Barça Igazolások 2007-08
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
ne viccelj már!!! cselszi a Bl döntőbe?? álmokba , meg a jó öreg vicc szerint a playstationba! Barca-Debrecen! ETo'o , Dinho , Messi , Valdez 5 illetve Bogdanovics ( de csak azért mert Valdez nem volt a kapuba ....) így jó!!
Mes que un Dream Team !
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
Valdes – Alves, Puyol, Piqué, Abidal – Touré Yaya (Sergi Busquets), Xavi, Iniesta (Bojan) Messi, Eto’o, Henry (Keita) Josep Guardiola
-
- Entrenador del Barça
Valdes-Thuram-Puyol-Marquez-Zambrotta-Edmilson-Xavi-Deco-Ronaldinho-Messi-Eto'o. B-team: Jorquera-Belletti-Puyol-Oleguer-Gio-Motta-van Bommel-Iniesta-Gudjohnsen-Guily-Ezquerro. ÚRISTEN!!!! Most, hogy az olasz élcsapatok el vannak tiltva és van ez a keret, TRIPLÁZNI kell!!!! LA LIGA 2006-2007, Copa del Rey, Champions' League!!!

VISCA EL BARCA!
- The Torreador
- Jugador del Barça
Húú,srácok mien védelmünk lesz aztakurv.,a kp-nk sztem eddig is a világ legjobbja volt és sztem még most is az
a támadósorunkról nem is beszélve főleg,h most jött guddy,igaz,h most elment larsson amit naon sajnálok
de mind1 igy is simán nyerüjük az összes kupát
sőt....áhh,de várom már,h elkezdődjön a bajnokság meg a bl...

Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Jó lenne a védelem , de akkor rúgja 2. gólt 2006/07os Bl döntőbe ??

Mes que un Dream Team !
-
- Entrenador del Barça
Várjatok má! Zambrotta jobbhátvédet játszott a VB-n, de én határozottan emlékszem, hogy a juvéban BALhátvéd volt! Tehát adott a következő felállás: Thuram-Puyol-Marquez-Zambrotta.

VISCA EL BARCA!
Szerintem is nagyon jól igazoltunk! Thuram is a kezdőben lehetne, csak nehezen tudom elképzelni, hogy Puyol ismét jobb-bekk legyen (mert Thuram túl "öreg", hogy ott játszon), mint régebben. Tényleg jól nézne ki egy Puyol-Thuram-Márquez-Zambrotta négyes.
Egyébként én szívem szerint Iniestát játszatnám Edmílson helyett, bár a brazilt is kedvelem. Iniesta viszont nagyon jól játszott a tavasszal, és a Xavi-Deco-Iniesta 3asban pont egyensúlyban lenne a védekezés a támadással! Meg Ini esetében újabb katalán lenne kezdő, és ez fontos!
Egyet viszont ki lehet jelenteni, bárhogy is lesz: ISZONYATOSAN ERŐS A CSAPATUNK! Én 10 éve szurkolok fanatikusan, de ilyen erősek még sosem voltunk azóta! A padunk is beszarás-behugyozás!
Remélem egy még "Dream Team-ebb" csapatunk lesz!!

Egyébként én szívem szerint Iniestát játszatnám Edmílson helyett, bár a brazilt is kedvelem. Iniesta viszont nagyon jól játszott a tavasszal, és a Xavi-Deco-Iniesta 3asban pont egyensúlyban lenne a védekezés a támadással! Meg Ini esetében újabb katalán lenne kezdő, és ez fontos!
Egyet viszont ki lehet jelenteni, bárhogy is lesz: ISZONYATOSAN ERŐS A CSAPATUNK! Én 10 éve szurkolok fanatikusan, de ilyen erősek még sosem voltunk azóta! A padunk is beszarás-behugyozás!

