Nah, csak behúztuk a meccset...
Robinho meg...

elképesztő milyen formában van. Remélem a Nou Campban is így tolja majd, és Puyol (Zambrotta) csak keresni fogja a labdát...
Rivaldo11 ne haragudj, de mintha túl nagy lenne a mellény. Szerinted mi akkor is esélytelenek lennénk ellenetek, ha 23-0-ra nyertünk volna ma. Szezon előtt nem tudom hányszor elmondtad, hogy esélyünk sincs, a keretetek klasszisokkal jobb. Bele kéne törődni, hogy mi vezetjük a bajnokságot, méghozzá 4 ponttal. Nem tudom mire fel vagy ilyen magabiztos, de a jelenlegi Madrid szerintem jobb, mint a jelenlegi Barcelona.
Szerintem egyszerűen nem birod beismerni, hogy most jobbak vagyunk. A támadójátékunkkal nincs baj, már csak a védelmet kellene jól összetenni. Küzdenitudásból ma jelesre vizsgázott nálam a Madrid, megint vert helyzetből nyertünk. Voltak bírói tévedések a meccsen, de melyiken nincsenek?? (tegnap egy Getafe lövésnél Touré kézzel ütötte félre a labdát, ami nálam büntető, nem szöglet...).
Ez csak az én véleményem, szeretném ha senki nem sértődne meg rajta. Főleg nem Rivaldo11.
(ha valami hülyeséget írtam, akkor bocs

)
1. JASEfos feat Claire Van Der Boom - Do What You Want (Max Graham Afterhours In Montreal Mix)
2. Arnej - People Come, People Go (Maor Levi remix)
3. Markus Schulz feat. Andy Moor - Daydream
4. Fragma - Tocas Miracle (Inpetto remix)
5. Tiesto - Ten Seconds Before Sunrise
6. Tiesto feat. Maxi Jazz - Dance 4 Life
7. Tiesto feat. Jes - Everything