Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.23. 14:05:57

Mottában meg 2x annyi év van még... :wink:

És szerintem nem jó, ha ennyi túl nagy nevű emberke játszik egy csapatban, nem vezet sok jóra... Persze, Vieira valóban nagyon jó, de nekem nem valami szimpatikus, és szerintem Edmílson és Motta kiválóan el tudják látni azt a feladatot, amit a francia.

.. Ha éppen nem sérült mind a kettő.. :D :?
Mr. Master
Director del Fútbol

2006.07.23. 14:04:20

Szerintem Ronaldinho sem örülne ha eladnák a legjobb barátját :roll: :roll: Nem kell elreálosodni, nem kell csak a nevekre koncentrálni :!: :evil:
------------------ pisti.blog.hu --------------------

--------------- napverse.blog.hu -----------------
cocu8
Barça B

2006.07.23. 13:58:39

Nem szeretnék vitatkozni, de szerintem Viera elférne nálunk. Nem egy kategória Mottával és még van benne 3-4 jó év. Gondoljatok bele a világ egyik legjobb vkp-a!!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.23. 13:53:09

Pont ezzel kapcsolatban írnék én is valamit... :)

Vagyis hogy a SPORT is erről ír, hogy mivel Vieira még nem írt alá az Inerhez, ezért még nálunk is kiköthet :shock: , Trezeguet-vel együtt... :shock:

V-ért 10 misi + Motta :shock: az ár, Trezeguetért meg 15 misi... :shock:

Nagyonnagyon remélem nem jön össze a dolog, és csak pletykálnak a lapok, mert baromiranagyon felesleges lenne mind a 2 játékos...

KÉSZ A CSAPAT, NEM KELL TÖBB ERŐSÍTÉS!

Ráadásul, most, hogy nincs elnökség, nem is tudom hogy akarnak igazolni... :D
XaviMessifan
Capitá del Barça

2006.07.23. 13:49:44

ezen a felálláson elgondolkodnék:

-----------------------VV-------------------------
Thuram----Puyol------Marquez-----Zambrotta
-------------Xavi-------Edmilson----------------
Messi-------------Deco--------------Ronaldinho
---------------------Eto'o------------------------

Mit szóltok hozzá????
Kép

Més qué un Club!!!
cocu8
Barça B

2006.07.23. 13:48:04

Na most akkor mi van Vieraval?? A marca.com-on valami olyasmit írnak hogy Mottát meg pénzt ajánlottunk érte ! Máshol meg hogy aláírt az Interhez!
Valaki tud valamit evvel kapcsolatban??
Saviola
Júdás 2, az áruló

2006.07.23. 13:42:48

Én személy szerint elégedett vagyok az igazolásokkal főleg Zambrottaval..El sem hittem először..Erősödött a csapat nem gyengult,remelem ismet jo idenyunk lesz..

OFF:Remélem Laporta mrad az elnök,sztem megfelelő a posztra..nem hianyzik anagypofaju Rosell vagy akarki mas.. :evil: :? :roll:
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Shark
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2006.07.22. 20:15:50

Még nem kell sírni.
sub_bass
Príncipe Sastre

2006.07.22. 20:12:56

csá all! 1 hétig nem voltam se net, se tvközelben! örömmel hallom, olvasom Zambrotta és Thuram érkezését, viszont sírok Laporta miatt :cry: Megdöbbentő dolgok történnek!
Charlie
Öreg Harcos

2006.07.22. 20:11:35

Fernando írta:Mikor mutatják be a 2 új igazolást? :)
Majd ha kinyaralták magukat, biztos kint lesz hírben a főoldalon, olvasgasd majd.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Fernando
Llegenda del Barça

2006.07.22. 20:07:37

Mikor mutatják be a 2 új igazolást? :)
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Fernando
Llegenda del Barça

2006.07.22. 20:06:06

Charlie írta:Nem igazolt ő még oda, nso szerint csak. Inter.it se ír róla semmit, várjuk ki a végét.

