A Magyar Barca!
-
- Jugador del Barça
Szept 27(vasárnap) csepel műfű Barca-Chelsea
1.
2. Melkor
3.
4.
5.
6. Cs.Viktor
7.
8.
9.
10. Zsolti+ 1 haverom
Most én is leszek, úgyhogy még jobban kikapnak
1.
2. Melkor
3.
4.
5.
6. Cs.Viktor
7.
8.
9.
10. Zsolti+ 1 haverom
Most én is leszek, úgyhogy még jobban kikapnak

Cs.Viktor, a "tanító és oktató"
-
- Entrenador del Barça
A chelsea kapusa, haverom(volt osztálytársam) és beszéltünk hogy lehetne egy edzőmeccs, vissza akarnak vágni, mert azt mondja csak ellenünk voltak szarok(és végülis szereztek 7 pontot, verték a fiot.. )
a meccs egy meglepően olcsó műfüves pályán lenne csepelen( 3600/ óra ha minden igaz) és szept 27-én! Sztem menjünk el, olcsó is, kicsit talán csiszolódunk is....meg hát játszunk egy jót
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Zsolti+ 1 haverom

a meccs egy meglepően olcsó műfüves pályán lenne csepelen( 3600/ óra ha minden igaz) és szept 27-én! Sztem menjünk el, olcsó is, kicsit talán csiszolódunk is....meg hát játszunk egy jót
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. Zsolti+ 1 haverom
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Jugador del Barça
ja és persze..... mások az elvárások nálunk "A" csapatnál, mert messze nem vagyunk profik
:) de jó lelkes amatőrök, viszont azért nálunk az eddigieket is figyelembe véve nem lehet mondjuk elég az, hogy nem jutunk tovább a csoportból de nem is estünk ki.
A múltkori tornát megérdemeltük, de remélhetőleg okultunk belőle...
Látod-látod, tudsz Te érdekeseket is mondani, ha akarsz
:)

Látod-látod, tudsz Te érdekeseket is mondani, ha akarsz

- Melkor
- Entrenador del Barça
Nektek is!Saviola írta:Nem így értettem,természetesen fontos az eredményesség is,csak nem kell vérre menni,s ezért veszekedni,meg anyázni a másikat.Superlama írta:..de eredményesség nélkül, hogy van élvezet??? tény, hogy nem lehet mindig nyerni de akkor is az eredményességtől függően lehet élvezni a focit is, nehogy nekem bárki is azt mondja, hogy élvezi az olyan focit amikor mindig kikap és megalázzák... ez nekem olyan szagu mint, hogy a külsö nem számít, a belső a lényeg...... persze-persze:):):)
Lényeg,hogy sok sikert nektek a köv. tornán!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Nem így értettem,természetesen fontos az eredményesség is,csak nem kell vérre menni,s ezért veszekedni,meg anyázni a másikat.Superlama írta:..de eredményesség nélkül, hogy van élvezet??? tény, hogy nem lehet mindig nyerni de akkor is az eredményességtől függően lehet élvezni a focit is, nehogy nekem bárki is azt mondja, hogy élvezi az olyan focit amikor mindig kikap és megalázzák... ez nekem olyan szagu mint, hogy a külsö nem számít, a belső a lényeg...... persze-persze:):):)

Lényeg,hogy sok sikert nektek a köv. tornán!

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Jugador del Barça
ja és persze..... mások az elvárások nálunk "A" csapatnál, mert messze nem vagyunk profik
:) de jó lelkes amatőrök, viszont azért nálunk az eddigieket is figyelembe véve nem lehet mondjuk elég az, hogy nem jutunk tovább a csoportból de nem is estünk ki.

Superlama 24 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Jugador del Barça
tény, hogy nem kell a cirkusz( !!!!! ).... de eredményesség nélkül, hogy van élvezet??? tény, hogy nem lehet mindig nyerni de akkor is az eredményességtől függően lehet élvezni a focit is, nehogy nekem bárki is azt mondja, hogy élvezi az olyan focit amikor mindig kikap és megalázzák... ez nekem olyan szagu mint, hogy a külsö nem számít, a belső a lényeg...... persze-perszeBercy írta:Tessék megfogadni!!! Nagy igazság van benne!Nem szabad abba a hibába esni,mint az "A",hogy fontosabb az eredményesség,mint az élvezet.Látjuk mi az eredménye,a folyamatos cirkusz.

Superlama 24 - Hungarian F.C. Barcelona
Sziasztok!
Igen, úgy néz ki, hogy "visszatérek"...
Akik nem tudnák: én vagyok a hosszú hajú srác a selejtezőről, avagy Zauber Zsolti, avagy Pentz Zsolt, mint azt rendes nevem mondja.
Jövő héttől elvileg be tud indulni a dolog, ugyan Melkorral személyesen nem tudtam megbeszélni a részleteket, talán mert a játék hevében mind a kettőnknek ki is ment a fejéből... Mindegy
Igen, úgy néz ki, hogy "visszatérek"...

