Én mostmár tényleg nemtudom, hogy mit higgyek.
Vagy elhiszem azt, hogy állandóan bulizik és piál, vagy csak egyszerűen nem akar játszani, hogy megkímélje magát az újabb és újabb kritikáktól. Legalább ha nyilatkozna valamit, hogy igen sérült vagyok vagy valami, de semmi. Nagyon gyanús, hogy hallgat egy ilyen helyzetben. Ezelőtt mindig másnap vagy 2 napra rá rácáfolt egy nyilatkozatban minden nemű találgatásra és bíztatta a szurkolókat, hogy visszatér és újra formába lendül.
Sose hittem, hogy ilyet fogok leírni de az utóbbi időszakban nagyon nagyot csalódtam benne és átverve érzem magam vele szemben, de szerintem nem csak én vagyok így vele...

Egy világ omlott össze bennem, amikor elolvastam a hétvégén Rijkaard nyilatkozatát.
Egyszerűen nem akartam elhinni, hogy a mi Ronni-nkal ez megtörténhet, teszem hozzá ezek szerint nem először. Nagyon de nagyon bízok benne, hogy valahogy "kivánszorog" ebből a nagyon mély hullámvölgyből és egy kisebb formajavulás látszani fog rajta...de van egy olyan érzésem, hogy a nyáron búcsút kell vennünk tőle...és az a legfájóbb, hogy így.
Teszem még hozzá természetesen tegnap megint nem edzett, csak teremben gyakorolt Touréval.

Múlt héten szerda óta pedig már teljes edzést végzett...most megint valami baja van. Remélem szerdán ismét edzeni fog és VÉGRE elkezd AKARNI és KÜZDENI! A mai napon szabadnapot kaptak a fiúk...otthon üljön le és gondolja át, hogy mi is a fontos neki, mert ez így nem állapot.
Na csak ennyit akartam hozzáfűzni...