Én nem tom...A játéktudása nagyon rendben van Vieirának,de ettől függetlenül nagyon nem bírom magát az embert.
C.
+ ő ejtette ki a spanyolokat :evil:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
komutnemukod
Jugador del Barça

2006.07.22. 19:37:34

Ezque talán inkább szélső, mitha a Bilbaoban is azt játszott volna úgyhogy őt semmiképpen. Ő amúgy is tipikusan az a játékos ebben a keretben aki a tarcsi tarcsija. Guddy-t viszont még nem írnám le, sztem játék inteligenciában a legjobbak között van. Nekem kimondottan tetszett amit ellenünk játszott tavaly a BL odavágón. Bár ott ugye nem mint ék játszott és talán ez az mármint a sok oldalusága ami miatt a vezetőség leigazolta. Én tőle jó teljeseítményt várok mindenképp megvárnám míg játszani látom addig csak bízom benne, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeimet. Nyilatkozatai is arra engednek következtetni, hogy egy teljesen profi felfogású játékos és ez sztem többet ér most nekünk, mintha egy összeférhetelen esetlegesen jobb kvalitású spílert igazoltunk volna. Szóval hagyjuk őt bizonyítani mielőtt pálcát törnénk a feje fölött.
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.22. 19:36:44

Jó, akkor a klasszikus centerposztot pillantnyilag senki nem képviseli. Így jobb? :D Larsson pedig ahányszor beállt, mindegy, hogy ki helyett jött be, MINDIG centert játszott. Az esetek nagy többségében a kp-ról hozott le vkt Rijkaard mikor égett a csapat, mert az volt a cél, hogy állandósítsuk a nyomást és folyamatosan az ellenfél térfelén, lehetőleg a 16-osa közelében tartsuk a labdát.
VISCA EL BARCA!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.22. 19:30:15

cruyff írta:Most a klasszikus centerposztot egyedül talán Ezquerro képviseli.....
Hogyanemi'???
Hát Ezquerro pont hogy éppen nem center... Lehet, hogy játszott egyszer Eto'o helyett, de az nem az ő posztja, mert ő futkározós szélső, tulképp Roni /Messi/ cseréje, mikor hogy.

cruyff írta:Igen, ezt jól látod, Trezeguet klasszikus center, ezért lett volna tökéletes Larsson helyett. Szinte egy az egyben ugyanaz a poszt.
Az egy dolog, hogy Larsson is centerként jött ide, de ha visszaemlékszel, legalább annyi meccsen nyomta Gyula/Messi helyén, mint Eto'oén. Treze pedig biztos, hogy nem tudna virítani a jobbon...

... Ezért én még mindig tartom Guddyt, mint megfelelő embert. :)
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.22. 19:20:40

Most a klasszikus centerposztot egyedül talán Ezquerro képviseli..... ami hát.... egy Barca szintű csapatnak viszont kell egy klassziscenter. Larsson beállítása nyerte meg nekünk a BL döntőt. Most kit fogsz behozni centerbe ha majd ég a ház??? Gudjohnsent? Ezquerrot?
VISCA EL BARCA!
komutnemukod
Jugador del Barça

2006.07.22. 19:17:49

cruyff írta:Trezeguet még Henryvel együtt igazolt a juvéhoz. A hiperszuper Henryt 1 év múlva pároslábbal rúgták seggbe ahonnan egészen Londonig repült, Trezeguet viszont a világ legerősebb védelmeit felvonultató olasz bajnokságban világsztárrá nőtte ki magát! Ráadásul Eto'o mellé nem egy futó ember kéne, hanem egy pozíciós játékos, mint ő. Ráadásul fejjel is életveszélyes. Larsson helyett ő lett volna a minőségi megoldás. Ráadásul még rendelkezik egy nagyon ritka csatárképességgel: mindig hozzá kerül a kipattanó!

Minden eggyes szavával mélységesen egyett értek. Mindennek ellenére örülök Guddy érkezésének bár így utólag talán elkapkodta a vezetés, sztem megérte volna várni Trezre. Az izlandi több poszton bevethető, de a csatár poszton Trez szem jobban a hasznára lehetne a csapatnak. Lehet még a kezdő is megváltozott volna center poszton, bár ezt csak nagyon halkan jegyzem meg és teljesen szubjektívan.
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.22. 19:16:37

Enrique írta:Igen, kitaláltad, de nem teljesen igaz, hogy a 'Kispadra' szerződtettük. Hanem olyan játékost keresett a vezetőség, akinek nem gáz, ha padoznia kell, és beleillik a csapat játékába - Ez pedig Guddy. Trezeguet, már bocsáss meg, biztosan nem lenne jó megoldás Eto'o helyén, mert míg a kameruni rendesen kiveszi a részét a játék MINDEN eleméből, addig Treze egy tipikus center. Nekünk pedig ilyen játékosra nincs szükségünk.

