Ha majd itt az Eubarca-n írják hogy nem jön, akkor nem jön.. addig no paraAtesz írta:Hát Zambrotta állítólag visszautasította a Barca ajánlatát!!!![]()
![]()
http://madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=1266

Ha majd itt az Eubarca-n írják hogy nem jön, akkor nem jön.. addig no paraAtesz írta:Hát Zambrotta állítólag visszautasította a Barca ajánlatát!!!![]()
![]()
http://madridista.hu/hirek.php?ujhir_id=1266
Jó nemaz én nem aggódok(nah jó talán egy kicsit)csak ezeket a játékosokat szeretem és sztem elég jók,mondjuk,h most a juvét kizárták ott is vannak jó játékosok de az a baj,h vannak ien klubbok mint cselzi,margit,milan akik tuti,h nem fogják sajnálni a pénzt s elviszik az igazán jókatEnrique írta:És miért, 2 év múlva nem tűnhetnek fel ilyen kaliberű játékosok? Mert azért egyikük sem egetrengetően fantasztikus, azt szerintem be lehet ismerni. 2 év múlva pedig, mikor Thuram befejezi, biztosan lesznek újabb tehetséges védők, de akár addigra beérhet ez a Marc Valiente gyerek is, szóval én nem aggódnék.
Jó de 2 év múlva(mer kb. akkor öregszik ki thuram)addigra ezeket a játékosokat elviszik a nagy klubbok és még többet fogak kérni értük vagy egyáltalán nem engedik el őket szal addigra már le is csúsztunk róluk és akkó viszont lesz egy 60 éves thuram-unkEnrique írta:Talán mert ő a legkézenfekvőbb és egyúttal legjobb megoldás: Könnyen megszerezhetjük, és posztján még mindig a világ legjobbjai között van. Fizetni meg a többieket is kéne, úgyhogy ez nem tétel.The Torreador írta:Annyi sok jó védő van a világon mér pont ezt a nyugdíjas thuram-ot kell leigazolni?![]()
Ott van Daniel alves,Millito,Anton Ferdinand,Juan és még sokan mások
de nekünk pont ő kell
![]()
![]()
![]()
Talán mert ő a legkézenfekvőbb és egyúttal legjobb megoldás: Könnyen megszerezhetjük, és posztján még mindig a világ legjobbjai között van. Fizetni meg a többieket is kéne, úgyhogy ez nem tétel.The Torreador írta:Annyi sok jó védő van a világon mér pont ezt a nyugdíjas thuram-ot kell leigazolni?![]()
de nekünk pont ő kell
![]()
![]()
![]()
Remélem isBoixos írta:azért annyira nem dúlt a lamúr capelloval, talán csak emerson az, aki még a feröer-szigetekre is követné. régebben a panu volt ilyen, de ő megjavultFTorres9 írta:Itt nem azon van a hangsúly hogy mennyi pénzt ajánlunk Zambrottáért meg neki fizetést. Itt már csak Zambrottán fog múlni a dolog de nagy valószínüséggel ugyis Capellot fogja választani mert azért valljuk be, minden juve játékos szerelmes volt Capelloba(csak tudnám h miért) csak Del Piero nem.
azért annyira nem dúlt a lamúr capelloval, talán csak emerson az, aki még a feröer-szigetekre is követné. régebben a panu volt ilyen, de ő megjavultFTorres9 írta:Itt nem azon van a hangsúly hogy mennyi pénzt ajánlunk Zambrottáért meg neki fizetést. Itt már csak Zambrottán fog múlni a dolog de nagy valószínüséggel ugyis Capellot fogja választani mert azért valljuk be, minden juve játékos szerelmes volt Capelloba(csak tudnám h miért) csak Del Piero nem.
De ezt nemértem, ha ma kimondják h kizárták a juvét akkr elvileg a játékosok nem lesznek szabadon igazolhatóak a kiesési záradék miatt?Bocs de nemvágom :SEtooka írta:ma este lesz itélet az olasz bundabotrányban!!szal ma szinte mindent megtudunk!!!!és kezdhetjük késziteni a pénzt Zambrottára!!!meg ha már állandóan Thuram van a középpontban.akkor legyen egy olyan szerződése,hogy cserepadmelegitő plusz a télen egy opcio ha meg akarják hosszabitani!!szte ez jo lenne!!!ma mindent megtudunk
Jó azt én nemtom,h beválalná a padozást de most 1-2 évre ne vegyünk védőt,mer akiket én felsoroltam azok még fiatalok van bennük 5-6 év...És sztem vagyunk akkora klub,h meg engedhetjük magunknak,h jó játékosokat vegyünk akár még drágán isdoki írta:Talán azért,mert most könnyebben megszerezhető ő,mint a többiek,illetve a padozást is bevállalja.The Torreador írta:Annyi sok jó védő van a világon mér pont ezt a nyugdíjas thuram-ot kell leigazolni?![]()
de nekünk pont ő kell
![]()
![]()
![]()
Talán azért,mert most könnyebben megszerezhető ő,mint a többiek,illetve a padozást is bevállalja.The Torreador írta:Annyi sok jó védő van a világon mér pont ezt a nyugdíjas thuram-ot kell leigazolni?![]()
de nekünk pont ő kell
![]()
![]()
![]()