Barça Igazolások 2007-08
hát ha már igazoltuk ezt a két jó védőt akkor ne a c csapatból hozzunk kezdőnek balbekkett!!de a nagycsapathoz fel lehet hozni!sztem a kezdő valahogy így lesz.
VALDES-PUYOL-THURAM-MARQUEZ-ZAMBROTTA-EDMILSON-XAVI-DECO-RONALDINHO-ETO'O-MESSI
és sztem ez a jó felállás!biztos beírtok páran olyat h jó lesz Xavi védekező középpályásnak meg ilynenek!de sztem ez így jó lesz Edmilson amúgy is egy nagyon tutti védekező középpályás!ha megsérül akkor a helyén Marquez-> Puyol be középre Zambrotta jobb oldal és Gio vagy Sílvinho balbekk
VALDES-PUYOL-THURAM-MARQUEZ-ZAMBROTTA-EDMILSON-XAVI-DECO-RONALDINHO-ETO'O-MESSI
és sztem ez a jó felállás!biztos beírtok páran olyat h jó lesz Xavi védekező középpályásnak meg ilynenek!de sztem ez így jó lesz Edmilson amúgy is egy nagyon tutti védekező középpályás!ha megsérül akkor a helyén Marquez-> Puyol be középre Zambrotta jobb oldal és Gio vagy Sílvinho balbekk
-
- Capitá del Barça
Rafa sztem cserélhetne helyet lili-vel és ezen a védelmen SENKO nem tudna áthatolni főleg ha van előttük egy egészseége Edmilka v Motta!!!!and1-os írta:szerintem meg:Thuram-Marguez-Puyol-Zambrotta

Més qué un Club!!!
szerintem meg:Thuram-Marguez-Puyol-Zambrotta 

-
- Barça B
Gyerekek, ez überfasa!
Végre Txikiék is a zsebükbe nyúltak...És végre kispados lesz Oleguer!!! YYYYEEEEEEEE!!!!!!
"csak a Barca, érted élek én!!!!"
Végre Txikiék is a zsebükbe nyúltak...És végre kispados lesz Oleguer!!! YYYYEEEEEEEE!!!!!!

"csak a Barca, érted élek én!!!!"
En igy allitanam fel a vedelmet:
Zambrotta-Thuram-Puyol-Orlandini, es elottuk lenne vkp Marquez. Orlandini csak egy meccset jatszott tavaly ha jol emlekszem, de szuper volt szerintem
Zambrotta-Thuram-Puyol-Orlandini, es elottuk lenne vkp Marquez. Orlandini csak egy meccset jatszott tavaly ha jol emlekszem, de szuper volt szerintem
- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Már csak egy ember, egy meghatározó ember hiányzik a barcelona csapatából, aki mindig kezdő lenne!
Tudjátok kire gondoltam????
MAGAMRA
:D:D:D:D:D:D:D
Bár ezt lehet a humor topic-ba kellett volna írni
:D:D:D:D
Tudjátok kire gondoltam????
MAGAMRA

Bár ezt lehet a humor topic-ba kellett volna írni

- The Torreador
- Jugador del Barça
Nah,jól van már mindenhol azt írják,h Zambrotta és Thuram a mienk,megnyugodtam,h nem töketlenek Txikiék és mertek igazolni végre két ien jó képessségű védőt...grat
Nem jut eszembe jobb szal:BARCAAAAAAA
Hát én komolyan mondom, kb 5% esélyt láttam arra tegnap, hogy Zambrotta
idejön. El se hiszem hogy megegyeztünk vele.
idejön. El se hiszem hogy megegyeztünk vele.

- Tibi1982
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem akarom elkiabálni, de szerintem besöpörjük az összes létező címet, amit csak lehet!
Ja meg az is durva, hogy a barcának elég volt két nap, és mienk lettek a játékosok, nem a chelsea-é, vagy a milan-é, látszik, hogy a világ legjobb klubcsapata az FC BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja meg az is durva, hogy a barcának elég volt két nap, és mienk lettek a játékosok, nem a chelsea-é, vagy a milan-é, látszik, hogy a világ legjobb klubcsapata az FC BARCELONA!!!!!!!!!!!!!!!!
- Ronal.10
- Entrenador del Barça
És majd hol maradnak a Silvinho-Ronaldinho váltások
Ronaldinho-Zambrotta váltás lesz.....(értitek dinho viszi és jön szélsebesen Silvinho és beadás...) ezeket mindig szépen csinálták.
Na amugy Thuramnak nem örülök...de hogy Oleger pados lesz annak igen.
Sztem az idei El Classico nagyon Brutális lesz..szoval király 

Ronaldinho-Zambrotta váltás lesz.....(értitek dinho viszi és jön szélsebesen Silvinho és beadás...) ezeket mindig szépen csinálták.
Na amugy Thuramnak nem örülök...de hogy Oleger pados lesz annak igen.

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Ez így igazCooltiszo írta:És hát azt se felejtsük el, hogy ezzel nagyon megnőttek a lehetőségeink. Zambrotta sokoldalúsága melett Thuram érkeztével akár felállhatunk úgyis hogy Marquez be vkpbe, Thuram meg Puyi együtt, ez se lenne gyenge, így már nyugodt vagyok, mer rengeteg variációnk van a védelembe. A csatársorról meg a középpályáról meg sztem fölösleges beszélni.

- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
És hát azt se felejtsük el, hogy ezzel nagyon megnőttek a lehetőségeink. Zambrotta sokoldalúsága melett Thuram érkeztével akár felállhatunk úgyis hogy Marquez be vkpbe, Thuram meg Puyi együtt, ez se lenne gyenge, így már nyugodt vagyok, mer rengeteg variációnk van a védelembe. A csatársorról meg a középpályáról meg sztem fölösleges beszélni. 