- Subinho
- Director del Fútbol
thuram valszeg pados lesz, mert a barca a jövőre koncentrál és abban nem egy 34 éves bekk szerepel, még ha a világ egyik legjobbja is! ha mégis kezd nagy hiba lenne marquezt kihagyni, ugyanígy edmilsont... viszont: puyol-thuram-marquez-zambrotta
sztem nagy király lenne!!!
de nem így lesz... gio kezdő marad.
laporta meg remélem még 4 évre megnyeri a választásokat!!! sokat köszönhetünk neki!!! nem szeretném ha folytatódna a régi "hagyomány", mint az utóbbi években a realnál...

de nem így lesz... gio kezdő marad.
laporta meg remélem még 4 évre megnyeri a választásokat!!! sokat köszönhetünk neki!!! nem szeretném ha folytatódna a régi "hagyomány", mint az utóbbi években a realnál...
Hát erre a nyárra egyenlőre elég volt szerintem a nagy duhaj!! Az igazolások jok, nagyon jóók! A csapat együtt van nincs szétesve..A vezetőség tudja mit miért tesz !! ez egyenlőre leszürhetőő! Az ellenfelek se restelkedtek de szerintem nagyon eggyütt a csapat és egységes! nincs nagy változás és ez JÓ !!3 igazolás elég! nem kell uj csapatot venni(pl:real) !! ez szép volt! A szavazáson meg ugyis Laporta GYŐŐZ
- Balika Gaucho
- Jugador d'estrella
Igazoljuk még le Laportát
már megijedtem , mikor azt olvastam h lemondott !! de le is mondott meg nem is

Mes que un Dream Team !
Van benne valami! Lehet ,hogy így lessz!cruyff írta:Nem tellik el 3 hónap és Thuram kezdő lesz!
A real majd csak néz a kis cannavarojával + emersonával a chelsea a sevával megint tőlünk kap majd ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A BARCA vezetősége most is a legjobb igazolónak bizonyult!!!
Kösz THURAM kösz ZAMBROTTA és kösz BARCA!!!
A BARCA vezetősége most is a legjobb igazolónak bizonyult!!!
Kösz THURAM kösz ZAMBROTTA és kösz BARCA!!!
-
- aka Game90
Akkor meg Edmilsonnak kéne padoznia. Thuram megfelelő ember cserének.Vito írta:meg lehetne azt is próbálni, hogy Thuram átveszi Marquez helyét a védelemben, Marquez pedig visszamegy a vkp.-nak.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Zambrotta (Kokó szerint: Zambrotti) nagy igazolás volt mindenképpen bármelyik szélsőhátvéd-posztra.
Thuram miatt viszont valszeg feszültségek lesznek hátul, hiszen nem egy padozó típus, viszont ha kezd, akkor meg Marquez húzza a rövidebbet, ami viszont engem háborítana fel, hiszen a mexikói az egyik kedvencem a kedvencek között. Középső védőknél pedig nem szerencsés a rotáció.
Úgyhogy nálam Zambrotta
, Thuram viszont (attól függetlenül, hogy a világ öt legjobb középső védőjében benne van)

Thuram miatt viszont valszeg feszültségek lesznek hátul, hiszen nem egy padozó típus, viszont ha kezd, akkor meg Marquez húzza a rövidebbet, ami viszont engem háborítana fel, hiszen a mexikói az egyik kedvencem a kedvencek között. Középső védőknél pedig nem szerencsés a rotáció.
Úgyhogy nálam Zambrotta

Előre a TITOlusokért!
- Lujo
- Capitá del Barça
Thuram azért nem lesz kezdő, legalábbis eleinte, mert a Marquez-Puyol páros már 3 éve együtt játszik. Nagyon összeszoktak ez idő alatt. Bár mindhárom szinte egyforma képességű játékos, az összeszokottság nagyon sokat nyom a latba. Jobbszélre meg egyiküket sem fogja kitenni, mert középen jobbak, jobb oldalt viszont ott lesz nekük Zamrotta, aki ha felfut, akkor is visszaér, hisz 3 tüdeje vancruyff írta:A Marquez mögötti meg pláne!!!!!

Szóval a következő hátvédsort várom az ősz elején:
Zambrotta, Puyol, Marquez, Gio.

