Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Enrique írta:Tőlem aztán jöhet, csak ne legyen kiírva, h moderátor.
Üdv a zártkörű klubban!cantera írta:úgy látom, barca b vagyok
redlions írta:Kinek? Ha az idézeteimre gondolsz, akkor csak annyit, hogy ezek több felhasználótól származnak. Egyszerűen nem lettek moderálva, pedi 15-18óra közötti hozzászólások voltak, amikor még mi is fenn szoktunk lenni. Sajna én Pakson meccsen voltam, így nem tudtam moderálni....rhynn írta:mi a pontos regisztrált neve? kis és nagybetűkkel?
Kinek? Ha az idézeteimre gondolsz, akkor csak annyit, hogy ezek több felhasználótól származnak. Egyszerűen nem lettek moderálva, pedi 15-18óra közötti hozzászólások voltak, amikor még mi is fenn szoktunk lenni. Sajna én Pakson meccsen voltam, így nem tudtam moderálni....rhynn írta:mi a pontos regisztrált neve? kis és nagybetűkkel?
Szerintem beengedhető! Könnyebb vele itt kommunikálni, mintha csak egy-egy embernek küld, küldünk pü-t. Lehet, hogy adott moderátor, adminisztrátor 2 napig fel sem tud nézni az oldalra....Z. Iván írta:Én viszont azt szeretném hallani, hogy te személy szerint így tennél vagy sem. Többet dolgozol ezen a területen, mint mi, tehát tiéd a döntés joga.redlions írta:Nincs kifogásom ellene. Normálisnak tartom! De ez nem az én dolgom. Ti vagytok az adminisztrátorok, nem én!
Én viszont azt szeretném hallani, hogy te személy szerint így tennél vagy sem. Többet dolgozol ezen a területen, mint mi, tehát tiéd a döntés joga.redlions írta:Nincs kifogásom ellene. Normálisnak tartom! De ez nem az én dolgom. Ti vagytok az adminisztrátorok, nem én!
Veszem én, Baditól el lett véve a mod jog. Rendben, végülis... Jó mind1, hagyjuk...redlions írta:Elolvastad volna az itt leírtakat, akkor lenne tipped Enrique!
Ezt írtam én is canterának.Z. Iván írta:Hát ez az. Ezért jó megoldás, hogy felfüggesztett, de következQ esetben nincs pardon!!!redlions írta:Időleges felfüggesztést javasoltam az ottani retinenskedőnek is. Priviben jött:cantera írta:most az a baj, hogy az egyik legtöbbet fordító emberünk is belekeveredett, ha ő kitiltást kap, akkor meghal az oldal... ha pedig nem, akkor nem kerül mindenki azonos elbírálás alá...
ok?
Hát ez az. Ezért jó megoldás, hogy felfüggesztett, de következQ esetben nincs pardon!!!redlions írta:Időleges felfüggesztést javasoltam az ottani retinenskedőnek is. Priviben jött:cantera írta:most az a baj, hogy az egyik legtöbbet fordító emberünk is belekeveredett, ha ő kitiltást kap, akkor meghal az oldal... ha pedig nem, akkor nem kerül mindenki azonos elbírálás alá...
cantera írta:most az a baj, hogy az egyik legtöbbet fordító emberünk is belekeveredett, ha ő kitiltást kap, akkor meghal az oldal... ha pedig nem, akkor nem kerül mindenki azonos elbírálás alá...
Rendben, elvettem a rangodat, de ebbe a topicba még egy darabig visszajöhetsz.Badi írta:egyetértek, rossz fényt vetettem a honlapra, ezért elnézést kérek.
tanultam a hibámból.. - remélem