Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen.gekkodan írta:Sérülése előtt volt a legjobb szerintem, magasan akkor volt a legmegbízhatóbb, amióta ide igazolt. Várjunk picit azt mondom én is.
gekkodan írta:Sérülése előtt volt a legjobb szerintem, magasan akkor volt a legmegbízhatóbb, amióta ide igazolt. Várjunk picit azt mondom én is.
Csak úgy mellékesen, az elmúlt 4 meccsen 1 gólt kaptunk, ebből 3 meccsen Eric Abidal játszott a balszélen. Nem mellékesen 10 gólt kaptunk össz-vissz az egész félévben, és ha gólt kapunk, az sosem egy ember hibája(kivéve, ha katasztrófális hibáról van szó)manuel írta:...
Ha szerinted azzal hülyeségett mondok hogy amikor a pályán van és a csapat gól kap és egyből az ő neve merül fel elsőnek azoknak a listáján,akik miatt a csapat gólt kapott, akkor tényleg sajnálni tudlak.Ha te szerinted ez nem fedi a valóságott akkor ááh.......Téged is sajnálak Lio mert pont tőled nemvártam volna hogy majd ebben nem adol majd a másiknak igazatt ami tény.Mert tény!!! amikor ez az ember a pályán van akkor általában csak hibázzik!!!rosszul helyezkedik folyton,vagy késsőn ér vissza a posztjára, mert elkalandozik elől vagy mit tudom én és.......sorolhatnám.Mondjál már egy olyan dolgott amivel megtudnád őt védenni hogy nincs igazam vele kapcsolatban???kérlek???Ezek szerint te nem láttad mégsoha játszani.:shock:Nézd meg hogyan helyezkedik ha legközelebb játszik a csapat.Victor_Valdes írta:Nem szoktátok még meg?lionelmessi19 írta:Manuel, megint összehoztál egy minden alapot nélkülöző hozzászólást...![]()
Itt mindkettö gólban szinte az egész védelem benne volt, egyiknél még a kapus is... akkor cseréljük le az egész védelmet jó? Megfelel? Egyébként ez tényleg a gólok 90%.manuel írta:..
Nem ö azon kivül is szokottamikor játszott a pályán
Ugyáltalában mindig.,és gólt kapott a csapatt akkor úgyáltalában az ő neve mindig ott volt a hibázók listáján az első helyen
Jó túloztam hogy 90% de az biztos hogy amikor játszott a pályán,és gólt kapott a csapatt akkor úgyáltalában az ő neve mindig ott volt a hibázók listáján az első helyen.Danka00792 írta:Tehát, most a bajnokságban eddig kaptunk 10 gólt. Állításod szerint, ebböl 9 gólt az ö oldaláról indult.manuel írta:Kiváncsi leszek hogy a vezetőség,meddig fogja ezt birni majd idegekkel mert azt még egy állat is látja, hogyha gólt kap a csapatt akkor az mindig az ő oldalán kezdődik általában,vagyis a góllok 90% mindig ott történik.![]()
Tudsz mutatni videókatGyanítom nem.
Nem szoktátok még meg?lionelmessi19 írta:Manuel, megint összehoztál egy minden alapot nélkülöző hozzászólást...
Tehát, most a bajnokságban eddig kaptunk 10 gólt. Állításod szerint, ebböl 9 gólt az ö oldaláról indult.manuel írta:Kiváncsi leszek hogy a vezetőség,meddig fogja ezt birni majd idegekkel mert azt még egy állat is látja, hogyha gólt kap a csapatt akkor az mindig az ő oldalán kezdődik általában,vagyis a góllok 90% mindig ott történik.
Nekem sem, főleg az első félidőben. Pech, hogy pont akkor sérült meg, amikor kezdett belejönni a játékba.lionelmessi19 írta:Nekem nem tetszett, nagyon nem. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg mégegyszer a mérkőzést. A legtöbb helyzet miatta, róla, az ő oldalán alakult ki.
Nekem sem az első félidőben nagyon alázták. Gyakorlatilag mindenki elment mellette + támadásban is gyenge volt. Második félidő 2.dik fele az O.K. A kommentátor vaksága nagyban hozzájárult ahhoz hogy ennyire jó kép jelenik meg mindenkiben Abidalrol a tegnapi meccsen. Piké is játszott sztem akkorát tegnap mint Abidal középen nem nagyon tudtak támadni a kiállításról meg nem tehet.lionelmessi19 írta:Nekem nem tetszett, nagyon nem. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg mégegyszer a mérkőzést. A legtöbb helyzet miatta, róla, az ő oldalán alakult ki.
Én sokakkal ellentétben ma nem érezte túl jónak Ericet. A támadásokban naon gyenge volt, a védekezésben is el lehetett mellette menni.Sanama írta:Eric ma is jó volt. 1-2hiba volt, belefért.
Ezaz Eric,csak igy tovább és egyre jobb leszel