Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Puyol maradjon csak szépen középen...Vito írta:aki kihúzodna, az valószínűleg Puyol lenne.
Thuram biztos nem, mert nem egy atléta alkat, emelett elég koros.
de emlékszem olyanra a VB alatt, amikor Rijkaardék dicsérték Marquez játékát, aki majdnemhogy jobb oldali védőt játszott a válogatottban.
erősebb csapatok ellen:
Puyol - Thuram - Marquez - Zambrotta
hhmmmm.... nem lenne gyenge így papíron, csak Puyolnak vissza kellene rázódnia
Sztem itt most nem nagyon lesznek nevek, mert egyértelmű, hogy aki nyer, az egy kész csapatot kep, meg ez NEM a Real MadridKenny írta:Szerintem Laporta ezzel a húzással megnyerte a választásokat.![]()
Kiáncsi vagyok a többi elnökjelölt milyen neveket dob majd be
aki kihúzodna, az valószínűleg Puyol lenne.doki írta:Az én meglátásom szerint balhátvéd lesz,és valaki kihúzódik középről jobbszélre!Vito írta:elméletileg Zambri balhátvéd, a VB-n pedig jobbhátvédet játszott.
itt vajon, melyik posztot szánja neki Rijkaard?![]()
...és, ha idejön, akkor a két-két szélső védő közül, melyiktől akar megválni a csapat?
Az én meglátásom szerint balhátvéd lesz,és valaki kihúzódik középről jobbszélre!Vito írta:elméletileg Zambri balhátvéd, a VB-n pedig jobbhátvédet játszott.
itt vajon, melyik posztot szánja neki Rijkaard?![]()
...és, ha idejön, akkor a két-két szélső védő közül, melyiktől akar megválni a csapat?
Sztem se kéne elmennie senkinek, Oleguert meg én is nagyon kedvelem, mert spanyol (katalán)Asys írta:A csapat így tényleg jó ne menjen el senki Nagyon hosszú a szezonGame90 írta:Ebben az évben elég az igazolásokból így jó a csapatThuram tökéletesen megoldja majd a feladatát néha-néha beszáll majd a csapatba. 1-2 évig míg Valiente fejlődik ő kell nekünk. Zambrottát meg kiváncsi vagyok, hogy melyik oldalra vettük meg. Gio (Sylvinho bírja a padozást) vagy Belletti így tuti, hogy elmennek.
![]()
Ui: remélem Oleguer-t nem száműzik a B-be mert ő sokat tett a csapatért igazi katalán és nagyon kedvelem
Én is erre gondoltam, csak nem olvastam végig a hírt, csak a címszavakat, és valaki írta, hogy Oleguer megy a B-be.Asys írta:A csapat így tényleg jó ne menjen el senki Nagyon hosszú a szezonGame90 írta:Ebben az évben elég az igazolásokból így jó a csapatThuram tökéletesen megoldja majd a feladatát néha-néha beszáll majd a csapatba. 1-2 évig míg Valiente fejlődik ő kell nekünk. Zambrottát meg kiváncsi vagyok, hogy melyik oldalra vettük meg. Gio (Sylvinho bírja a padozást) vagy Belletti így tuti, hogy elmennek.
![]()
Ui: remélem Oleguer-t nem száműzik a B-be mert ő sokat tett a csapatért igazi katalán és nagyon kedvelem
Atesz írta:Te ide is regeltél???and1-os írta:a tények:Treze túl drága de ha lenne rá keret kiváló csere lenne Eto'o-nak mondjuk itt van Gudjonsen ő is jó lehet
Thuram kezdő is lehet egy ilyen tapasztalt védőnek ott a helye
Zambrottát a félpályára képzelem el mert védőböl most van és a középpálya is segítésre szorul
Én szqter vagyok az nba1.hu fórumról
A csapat így tényleg jó ne menjen el senki Nagyon hosszú a szezonGame90 írta:Ebben az évben elég az igazolásokból így jó a csapatThuram tökéletesen megoldja majd a feladatát néha-néha beszáll majd a csapatba. 1-2 évig míg Valiente fejlődik ő kell nekünk. Zambrottát meg kiváncsi vagyok, hogy melyik oldalra vettük meg. Gio (Sylvinho bírja a padozást) vagy Belletti így tuti, hogy elmennek.
Chivu még haggyán de a többiekről szó nem voltEtooka írta:ez az nso.hu mekkora egy [auto_cenzúra]!!azt irják,hogy a várhato játékosmozgás a Barcánál Chivu,C.Ronaldo,Heinze,!!!!ezek hülyék!!honnan veszik az ilyeneket!!!!
Biztos nem kell majd neki sztem, Zambrotta bal szélsőt is tud simán játszani, én előbb tenném be Bellettit a B-be.barcafan írta:Röviden: Oleguert nem zavarja, hogy a "B"ben kell tolnia
Ez azért jelent valamit ha a b be kell mennie...
Remélem így van ahogy mondodAtesz írta:Ezek általában csak másnap délelőtt kerülnek fel oda, mindig sokat kellett nekem is várnom, hogy pl.: Guddy igazolását kiírjákTomi írta:Remélem igaz a hír, bár amíg a barca hivatalos honlapján nincs fenn, addig nem merem elhinni. De jó is lenne ez a két player!