A Madridot meg hagyjuk, balfék mind. :)
Igen, ezt jól látod, Trezeguet klasszikus center, ezért lett volna tökéletes Larsson helyett. Szinte egy az egyben ugyanaz a poszt.
VISCA EL BARCA!
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.22. 19:07:48

Igen, kitaláltad, de nem teljesen igaz, hogy a 'Kispadra' szerződtettük. Hanem olyan játékost keresett a vezetőség, akinek nem gáz, ha padoznia kell, és beleillik a csapat játékába - Ez pedig Guddy. Trezeguet, már bocsáss meg, biztosan nem lenne jó megoldás Eto'o helyén, mert míg a kameruni rendesen kiveszi a részét a játék MINDEN eleméből, addig Treze egy tipikus center. Nekünk pedig ilyen játékosra nincs szükségünk.

A Madridot meg hagyjuk, balfék mind. :)
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.22. 19:00:05

Enrique írta:
cruyff írta:Ráadásul Eto'o mellé nem egy futó ember kéne, hanem egy pozíciós játékos, mint ő.
Thatzz da pointt...

Nem mellé kell, helyette. :)
Már bocs, de mi az, hogy helyette? Most erre gondolom az lesz a válasz, hogy kispadra akartunk igazolni. De egy csapat ne a kispadra igazoljon! Minőségi játékosokat igazoljon, akik megküzdenek a helyükért a csapaton belül. Csak ez a gondolkodásmód visz előre! Ha Eto'o urambocsá' megsérül, megint ott vagyunk ahol a part szakad: nincs góllövő klassziscsatárunk. A margit már évek óta a kispadra igazol. Nézd meg hová jutottak. A kezdők nem hajtanak mert nincs kitől félteni a helyüket, a cserékben meg nincs tűz, mert Cassano, Portillo, egykoron Guti stb... a csillagot is lehozhatta volna az égről, akkor is Raul és a dagi kezdett. :wink:
VISCA EL BARCA!
Subinho
Director del Fútbol

2006.07.22. 18:58:26

viera hihetetlenül unszinpatikus ember. kb. van nistelrooy-al van egy szinten nálam! örülök, hogy az interbe megy, így még véletlenül sem jön ide. trezeguet is emlegették páran, hát ő pont nem ide való! olaszban jól elvan, áldogál elől és bekotorja a lasztit a végén. ide csapatjátékos kell, aki hátra jön lasztiért, mint eto'o. többek között ezért küldték el kluivertet, mert csak elől ácsorgot...
thuram pedig tuti nem lesz a kezdőben eleinte (főleg nem szélen!), de higgyétek el 1-2 hónap és ott ragad! csak az a kérdés, ki marad ki??? marquez, vagy edmilson??? egyiket sem szeretném!!! sztem a megoldás az lenne, ha puyol menne ki szélre és thuram lenne marquez párja, így gio maradna ki...és persze sylvinho el...
de a legfontosabb: végre megoldódott az oleguer ügy!!! :D legalábbis remélem! 8)
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2006.07.22. 18:52:06

cruyff írta:Ráadásul Eto'o mellé nem egy futó ember kéne, hanem egy pozíciós játékos, mint ő.
Thatzz da pointt...

Nem mellé kell, helyette. :)
Charlie
Öreg Harcos

2006.07.22. 18:26:48

Nem igazolt ő még oda, nso szerint csak. Inter.it se ír róla semmit, várjuk ki a végét.

Én nem tom...A játéktudása nagyon rendben van Vieirának,de ettől függetlenül nagyon nem bírom magát az embert.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2006.07.22. 18:21:15

Enrique írta:
Viszont, a SPORT-on azt pedzegetik, hogy Rijkaard azt mondta, hogy nagyon jó a keret, nagyon jó minden, de ... ! Még érkezhet bárki... aki VIEIRA lehet Mottáért cserébe... :shock:

Az érdekes lenne mert Vieira most igazolt az Internazionaléhoz :)
cruyff
Entrenador del Barça

2006.07.22. 18:07:01

Trezeguet még Henryvel együtt igazolt a juvéhoz. A hiperszuper Henryt 1 év múlva pároslábbal rúgták seggbe ahonnan egészen Londonig repült, Trezeguet viszont a világ legerősebb védelmeit felvonultató olasz bajnokságban világsztárrá nőtte ki magát! Ráadásul Eto'o mellé nem egy futó ember kéne, hanem egy pozíciós játékos, mint ő. Ráadásul fejjel is életveszélyes. Larsson helyett ő lett volna a minőségi megoldás. Ráadásul még rendelkezik egy nagyon ritka csatárképességgel: mindig hozzá kerül a kipattanó!
VISCA EL BARCA!
Lezárt