Győr-Larvik H 1,30
Hamburg-Hertha H 1,42
*(0-1) Arsenal Burnley H 1,38
Newcastle-Barnsley H 1,38
Deportivo-Tenerife H 1,58
Bilbao-Valladolid H 1,68
remélem a Bilbao behúzza, akkor ez nekem 300-ra 2800at hozna
szerk: köszi a választ mindkettőtöknek!

Ezt a szelvény úgymond csak "hülyeségből" raktam meg.levproff írta:Newcastle - Barnsley H
Marseille - Lorient H
RKC Waalwijk - Twente V
Sparta Rotterdam - Ajax V
Falkirk - Celtic V
Rangers - St. Mirren H
Fenerbahce - Antalyaspor H
Benfica - Pacos Ferreira H
Sőt a MU-nak még a 0-1 vagy az 1-2 is jo. Rájuk nem tennék most.socio66 írta:Hétközi Bl/El meccsekre tippek majd jöhetnek.
Manchester United - AC Milan H 1,62
Real Madrid - Lyon H 1,30
Arsenal - FC Porto H 1,53
Juventus - Fulham H 1,45
Egy ilyet el tudnék képzelni,bár a Mu-nak az iksz is jó,a Real-nak képtelen lennék szurkolni,de szerintem hozzák,az Arsenal-ban pedig nem lesz Fabregas(?).
Ja,ezek Bwin-es oddsok.
Még "él".Dotn93 írta: Kár, hogy nem él már a tobetféle 250 ft ingyen kapott alaptőke
Shirocco írta:Győr-Larvik H 1,3
Köln-Bayern V 1,38 ezzel remélem nem szívom megszerk.:nem volt ok nélküli az aggodalmam
Deportivo-Tenerife 1,58
2,8x
Hamburg-Hertha H 1,42
Arsenal-burnley H 1,13
Wolverhampton-MU V 1,28
NAC Breda-Psv V 1,55
3,18x
Meg van pár 200as merész szelvényem,azok közül csak azt írom be amelyikben legjobban bízok.
Dortmund-MGladbach H 1,55
Pompej-Birmingham H 2,46
Newcastle-Barnsley H 1,38
Nottingham-Swansea H 1,91
Fiorentina-Juventus V 2,61
Setúbal-Braga V 1,62
42x
200-->8445ft
Lehet h még esti meccsekre is rakok ha odaérek majd lottozóba,de még nem tudom miket.Barca-t Real-t most kihagyom mert nem nagyon érzem őket,talán még egy ilyen lesz mára:Deportivo(ebbe nagyon bízok nem tudom h mért),Basel,Anderlecht.Esetleg vmi ötlet h ezek mellé vagy helyett?
sztem ez lazán mehet,lehet énis megdobomsenzu írta:Holnap egy ezresből kéne 3-4 ezret csinálni.
Ezekben eléggé bízok.
RKC Waalwijk - Twente 1.35 V
Everton - Hull City 1.33 H
Palermo - Livorno 1.45 H
Internazionale - Genoa 1.34 H
3,48s odds
vélemények?
Most örülök, hogy egyelőre nem jön be a tipped.Fernando írta:Én ennyire nem bíznák a Deporban mint teszitek. Nem tudom miért.
Nekem is rajtuk ment elLM10 írta:A Bayern vitte...pedig gondolkoztam a németeknél, hogy Wolfsburg vagy Bayern....hát ezt elnéztem
Nagyon sajnálni foglak, de mivel 2 gólos hátrányban van a Porto, ez könnyen elúszhat. És a legkisebb szorzojú meccsen, ez a legdühítőbb.socio66 írta:Én pl. most eltaláltam az ikszet,bár igaz,ha a bíró nem állít ki két embert a Fradiból,akkor simán nyernek.Hunter91 írta: A mai nap tanulsága:
Magyar meccsre nem érdemes fogadni,mert mindenki körbe tud verni mindenkit.
Eddig;
Zte-Fradi D
Newcastle-Barnsley H
Wolverhampton-Mu V
Charleroi-Anderlecht V
Fiorentina-Juve D
Porto-Olhanse H
Én pl. most eltaláltam az ikszet,bár igaz,ha a bíró nem állít ki két embert a Fradiból,akkor simán nyernek.Hunter91 írta: A mai nap tanulsága:
Magyar meccsre nem érdemes fogadni,mert mindenki körbe tud verni mindenkit.
Nekem a ZTE vitte el a szelóm.LM10 írta:A Bayern vitte...pedig gondolkoztam a németeknél, hogy Wolfsburg vagy Bayern....hát ezt elnéztem
bízok a sevillábabarcaME55i írta:Kizártnak tartom a Sevilla győzelmét, mégha nagyon jó is lenne. Roma meccs meg azért elég meleg. De azért hajráLionel Kicsi Messi írta:nah most jöttem meg a lottozóból!!
szelvényem
Kombinált 4/3 : Roma-Milan H
Depor-Tenerife H
(1-0) Almeria-Barcelona V
Real Madrid- Sevilla V
kommenteket várom:DÉn mára nem tettem.
nem 400 alxDFevernova írta:Lionel Kicsi Messi írta:nah most jöttem meg a lottozóból!!
szelvényem
Depor-Tenerife H
Real Madrid- Sevilla V
kommenteket várom:D
Gondolom nem 5000-el raktad meg
Off.: Ne közvetítsünk.ronaldinho89 írta:Ajjaj, a Köln vezet...
Kizártnak tartom a Sevilla győzelmét, mégha nagyon jó is lenne. Roma meccs meg azért elég meleg. De azért hajráLionel Kicsi Messi írta:nah most jöttem meg a lottozóból!!
szelvényem
Depor-Tenerife H
Real Madrid- Sevilla V
kommenteket várom:D