Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs Barcelonában. Max az öccsét hozhatnánk fel.Figinho írta:Sztem most kéne felhozni Dos Santost mert most nagy szükség lenne rá!!!
Pláne a Liverpool ellen...De most mint látjuk sehol sem megy a fiúknak.Dos Santos remekül helyetesíthetni Eto'o-t maíg nem épül fel!Gyors is,Technikás is...
Én is hasonlóan érzek!Vito írta:azért mi is el lettünk kényeztetve.
pár éve még majd megőrültem egy Valencia, vagy egy Zaragoza meccs előtt.
most pedig már csak a Madrid elleni clasicora készülök úgy, mint régen...![]()
talán a játékosainkkal is ez a baj.
Ti hogy vagytok ezzel?
Sir Alex is megmondta h nem futja a 100-t 10 mp alatt. De úgy lát a pályán mint senki más, és imádja nézni a játékát.fcbarcelonazsombi írta:Engem is ki ráz mindig a hideg a golnál. De amugy Larson milyne paszt adot Belletinek. Nagyon jó volt Larson mindig mindent olyan jól csinált nem mozdult sose fölöslegesen tipikus vén nagyon rutinos játékos
Ronaldinho #10 írta:Basszus, de para lesz a mai meccs..... MINDENT BELE FIÚK!!!!
MÉS QUE UN CLÚB!!!!!!
Sokan vagyunk még vele így.visca el barca írta:basszus...akarhanyszor megnézem belleti goljat mindig kiráz a hidegTibi1982 írta:http://www.youtube.com/watch?v=qFyEadQS ... ed&search=
Mekkora vidi. Az veszett amikor puyol oldalba kongatja ronit. Na meg eto'o, hogy néz ki?:D
Veszett jók.
Visca el Barca
basszus...akarhanyszor megnézem belleti goljat mindig kiráz a hidegTibi1982 írta:http://www.youtube.com/watch?v=qFyEadQS ... ed&search=
Mekkora vidi. Az veszett amikor puyol oldalba kongatja ronit. Na meg eto'o, hogy néz ki?:D
Veszett jók.
Visca el Barca
ITT A PONT! Ezt jól megasszontadShakur írta:De haggyuk már ezt a táncoslábu cigánygyerek támát!!Mér kéne nekünk ennyi sztár dinho pont elég majd megembereli magát és kész meg ottvan messi is ja és dos santos jövöre ennyi pénzér maraggyon ott nem vagyunk margit nem akarom azt látni ami ott történt h megveszik a sztárokat és nem jutnak velük semmire ez itt barcelona és rohattul elég 3-4 "sztár" mert megvannak a húzóemberek is szal rá egyáltalán nincs szükség..Ahhelyett h egy ojan emberért fizetnénk vmennyit mint pl xabi alopnso vagy emanuelson vagy sneijder akik télleg jól küldik nem az h CR nem de a vb után kicsit nagyon megutáltam a bu*i képét amit ott mívelt az angol meccsen az gusztustalan volt ja és ez a heti 160 ezres fizu na az ütött mér adnánk neki egyböl ennyit??tett vmit a csapatér??nem ha mjad ugy jáccik ahogy azt elvárják majd akkor kapja mer azis lehet idejön azt [auto_cenzúra] bele az egészbe megkapja a pénzét azt annyi..de majd a vezetőség eldönti de sztem hülyeség!!