2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Köszi szépen, rendes vagy, de egyenlőre hagyjad, nem akarom elvenni az időd.Drigo írta:Hát figy hnap megnézhetem aztán lehet h tok csinálni képet vhogy meg megkérdem h mekkora de elég nagyok az egyik olyan h rá van írva h bajnok csapat 2005-06 és rajat van mindenki aláírása meg csíkok is vagy vmi ilyesmi a másikon meg középen egy nagy címer aztán alatta meg fölötte vízszintes csíkozások de igazából még nem figyeltem meg részletesen de ha gondolod és érdekel utánnajárok.Taibi írta:Gondoltam, hogy kb ennyibe kerül.
Csak az a gond, hogy azért jó lenne látni, hogy hogy néz ki és hogy mekkora...
Hát figy hnap megnézhetem aztán lehet h tok csinálni képet vhogy meg megkérdem h mekkora de elég nagyok az egyik olyan h rá van írva h bajnok csapat 2005-06 és rajat van mindenki aláírása meg csíkok is vagy vmi ilyesmi a másikon meg középen egy nagy címer aztán alatta meg fölötte vízszintes csíkozások de igazából még nem figyeltem meg részletesen de ha gondolod és érdekel utánnajárok.Taibi írta:Gondoltam, hogy kb ennyibe kerül.
Csak az a gond, hogy azért jó lenne látni, hogy hogy néz ki és hogy mekkora...
Gondoltam, hogy kb ennyibe kerül.Drigo írta:Figy mennyit akarsz rászánni m Vpben 6000-7000 közt van esetleg fel tom adni utánvétellel,ha érdekelTaibi írta:Hol lehet kapni Barca zászlót?
Vagy honnan lehet rendelni?
Valaki tudja?
Ott nem találtam...Chris írta:Taibi írta:Hol lehet kapni Barca zászlót?
Valaki tudja?
szvsz: http://www.lionsport.hu
Nálunk Vp.ben van egy bolt ott lehet 2 félét kapni de sztem nézd meg a www.lionsport.hu -tTaibi írta:Hol lehet kapni Barca zászlót?
Valaki tudja?
Taibi írta:Hol lehet kapni Barca zászlót?
Valaki tudja?
nem tűnik valami hosszúnak, meg a vége is elég széles, de biztos az, ha ilyen felsőhöz adjákEnrique21 írta:Ez 1 melegitö..Badi írta:jól látom hogy az egy háromnegyedes gatya?
régóta vadászom rá..
A katalánok ki si nyírnának:) Pont ez a jó a Barcában, hogy már-már nemzeti tizenegy és mindenkié!Richi írta:úristen!!! ha pénzes lennék akkor annyi cuccom lenne hogy beleszakadnék és megvenném a csapatot és a nou campot meg oda költöznék mellé és megtanulnék katalánul sok pénzért és élvezném hogy a kedvenc csapatom az én csapatom és az én pályámon játszik és a legjobb a világonhát ez az álmom de ez csak álom
VISCA EL BARCA
![]()
![]()
29.000ft lett volna,de most akcióba megkaptam 26.100-ért.Charlie írta:De szééépEnrique21 írta:Itt a legújabb ereklyém!
Ma vásároltam pesten a lionba:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051024/ ... lk_big.jpgVigyázz rá nagyon
![]()
Megkérdezhetem mennyi volt?
C.
De szééépEnrique21 írta:Itt a legújabb ereklyém!
Ma vásároltam pesten a lionba:
http://www.kepfeltoltes.hu/view/051024/ ... lk_big.jpg
Asszem MO-ra nem szállítanakjelwaz írta:Kerestem, de nem találtam, de nem tudjátok, hogy mennyi a postaköltség ha a La Botiga-ból rendelek a neten?