Nme akarok vitatkozni,de a juvéban szinte mindig kezdett,a VB-n Henry volt az eggyetlen csatár a szöv.kap. taktikájában.cruyff írta:Profi játékosnál ez nem kérdés. Egyébként hozzászokhatott a juvéban is, és ugye a VB-n sem volt kezdő ha jól emlékszem.Neki a Barca mindenféleképp előrelépést jelentene.
Már most is nagyon sokba kerülne, de még jó el lehetne fogadninoname írta:1-2 év múlva már túl sokba fog kerülni.doki írta:Fabregas tényleg jó volt tavaly,de ez csak 1 év volt.Még várnék(a vezetők helyében) vele és csak mondjuk 1-2 év múlva igazolnám le,ha eggyáltalán le akarja a vezetőség igazolni.
Most kéne megvenni, amíg a tudásához képest olcsón meg lehetne szerezni.
1-2 év múlva már túl sokba fog kerülni.doki írta:Fabregas tényleg jó volt tavaly,de ez csak 1 év volt.Még várnék(a vezetők helyében) vele és csak mondjuk 1-2 év múlva igazolnám le,ha eggyáltalán le akarja a vezetőség igazolni.
Szerintem tuti szívesen visszahoznák, mert gondolom nagy csorbának tartják azt, hogy ilyen olcsón el kellett engedniük!!!doki írta:Fabregas tényleg jó volt tavaly,de ez csak 1 év volt.Még várnék(a vezetők helyében) vele és csak mondjuk 1-2 év múlva igazolnám le,ha eggyáltalán le akarja a vezetőség igazolni.
Hát igen, mert a spanyol, meg saját nevelés is, de a vezetés nem hiszem, hogy világcsúcsot akar fizetni, mert Fabregas most hosszabbított az Arsenallal.noname írta:Én is így vagyok vele. De akkor már inkább Fabregasra kéne rástartolni.Atesz írta:Én nagyon szeretem Mottát, de jövőre nem lesz rá esély, hogy ilyen olcsón vegyünk egy ilyen kaliberű játékost, mint ő!!! Ráadásul inkább minket erősítsen, mint egy másik nagy csapatot, pl.: Chelseanoname írta:Most tényleg nem kell senkit se venni. De ha jobban belegondolok, ez a Motta+pénz-Vieira csere nem is rossz. De én még adnék egy évet Mottának és ha továbbra is ennyit lesz sérült, akkor eladnám, de én még várnék.
Én is így vagyok vele. De akkor már inkább Fabregasra kéne rástartolni.Atesz írta:Én nagyon szeretem Mottát, de jövőre nem lesz rá esély, hogy ilyen olcsón vegyünk egy ilyen kaliberű játékost, mint ő!!! Ráadásul inkább minket erősítsen, mint egy másik nagy csapatot, pl.: Chelseanoname írta:Most tényleg nem kell senkit se venni. De ha jobban belegondolok, ez a Motta+pénz-Vieira csere nem is rossz. De én még adnék egy évet Mottának és ha továbbra is ennyit lesz sérült, akkor eladnám, de én még várnék.
Én nagyon szeretem Mottát, de jövőre nem lesz rá esély, hogy ilyen olcsón vegyünk egy ilyen kaliberű játékost, mint ő!!! Ráadásul inkább minket erősítsen, mint egy másik nagy csapatot, pl.: Chelseanoname írta:Most tényleg nem kell senkit se venni. De ha jobban belegondolok, ez a Motta+pénz-Vieira csere nem is rossz. De én még adnék egy évet Mottának és ha továbbra is ennyit lesz sérült, akkor eladnám, de én még várnék.
Ezzel teljes mértékben egyetértek..senki nem kell már,így vagyunk jók..Enrique írta:
Vagyis hogy a SPORT is erről ír, hogy mivel Vieira még nem írt alá az Inerhez, ezért még nálunk is kiköthet, Trezeguet-vel együtt...
![]()
V-ért 10 misi + Mottaaz ár, Trezeguetért meg 15 misi...
Nagyonnagyon remélem nem jön össze a dolog, és csak pletykálnak a lapok, mert baromiranagyon felesleges lenne mind a 2 játékos...
KÉSZ A CSAPAT, NEM KELL TÖBB ERŐSÍTÉS!
Hát Trezeguet tényleg felesleges, de én Vierának örülnék,.Enrique írta:Pont ezzel kapcsolatban írnék én is valamit...
Vagyis hogy a SPORT is erről ír, hogy mivel Vieira még nem írt alá az Inerhez, ezért még nálunk is kiköthet, Trezeguet-vel együtt...
![]()
V-ért 10 misi + Mottaaz ár, Trezeguetért meg 15 misi...
Nagyonnagyon remélem nem jön össze a dolog, és csak pletykálnak a lapok, mert baromiranagyon felesleges lenne mind a 2 játékos...
KÉSZ A CSAPAT, NEM KELL TÖBB ERŐSÍTÉS!
Ráadásul, most, hogy nincs elnökség, nem is tudom hogy akarnak igazolni...
Nem beszélve Marquezről és Iniestáról, ha esetleg tényleg végszükség lenne!Remélem ezt a felesleges pénzkidobási akciót csak a sajtó röppentette fel..nem így ismertük meg Laportáékat, eddig fukarkodtak szinte, most meg szórnák a pénzt?.....mert pedig ez csak pénzkidobás lenne...Enrique írta:.. és szerintem Edmílson és Motta kiválóan el tudják látni azt a feladatot, amit a francia..