Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
99%a fog !palesz77 írta:Ha ma pontot bukunk, a fórum 70%-a rögtön ellene fog fordulni, előre látom..
Nem is kell nagy jósnak lenni.palesz77 írta:Ha ma pontot bukunk, a fórum 70%-a rögtön ellene fog fordulni, előre látom..
Ha egy meccseken múlik 1-1 karrier vagy elismerés, akkor forduljon.palesz77 írta:Ha ma pontot bukunk, a fórum 70%-a rögtön ellene fog fordulni, előre látom..
Pontosan. Simán elmehetett volna rajta a bajnokság, ha az új évben nem ereszt le a Real látványosan, még a kiváló tavaszunkal se értük volna utal őket.Az őszi rotálás meg inkább fejetlenség volt, amit a sikeres tavasz miatt "istenítünk", pedig akkor szidtuk mint a bokrot miatta
Persze, betömörült védelem ellen megy a "körbeadogatás". De nagyobb csapatok ellen, melyek mernek ellenünk támadni is, sokkal direktebb focit nyomatunk, sokszor kihagyva a kp-t a támadás építésből. Gondoljunk csak a tavaszi klasszikuson szerzett 2. gólunkra. Iniesta szerepe is érdekes, h megváltozott a Pep érához képest. Sokkal több védekező feladatot kell ellátnia, nem véletlenül szerzett elöző szezonban kevés gólt, és magához képest kevés gólpasszt.palesz77 írta: Azért ezt nem mondanám, attól még, hogy vannak gyors támadásaink, a labdabirtoklásunkat csak a Bayern múlta felül tavaly, ugyanúgy adogatjuk körbe sokszor a lasztit, max nem olyan intenzitással már. De annyival azért nem lett direktebb a támadójátékunk, hogy teljes átalakulásról beszéljünk. "Csak" hozzáadott pár dolgot Lucho - mint a kontrák pl, ami hiányzott is nagyon -, de az alap nem változott olyan jelentősen.
Arra nem emlekeztem, h már az Ajax ellen is ott tolta. Úgy rémlett, h kb. januárra dobta ki Messit a jobbosra.palesz77 írta: Suárez meg már az Ajax ellen is felment középcsatárnak, nem volt az jópár hónap, amíg szerepet cseréltek. Nem azért volt eleinte rossz Luis, mert rossz helyen játszott, csak szimplán nem ment neki - mint most az utóbbi 2 meccsen.
Azért ez elég nagy újítás volt. Értelmetlen, pontatlan beadások helyett el kezdte nyomatni Messi löbbjeit. Amik azért "picit" hatékonyabbak voltak, mint Alves beadásai.palesz77 írta: A szélső védők meg csak tél közepétől kezdtek el kevesebbet beadni, év elején pont hogy futószalagon jöttek a beadások - eredmény nélkül. De ez tényleg plusz, hogy legalább rájött Lucho, belátta a hibáját, és változtatott rajta. Sok edző nem tette volna ezt meg, úgyhogy ez tényleg elég nagy plusz nála azért, nem fél beismerni a hibáit - általában.
Azért ezt nem mondanám, attól még, hogy vannak gyors támadásaink, a labdabirtoklásunkat csak a Bayern múlta felül tavaly, ugyanúgy adogatjuk körbe sokszor a lasztit, max nem olyan intenzitással már. De annyival azért nem lett direktebb a támadójátékunk, hogy teljes átalakulásról beszéljünk. "Csak" hozzáadott pár dolgot Lucho - mint a kontrák pl, ami hiányzott is nagyon -, de az alap nem változott olyan jelentősen.Messias2 írta: -tiki-taka végleges feladása
...
-bár jó pár hónap után, de rájött, h Suarezt kell középcsatárként nyomatni, és Messi szélen talán még jobb, mint középen. Így jobban ki lehet használni Messi VISION-t.
-őszi kiváló rotálás is meghozta gyümölcsét tavasszal
...
-szélső védőink (főleg Alves) sokkal kevesebb labdát adott be
Nem vitattam el az érdemeit, csak azt mondom, hogy szerencséje is volt nem kevés.Messias2 írta: Azért ez jóval több volt, mint szerencse. Több taktikai húzása bejött.
-tiki-taka végleges feladása
-kontra játék, amit LE előtt szinte nem is ismertünk
-csapatvédekezés rendbetétele
-bár jó pár hónap után, de rájött, h Suarezt kell középcsatárként nyomatni, és Messi szélen talán még jobb, mint középen. Így jobban ki lehet használni Messi VISION-t.
-őszi kiváló rotálás is meghozta gyümölcsét tavasszal
-megtalálta Xavi tökéletes szerepét tavaszra, rendre jól dobta be a játékba 60-70. perc környékén
-szélső védőink (főleg Alves) sokkal kevesebb labdát adott be, ezzel növelve a hatékonyságot
Én se tartom tökéletes edzőnek, mint egyesek, sőt a csapatot se tartom korszakosnak,de ezt már leírtam. Ettől függetlenül nem szabad elvitatni az érdemeit, és mindent a szerencsére fogni.
