyannyira, hogy Baptista, Saviola, Soldado képességű csatárok ücsörögnek a kispadon. Minek? Mire jó? Arra, hogy bomlasszák a csapategységet és romoljon az ültözőn belüli hangultat. Másra szerintem nem.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Szerintem csak felbérelt egy nőt, hogy kísérje.ElRamos írta:Zsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'![]()
Gutit már láttam nővel (a feleségével), Xavit még nem...[/code]

Guti "mintadarab"
Az viszont igaz, hogy nagy érzéke van a finom ütempasszokhoz, ám egy klasszis irányító feladata nem csak ebből áll. A kapura teljesen veszélytelen, lövőereje meg akár egy 12 éves gyereké.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
1. Így van, ciki. Nem azért, mert ti nyertek, hanem azért, mert szégyen, ha ezzel a kerettel nem hozzuk a bajnokságot. Egy olyan csapatnak, melyben Messi, Eto'o, Ronaldinho, Henry játszik, melyből akármilyen játékosrangsorban a legjobb 10-15-ből ötöt bármikor találsz, és amely csapatban minden poszton extra játékosok szerepelnek, annak nyernie kell! Legyen akárki az ellenfél. Ezt tartom. Valamint Boixos néhány sorral alább már leírta: A nagy nevet ki kell valamivel érdemelni. Nagyobb nevek...Mit gondolsz, miért nagyobb nevek?ElRamos írta:Rivaldo11, ne haragudj, de baromságokat ne beszélj. Ciki ha a Madrid megnyeri a Ligát?Újra leírom: Ha ez a madrid el tudja vinni a ligát előlünk, az ciki. Ez a véleményem.
Azt pedig végképp nem értem, miért számít nagy mellénynek, hogy a magam részéről győzelmet, sőt, biztos győzelmet várok a madrid ellen.
Tudom, rangadó, ahol bármi előfordulhat.
De akkor is sikert várok.
Ott majd kiderül, ki gondolta jól.
Semmivel sem jobb a keretetek, max. nagyobb nevekből áll. De ez nem minden. Inkább álljon kisebb nevekből a keretünk, de nyerjük meg a Ligát...![]()
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Rivaldo11 2007.11.15. 11:04:43-kor.
Rivaldo-A Legnagyobb.
A melegek mindig jobban kijönnek a csajokkal...
Hasonló az ízlésük.
Gutival az a baj, hogy egy örök ígéret. Van pár jó meccse, de nem jellemző rá egész szezonban. Nálunk egyébként sem Xavival kell összehasonlítani, hanem Decoval.

Gutival az a baj, hogy egy örök ígéret. Van pár jó meccse, de nem jellemző rá egész szezonban. Nálunk egyébként sem Xavival kell összehasonlítani, hanem Decoval.
Zsolti írta:hát GutiHával az a baj,hogy egyszer így játszik,egyszer meg úgy...ja meg az,hogy meleg!![]()
![]()
![]()
![]()
Písz Nigga'

Gutit már láttam nővel (a feleségével), Xavit még nem...

Rivaldo11, ne haragudj, de baromságokat ne beszélj. Ciki ha a Madrid megnyeri a Ligát?Újra leírom: Ha ez a madrid el tudja vinni a ligát előlünk, az ciki. Ez a véleményem.
Azt pedig végképp nem értem, miért számít nagy mellénynek, hogy a magam részéről győzelmet, sőt, biztos győzelmet várok a madrid ellen.
Tudom, rangadó, ahol bármi előfordulhat.
De akkor is sikert várok.
Ott majd kiderül, ki gondolta jól.
Semmivel sem jobb a keretetek, max. nagyobb nevekből áll. De ez nem minden. Inkább álljon kisebb nevekből a keretünk, de nyerjük meg a Ligát...

Szerintem az, hogy kinél vannak nagyobb spílerek, azt az aktuális forma határozza meg.
Pl. azt mondtad, hogy Xavit, Iniestát soha nem cserélnéd el Gutira. Nyugodj meg, én sem...Ha Guti jó formában van, a világ egyik legjobb irányítója. Olyan passzokat tud adni, hogy az ütő megáll bennem. Nem kötekedésképpen de Xavitól nem mostanában láttam ilyeneket...
Nézd meg egy összefoglalóban hogy pl. a Depor ellen milyen halálpasszokat osztogatott...

Szerintem meg egyáltalán nem szégyen (ciki) ha ez a Madrid nyeri meg a bajnokságot. Sőt...a jobbtól nem szégyen kikapni...

PEACE.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Kösz Boixos. A véleményemet továbbra is tartom. Természetesen nem arról van/volt szó, hogy rossz játékos lenne a holland, ám közel sem akkora kaliber, mint amilyennek sokan látták. Egy jó futballista, ám ezzel "nincs egyedül".Boixos írta: egyébként Rivaldo, igazad volt snejderrel kapcsolatban!
Rivaldo-A Legnagyobb.
Ramos nem jobbhátvéd, klasszisokkal jobb teljesítményre képes közepén, tehát azért van szélen, mert nincs egy éppkézláb jobboldali játékosunk.. Ha lenne, s valszeg lesz is, akkor megy vissza a megérdemelt helyére. Középre.
üdv
üdv
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára battya 2007.11.14. 22:38:42-kor.
Real Madrid.
EFOTT
EFOTT
Ramos nagy játékos, és még fog fejlődni, de nekem akkor sem kéne, hihetetlenül unszimpatikus. Tudom, h ezt nem kell figyelembe venni, de én hányingert kapnék ha az a .... blaugrana mezben futkározna. Gutirol meg ne is bexéljük...
Casillas más téxta, bár Valdést is nagyon birom, itt azért meggondolnám a cserét...
Robinyo-Ronaldinho cserén is igen elgondolkodnék...
Henry-Van Nistelrooy-Igen
Simán..Van Nistelrooy amilyen golérzékeny, és gyakran kerül helyzetbe, ilyen kiszolgálással nagyot tudna alkotni
Diarra-Yaya-meggondolnám....
Decot, Messit, Iniestát, Puyolt
SENKIRE SE A MADRIDBOL, SE MÁSHONNAN
Casillas más téxta, bár Valdést is nagyon birom, itt azért meggondolnám a cserét...
Robinyo-Ronaldinho cserén is igen elgondolkodnék...
Henry-Van Nistelrooy-Igen

Diarra-Yaya-meggondolnám....
Decot, Messit, Iniestát, Puyolt