-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Off:bocsmár,majd legközelebb jobban ügyelek...csak úgy írtam,ahogy eszembejutott.Vito írta:szerintem sem lenne jó Thuram szélre.Zsolti írta:és mit szólnátok mondjuk ehhez:
Thuram Marquez Puyol Zambrotta
bár lehet már lassú lenne Thuram jobbhátvédnek..meg már két éve nem is játszott asszem jobb bekket...
egyébként még annyi kötöszködés, hogy a belsővédő poszton Puyolnak kell jobb oldalon állnia.

on...
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
NE feledd Oleguer még ott van középre, és szélen is, bár sztem így középen Thuram lesz és Oleguer lesz a jobb oldali védő inkább, bár ez függ attól is, hogy Zambrotta melyik oldalon fog játszaninoname írta:Így már szinte fogalmam sincs mi lesz a jövő évi felállás vagy kenek kell elmennie(sztem Belletti és Silvinho távozik).
A jövő évi felállás:
Zambrotta-Marquez-Puyol-Gio
Thuram-Puyol-Marquez-Zambrotta
...
Puyolt mindenesetre vétek lenne kitenni szélre.
Sztem a legvalószínűbb az h Marquez és Puyol marad középül(jól kiegészítik egymást), Zambrotta a balszélen, Thuram a jobbon.
Bármi is legyen, így már nem lesz a védelemre panasz
Thuram persze csere
-
- Llegenda del Barça
szerintem sem lenne jó Thuram szélre.Zsolti írta:és mit szólnátok mondjuk ehhez:
bár lehet már lassú lenne Thuram jobbhátvédnek..meg már két éve nem is játszott asszem jobb bekket...
egyébként még annyi kötöszködés, hogy a belsővédő poszton Puyolnak kell jobb oldalon állnia.

- noname
- Llegenda del Barça
Így már szinte fogalmam sincs mi lesz a jövő évi felállás vagy kenek kell elmennie(sztem Belletti és Silvinho távozik).
A jövő évi felállás:
...
Sztem a legvalószínűbb az h Marquez és Puyol marad középül(jól kiegészítik egymást), Zambrotta a balszélen, Thuram a jobbon.
A jövő évi felállás:
...

A Fifa egy szégyen
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem nagyon hiszem, hogy Thuram szélső hátvédet fog játszani.Zsolti írta:és mit szólnátok mondjuk ehhez:
Legalábbis sűrűn nem
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
A juváben még 2002-ben igen gyakran játszott középpályást, de nem akarok kötözködni, mert ide védőnek hoztákdoki írta:Igen,de a 2000-es EB óta balhátvéd.Atesz írta:Eredetileg Zambrotta jobb oldali támadó középpályásVito írta:elméletileg Zambri balhátvéd, a VB-n pedig jobbhátvédet játszott.
itt vajon, melyik posztot szánja neki Rijkaard?![]()
...és, ha idejön, akkor a két-két szélső védő közül, melyiktől akar megválni a csapat?
-
- Entrenador del Barça
Igen,de a 2000-es EB óta balhátvéd.Atesz írta:Eredetileg Zambrotta jobb oldali támadó középpályásVito írta:elméletileg Zambri balhátvéd, a VB-n pedig jobbhátvédet játszott.
...és, ha idejön, akkor a két-két szélső védő közül, melyiktől akar megválni a csapat?

- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Egyébként sztem is Puyolnak középen kéne maradnia, mert ő támadásban azért anyira nem jó, van arra a posztra más is a csapatban, nem is kevés opció van így márfcjoc írta:Szerintem Puyol maradjon csak szépen középen...
Zambrotta----Puyol----Marquez----Sylvinho/Gio
...és Puyol/Marquez cseréje legyen Thuram..

- noname
- Llegenda del Barça
Ez óriási! Txikiék gondolatolvasóak.
Amikor felmerültek a lehetséges nevek csatárposztra, Gudjohnsent tartottam a legjobbnak, meglett
Jöttek a védők, én igazán Thuramot és Zambrottát láttam volna legszívesebben a Barcában a felmerült nevek közül és meglett.
Ezzel szerintem az elnökválasztásokat is szinte lezártnak tekinthetjük. Alig 30 milláért három ilyen játékos! Fantasztikus!
Grat Laportának és Txikinek
Amikor felmerültek a lehetséges nevek csatárposztra, Gudjohnsent tartottam a legjobbnak, meglett

Jöttek a védők, én igazán Thuramot és Zambrottát láttam volna legszívesebben a Barcában a felmerült nevek közül és meglett.

Ezzel szerintem az elnökválasztásokat is szinte lezártnak tekinthetjük. Alig 30 milláért három ilyen játékos! Fantasztikus!
Grat Laportának és Txikinek

A Fifa egy szégyen
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
És tök mind1, hogy ki lesz bal oldalon vagy jobb oldalon.
bal oldalt lehet:Gio,Sylvinho,Zambrotta
jobb oldalt pedig:Belletti,Oleguer,Puyol,Marquez,Thuram(esetleg,bár nem hiszem),Zambrotta
bal oldalt lehet:Gio,Sylvinho,Zambrotta
jobb oldalt pedig:Belletti,Oleguer,Puyol,Marquez,Thuram(esetleg,bár nem hiszem),Zambrotta
- Atesz
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Eredetileg Zambrotta jobb oldali támadó középpályásVito írta:elméletileg Zambri balhátvéd, a VB-n pedig jobbhátvédet játszott.