Azért ez jóval több volt, mint szerencse. Több taktikai húzása bejött.Normandia írta:A mostani éve lesz az igazán testhezálló feladat számára, ha ezt is megközelìtően fogja lehozni, akkor azt mondom, hogy több ez, mint szerencse.
De az miért negatívkodás, ha páran nem emeljük piedesztálra a mostani csapatot, hanem megemlítjük, hogy van nagyon sok buktatója az új szezonnak, és bőven benne van, hogy közel sem lesz ilyen sikeres a következő évünk? És ha meg merjük említeni, hogy Lucho habár összehozott egy triplát - amiből szerintem mindenki elismeri, hogy kőkeményen kivette a részét -, nem egy megkérdőjelezhető döntése volt szezon közben is? Nem temetem ezáltal a csapatot, de az, hogy a tavalyi eredmények miatt nem lehet kritizálni az edző egy döntését sem, az szerintem erős túlzás, mert bőven lenne hova fejlődnünk. Ezért is van amúgy esély a Bl címvédésünkre, mert még bőven fejlődhetünk tavalyhoz képest, míg a Bl-t általában kimaxolva szoktak nyerni, és ezért se volt még címvédés, mert általában visszaesett az aktuális győztes - bár a tavaszi god modeot nehéz lenne lemásolni megint, de nem lehetetlen.HungaroBarca írta:Jól meglehet egy kicsit túloztam de negatív hangulat azért megvan....
Most miért? M7, leküldöd a sportverdát, kilököd a szőke cicababát magad mellől, dobsz utána egy ötszázast hogy vehessen egy "csak Pestig diák" jegyet a Volánra. Majd kigombolod a zakót, átsétálsz a túloldalra az enyhén pörköltszaftos atlétát felkapod, piros Marlboro a szádban és üvöltöd, hogy 300-ért a tengeri (mert hát az intellektuel mivoltodat nem tudod levetkezni és hülyén hangzik a csöves kukorica kifejezés, amivel amúgy is lepaktálnak a kistáskák). Természetesen mindezt az 1200-es Lada csomagtartójáról, na meg a nézését meg a járását hallgatva. Hétvégén dugó van, menne a bolt ezerrel. Thug Life.visca el barca írta:, csak az embernek nem esik jól egy maseratiból visszaülni egy ladába
Jól meglehet egy kicsit túloztam de negatív hangulat azért megvan....palesz77 írta:Van amivel egyetértek, de ez.. Ha mutatsz nekem olyan hsz-t, ahol ezt irta valaki, hogy kuldene is el, ha nem nyerunk esetleg kupakat, akkor vendegem vagy egy sörre..HungaroBarca írta: Egyszerűen nem értem hogy páran a tavalyi Tripla után egy átigazolási tilalom mellett meg amellett hogy Xavi elment most mindenki azon filózik hogy ha legalább egy valamit nem nyer a csapat, akkor Enrique mehet a levesbe![]()
Erre lenne a legjobb megoldás Samper, már a BL-ben is bizonyított. Kár h LE nem bízik a fiatalokban. 1. évében még megértettem, mert eredménykényszer stb., de most már elég magabiztos helye van az edzői székben, simán be lehetne építeni a fiatalokat.HungaroBarca írta:H
3. Businak helyettes kell
Van amivel egyetértek, de ez.. Ha mutatsz nekem olyan hsz-t, ahol ezt irta valaki, hogy kuldene is el, ha nem nyerunk esetleg kupakat, akkor vendegem vagy egy sörre..HungaroBarca írta: Egyszerűen nem értem hogy páran a tavalyi Tripla után egy átigazolási tilalom mellett meg amellett hogy Xavi elment most mindenki azon filózik hogy ha legalább egy valamit nem nyer a csapat, akkor Enrique mehet a levesbe![]()
egyelőre csak mérlegeli, hogy eladja-epalesz77 írta:Messit meg nem eladni akarja Bob.
Semmi nem lesz, még mindig arról van csak szó, hogy a statok ellenére ez nem olyan kiemelkedő csapat most, mint a Pep féle, lehet ez amiatt, hogy az ellenfelek is erősebbek, vagy hogy a csapat alapja nem olyan acélos - konkrétan az MSN-ből bárki kiesése már elég kemény ko-t okoz -, és a tripla ellenére nem vagyunk annyira megkérdőjelezhetetlenül európa legjobb csapata, mint anno. Ha fáj ezt beismerni, ha nem.Nero. írta:És ha esteleg nem tarolunk akkor mi lesz?
Itt Enriquet piszkálják, a másik topicba meg épp Messin akarnak túladni. Ooo banyek
Nem lesz semmi.Nero. írta:És ha esteleg nem tarolunk akkor mi lesz? Ezentúl Guardiola-féle Barca lesz örökké a mérce? Ha nem triplázunk akkor már baj van? A Bilbao elleni meccset leszámítva (ahol választása sem volt más kezdőre), mondjatok még egy meccset ahol nagyon meglettünk merve. Megsúgom, hogy Enriquének egyelőre jobb statjai vannak, mint Pepnek a Barcával.
óh, lesznek Neked még itt ilyen finomságokNero. írta:Itt Enriquet piszkálják, a másik topicba meg épp Messin akarnak túladni. Ooo banyek