még mielőtt valaki hiányolni kezdene nem tüntem el csak szarakodik a gépem. lássátok, hogy nem csak akkor jövök ide amikor jól játszik a csapat, hanem akkor is amikor rosszul. mert kétségtelenül harmatgyengék vagyunk és közünk nincs a meccshez. sajnos bármikor becsúszhat egy ilyen minden csapat játszhat rosszul hiszen mindenki ember, mindenki tévedhet. idén talán ez és a vallalolid elleni meccsen játszottunk harmatosan (az espanyol ellenit nem láttam) de szerintem ott is gyengék voltunk. és a többin viszonylag jól játszottunk ami szerintem nem olyan rossz arány. 11 meccsből három gyenge. ilyen meccs még 100%, hogy lesz mindkét oldalon. ez teljesen biztos. kinek mikor jön ki... nem mindegy hogy egy kiscsapat vagy egy nagycaspat ellen jön ki... egyelőre úgy néz ki, hogy egy pontra olvad az előnyünk (szerintem akármilyen gyenge formába vagytok a betist ütitek, főleg hazai pályán) de még bármi megtörténhet, én hiszek a a csodában tehát hajrá MADRID!
más:
Rivaldo11 írta:csababarca írta:
egyéb észrevétel: guti tipikusan az a focista,akit ha az ellenfélnél lennék,nem bírnám megállni h ne rúgjak bele a fejébe..

guti tipikusan az a focista,
akinek ha csapattársa lennék, edzésen, egymás közti játék során sem tudnám megállni, hogy bele ne rúgjak a fejébe.
nem az én tisztem megállapítani, de ez két undorító hozzászolás volt....

ezt nem kell komenntálni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
wakii 2007.11.03. 22:56:19-kor.