A Barcelona múltbeli magyar csillagai.
- Mental_Theo
- Capitá del Barça
én peig azt mondom hogy ez egy spanyol csapat.spanyol játékost is kell igazolni. bár már nem tudom mi értelme lenne,de én akkoris egy spanyolnak örültem volna,de tény hogy nagyon jól igazoltak posztokra idén..
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
-
- Entrenador del Barça
Hát nálam Thuram azért többet érdemel mint a Puyol mögötti második hely.... Őt mindenképpen a kezdőbe várom!!!Lujo írta:Mint itt valaki már mondta, akkor most bezárhatjuk a pénztárcát. Megvan a 22 játékosunk! Minden posztra van 2 ember,azt hiszem így komplett a csapat. A következő "párokból" áll össze a keretünk (persze én azért ki tudnék cserélni 1-2 embert, de ki nem):
Valdes-Jorquera
Zambrotta-Belletti
Puyol-Oleguer
Marquez-Thuram
Gio-Sylvinho
Edmílson-Motta
Xavi-Iniesta
Deco-Van Bommel
Messi-Giuly
Ronnie-Ezquerro
Eto'o-Gudjohnsen
Nos ez egy komplett csapat. Hirtelen nem is tudom kinek van még ilyen. (Persze a spanyol-katalán mániám miatt el tudnék képzelni 1-2 cserét, mégpedig: Belletti helyett Damía, Gio helyett Del Horni, Edmílson helyett Xabi Alonso, Van Bommel helyett Fabregas, Giuly helyett LG és Gudjohsen helyett F. Torres. Persze ez csak játék a szavakkal és soha nem valósul meg. De ez esetben 13 katalán, illetve spanyol játékost jelentene, ami ilyen szinten teljesen egyedülálló lenne. De mint mondják az álmodozás az élet megrontója! Örüljünk a csapatnak úgy, ahogy van, hisz a keret bombaerős és végre teljesen összeállt.)

VISCA EL BARCA!
Es Luis Enriquelionelmessi19 írta:ne feledkezzünk meg az argentínokról!Richi írta:énis teljesen megvagyok elégedve a csapattal!Lujonak igaza van a katalánok miatt van a mez nyakára fel írva h ez több mint egy klubb!Batalónia büszkesége mert lehet ha nem lenne a Barca akkor nem lenne katalóniából se semmi!!Bár Edmilsont nem cserélném el senkire meg Gudjohnsen is jóvan itt nálunk!am Fabregas jöhetne!de én spanyolt nem igazán hoznék aki spanyol állampolgár az katalán legyen!ezért nem örültem Ezqunak se annyira!Katalánok Hollandok Brazilok!![]()
![]()

-
- Entrenador del Barça
Asys írta:Vito írta:egyébként megfigyeltétek, hogy mekkora a különbség a Madrid és a Barca igazolási "haditerve" között?!
a Madrid minden évad elején aprón nagyképűen elszólja magát, hogy 150 millió eurojuk van igazolásra.
eredmény: tavaly a brazilok szívatták őket Robinhoval, idén pedig a MU veri fel Ruud árát a megegyezés előtt. "ha van lóvétok fizessetek!"![]()
mi pedig nyár elején ki voltunk akadva, hogy a vezetőség állandóan azt hangslyozta, hogy kész a CSAPAT.
erre jött 2-3 jó lehetőség és Mátyás király gúnyába bújva megszereztek 3 klasszis zsugást, jó pénzért.
LAPORTA for president!
Bizony! POWER IS NOTHING WITHOUT CONTROL!![]()
![]()
![]()
Így igaz Laporta a király!
VISCA EL BARCA!
-
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Abszolút elégedett vagyok az igazolásokkal. Jobbak nem is jöhettek volna. Talán Cannavaro, de vele legyen boldog a real. Mi sokkal jobban jártunk a Zambrotta-Thuram kettőssel mint ők a a Cannavaro-emersonnal. Plusz nekünk még ott van Guddy. Ha ha. Kíváncsi vagyok kit igazolnak csatárposztra, ha egyáltalán igazolnak.
Forca Barca!!!
Forca Barca!!!