Akik nem tudnák: én vagyok a hosszú hajú srác a selejtezőről, avagy Zauber Zsolti, avagy Pentz Zsolt, mint azt rendes nevem mondja.
Jövő héttől elvileg be tud indulni a dolog, ugyan Melkorral személyesen nem tudtam megbeszélni a részleteket, talán mert a játék hevében mind a kettőnknek ki is ment a fejéből... Mindegy

-
- Entrenador del Barça
nekem beleférne, ha lenne csapat...
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
A villámtornát nekem is ki kell hagynom
- Melkor
- Entrenador del Barça
Fehérvári út bajnokság. 3. forduló
CF Erzsébet - HFCB 19:10
1. Zsolti
2. Marci
3. Dopi
4. B. Viktor
5. Cs. Viktor
6. Bence
7. Superlama
8.
Mint az láthatjátok a keret 2 új emberrel bővült. Az egyik Dopi a másik pedig Zauber Zsolti (hosszú hajú srác a selejtezőről).
Most én, Ele és Zsolti nem tudunk menni, de így is van egy csere.
Mutassátok meg hogy tudtok egymásért küzdeni, bíztassátok egymást és játszatok jól holnap! Sok sikert!
CF Erzsébet - HFCB 19:10
1. Zsolti
2. Marci
3. Dopi
4. B. Viktor
5. Cs. Viktor
6. Bence
7. Superlama
8.
Mint az láthatjátok a keret 2 új emberrel bővült. Az egyik Dopi a másik pedig Zauber Zsolti (hosszú hajú srác a selejtezőről).
Most én, Ele és Zsolti nem tudunk menni, de így is van egy csere.
Mutassátok meg hogy tudtok egymásért küzdeni, bíztassátok egymást és játszatok jól holnap! Sok sikert!
MELKOR 4 - Hungarian F.C. Barcelona
És akkor a holnapi fordulóról se feledkezzünk meg. Arra sem ártana meglenni...
- Scorpion
- Capitá del Barça
Részemről ezzel az egész vitával már nem foglalkozom. Egyetértek Bercy-vel dög unalmas. Óvodás gyerekek ujjal mutogatása a másikra. Majd a pályán élőben szeretném látni, hogy mindenki képes normális viselkedésre és a játékra való összpontosításra! A selejtezőhöz annyit, hogy örülök, hogy feljutott az A csapat. Annak viszont nem, hogy nem éreztem összességében azt, hogy a csapat harapni akarna. Páran el voltak foglalva a játékvezetéssel (nem ezen múlik az egész), a játszott percekkel, vagy csak simán alul motivált volt. Tisztelet a kivételnek.
Azt pedig javaslom, hogy szombaton induljunk a villámtornán. Ráfér a csapatra még egy kis gyakorlás a nagy torna előtt. Kezdjünk el feliratkozni!
2009-IX-12 Fehérvári út Idénynyitó labdarúgó kupa.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Azt pedig javaslom, hogy szombaton induljunk a villámtornán. Ráfér a csapatra még egy kis gyakorlás a nagy torna előtt. Kezdjünk el feliratkozni!
2009-IX-12 Fehérvári út Idénynyitó labdarúgó kupa.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
-
- Jugador del Barça
"nem én kezdtem az írást a másik felé most".... (remélem, jól és helyesen írtam le "ű" )
De abbahagyni is képtelen vagy és csak gerjeszted a feszültséget...
Szia!
No, nehogy már, most meg én leszek a főhibás?
Nem, nem.... Ezt most nem ismerem be, de korábban, a Marci féle dolgot beismerem, de ezt most, nem...
De megnyugodhat mindenki, nem fogok többet kötekedni...
Lezártam ezt is, s én még mindig ugyanolyan nyugodt vagyok, mint az ezelötti lezárt beszélgetés elött is...
"Mondá az úr":):): Részemről lezárva, s visszatértem, visszaterelődtem a helyes útra
Rövid kiegészítés: A többiekkel nem volt, s szerintem, nem is lesz semmiféle problémám, s Házevel is csak egy apró pillanatnyi félreértés volt, amit már ott a meccsen le is tisztáztunk...
No, szerintem én is befejeztem... Nem lesz több szúrka-piszka
:)...

De abbahagyni is képtelen vagy és csak gerjeszted a feszültséget...
Szia!
No, nehogy már, most meg én leszek a főhibás?
Nem, nem.... Ezt most nem ismerem be, de korábban, a Marci féle dolgot beismerem, de ezt most, nem...
De megnyugodhat mindenki, nem fogok többet kötekedni...
Lezártam ezt is, s én még mindig ugyanolyan nyugodt vagyok, mint az ezelötti lezárt beszélgetés elött is...
"Mondá az úr":):): Részemről lezárva, s visszatértem, visszaterelődtem a helyes útra

Rövid kiegészítés: A többiekkel nem volt, s szerintem, nem is lesz semmiféle problémám, s Házevel is csak egy apró pillanatnyi félreértés volt, amit már ott a meccsen le is tisztáztunk...

No, szerintem én is befejeztem... Nem lesz több szúrka-piszka

egymás baszogatásával nem megyünk semmire én azt gondolom hogy a pályán mindenki a legjobbat szeretné kihozzni magával mindenki hibázik emberek vagyunk ilyenkor van arra szükség hogy bíztassuk egymást,ha elkezdünk valakit baszogatni csak elmegy a meglévő önbizalma semmi értelme.Ezeker a Hsz-eket olvasva nekem eléggé elmegy a kedvem az egésztől,ha tovább folytatódik ez az egymás baszogatása én el fogok köszönni a csapattól!
-
- Entrenador del Barça
A fórum arra való, hogy az ember megossza a véleményét másokkal, de mint Melkor is említette teljesen felesleges az vita, mert itt parttalan...Superlama írta:igazad van Bercy, Melkor.... ez a fórum nem erre való, ugy hogy részemről befejeztem, ennyi elég volt nekem(:)) és a többiektől elnézést ....
és unalmas (részemről) a:
Cs.Viktor kontra Ronaldinho17
Cs.Viktor kontra Marci
Cs.Viktor kontra Melkor
Cs.Viktor kontra Superlama
Cs.Viktor kontra Victor csörték, ha jól emlékszem Hazéval is volt valami...de gondolom ezzel nem csak én vagyok így