Komolyan mondom lassan nem lehet már a tippmix topicon írni máshova, ahol ne szidnák le az embert.Lassan már az is baj lesz, h miért nyer az ember olyan sokat....
Szeretem a csapatot, a várost egyenesen imádom, de ettől függetlenül legkisebb bajom is nagyobb, h most éppen Touré kezdő vagy nem, ettől függetlenül leírom a gondolatomat a témában, mikor van időm.De ami az elmúlt 1-1,5 évben itt megy.
Már elnézést, h leírom egy játékosnak vagy az edzőnek a negatívumát, ha ha úgy látom, h hibázott, ettől függetlenül a pozitív jelzőket sem hagyom el.Pl, ha Valdes kapni fog egy potyát, igenis megkeresem a topicját és le fogom írni, h nagyon bamba volt, attól függetlenül, h az elmúlt hetekben bomba formában van.Ha Messi 3-4 meccsen öncélú vagy nem megy neki ismét csak leírom a negatív jelzőt, attól függetlenül, h ugyanúgy megdícsérem egy jó meccse után.
A világ az ilyen, a suliban ha vki végig 5ös és hazavisz egy 1est nem azt fogják mondani, nah nem baj kisfiam jóltetted kaptál elég 5öst.Mikor dolgoztam és elnéztem egy hitelkonstrukciót nem azt mondta a fiókvezető, h nah nem baj Gerikém csináltál már nekünk elég pénzt, belefért, hanem jól leordította a fejem.Csak a jelen számít.
Ez egy fórum, ahol más nézetű emberek vannak, amivel nincs is baj, csak ezt jó lenne ha sokan belátnák és nem kezdenének el értetlenkedni a másikon.
Nem személyeskedtem mert már ezt is megkaptam itt, h egy én nagyon nagy személyeskedő vagyok (...)
Úgy gondolom ez elég sok emberre vonatkozik, akinek nem inge ne vegye magára.

Peace