Akkor meg minek kéne visszahívni????Aix írta:Ajánlom nézd meg a sport Tvben a Porto idei góljainak az összefoglalóját. Talán megváltozik a véleményed. Amugy meg azert igazolt el, mert nem szeret padozni, s itt Messi mellett csak kispad.

Akkor meg minek kéne visszahívni????Aix írta:Ajánlom nézd meg a sport Tvben a Porto idei góljainak az összefoglalóját. Talán megváltozik a véleményed. Amugy meg azert igazolt el, mert nem szeret padozni, s itt Messi mellett csak kispad.
Ajánlom nézd meg a sport Tvben a Porto idei góljainak az összefoglalóját. Talán megváltozik a véleményed. Amugy meg azert igazolt el, mert nem szeret padozni, s itt Messi mellett csak kispad.noname írta:Ő sose passzolKenny írta:Hívják vissza Quaresmát!![]()
![]()
Csak megjegyzem hogy volt olyan BL meccsünk ahol Mottának kellett védőt játszani(Benfica-Barca) és a bajnokságban amikor a fiatal Rodrit-kellet bevetni(Málaga-Barca) mert elfogyott a csapat!Barcaforever írta:Thuram nagyszerű játékos de hol?Marquez vagy Puyol helyén nem hiszem h játszani fog, cserének meg Oleguer nagyszerű.Nehogy már ő is úgy járjon, mint a többi fiatal.Sztem van jövője nálunk.
Zambarotta meg nagyon színes játékos Gudjohnsennel együtt.Bárhol bevethető.
Treze már nem kell, Quaresma és Ronaldo pedig nagyon egoista. Egyik se tud passzolni. A VB-n Ronaldo be is bizonyította h mire jó. Mindig azt csinálta h elkezdett cselezni,majd feldobta magát vagy ott van a Rooney ügy... Csak rontanák a csapategységet.Balika Gaucho írta:trezegé nem is naon férne be...... még c.ronaldot is a barcához írják az újságok.... ügyes a gyerek , csak sajnos nem a mi emberünk...![]()
Az a treze az valójából Gudjohnsen. Treza csak meg lett említve...Foolkiller írta:Thura,zambrotta,treze ez igen!!!!!
GRAT barca vezetoseg!!
Iden is mi igazolunk a legjobban!!!!
FORCA BARCA
A szájszerkezete miatt biztos egyéni technikája vanVito írta:OFF
lehet azt olvasgatni, csak természetesen mindent a helyén kell kezelni.
én olvasgatom![]()
ma például kiderült Ronaldinhoról, hogy új barátnője van, aki szerint szinte hibátlan Ronnie teste és "mennyeien csókol".![]()
ON
OK Pesze ne is azért mondtam BÉKE!De én akkor is azt mondom jobb később, mint sohaS T U P I D S H A R K írta:Félreértés ne essék, én nem olvasom a Blikket, ezzel csak arra akartam utalni, hogy az fcbarcelona.com-on elég lassan jelennek meg a hírek.