Asszem Adriano hagyta ki!Enrique írta:Amit Figo adott linket én azon nézem. Vhol itt van.
1ébként 1 baromi nagy helyzetet hagyott ki a Sevilla, 1az1ben VV ellen föléemelte a csávókám.. Huh..
Sarokkal ugratták ki...
Asszem Adriano hagyta ki!Enrique írta:Amit Figo adott linket én azon nézem. Vhol itt van.
1ébként 1 baromi nagy helyzetet hagyott ki a Sevilla, 1az1ben VV ellen föléemelte a csávókám.. Huh..
KöcceRonaldinho 17 írta:én a www.livescore.com-on szoktam a meccseket követni,de ha tud valaki valamennyire spanyolul akkor www.as.com
Valahogy olyan nyilvánvalónak tűnik, hogy ilyen játékosok közül meccsenként többen is betalálnakBodi írta:Xavi teljesen egyet értek,egy nagyon fontos dolog van még:a helyzetkihasználás.Az biztos,hogy annyi helyzetünk nem lesz,mint a Racing ellen,szóval most jobban oda kellene figyelnünk a ziccerekre.Abban bízok még,hogy Giuly egyre jobb formába lendül,és ma ez végre gólban is megnyilvánul.Remélhetőleg Eto'o is meglövi a maga gólját,és talán ez a két lőtt gól elég is lenne a 3 ponthoz.![]()
No azért nem utasíok vissza egy Ronnie Deco vagy Xavi gólt sem.
Ez egy jó indok!redlions írta:Szerintem ennél igen. Mert ez nagyon gyorsan nő egy meccs alatt is....
Légyszi ne nyiss ilyenekért új topicot. Ide is nyugodtan írhatod.lorandinho írta:Azt kérdezném, hogy digitális műholdvevő segítségével melyik csatornán lehet kódolatlanul nézni a Barca meccseit?
Aki tud, segítsen!!!
De volt vmikor valami faképnél hagyott menyasszony, 0-3 rol fordítos sztori is!Boixos írta:az nem egy csávó volt, hanem a dánok, nem esküvőről mentek, hanem a strandról és nem egy meccset nyertek meg, hanem az eb-t. egyébként minden okés.Grege írta:Az valami amcsi filmben volt...LG írta: Az mikor volt, h eskuvorol ment a csáko meccsre, és megmentette a csapatot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Boixos írta:az nem egy csávó volt, hanem a dánok, nem esküvőről mentek, hanem a strandról és nem egy meccset nyertek meg, hanem az eb-t. egyébként minden okés.Grege írta:Az valami amcsi filmben volt...LG írta: Az mikor volt, h eskuvorol ment a csáko meccsre, és megmentette a csapatot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()